Sizce benmi abartiyorum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
Merhaba kizlar oncelikle burda aktif hesabi olan biriyim fakat akrabalarimda burda oldugundan dilara arkadasimdan rica ettim onun hesabindan sorunumu paylasicam sizinle. Benim sorunum esim cok mutlu bi evliligimiz var cogu zaman iyi geciniriz ama su siralar cok kafama takmaya basladim ben hicbi ozelimiz kalmadi ne beni ozel gunde biyere goturur ne sevdigini soyler hediye konusuna hic girmiyorum cunku almaz uzuldugumu belli etmek icin konusmayi denedim hep ama hic anlamadi benim icin maddiyat degil hersey dedim ictigim kahvenin uzerine ufacik bi kalp bile cizsen hosuma gider bi seni seviyorum desen dunyalar benim olur yengec burcuyum cok duygusalim mesela bi yere gittigimizde hic tek olmayiz mutlaka kardeslerinide getirir onlar kucuk liseye gidiyolar durumlarida gayet iyi hep sorar bisey istiyomusunuz aliyim bakin diye israr eder ama bana gelince hayatim su magzaya girmek istiyorum derim sen git bak sonra yanimiza gelirsin diyo e bende kiriliyorum evleneli iki sene oldu 40 yil degilki ufak mutluluklar istemem sizce cokmu sacma ben kendime bisey alicagim zaman cebimden veririm hicbi zaman sanada sunu alalim demez hergun erkenden uyuyo ise gidiyorum yoruluyorum diyo ama en ufagindan bi bilgisayar oynuna takildiginda gece yarisina kadar basinda bana gelince saat 10 da uykusu geliyo uyuyo bu gun kirildigimi belli ettim senin pskolojin bozulmus insani biktirma dedi bana cok kalbim kirildi aglamaya basladim agladim diye daha cok bagirdi cocukmusun sen agliyosun dedi dondu arkasini uyudu sizce bu normalmi?

tabi ki normal değil ama asıl dikkatimi çeken
kırmızı ile işaretlediğim cümle ile geri kalan tüm paragraf muazzam çelişiyor

Bize bu davranışların normal olmadığı öğretildiği için normal diyemiyoruz.
Normal olduğu öğretilseydi normal diyebilecektik elbette.

Eşinizden beklediklerinizin normal şeyler oldugu konusunda kendinizi ikna etmek için "duygusal olduğunuzu", duygusal olduğunuza da bizi inandırmak için "burcunuzun ne oldugunu" vurgulamanıza gerek yok.
Adam her koşulda hödük çünkü.

Türk erkeği için normal. Evlendiniz artık sizi elde etti daha fazla uğraşmasına gerek yok elindesiniz nasıl olsa. Sizin duygusal ihtiyaçlarınız olduğu gibi onunda cinsel ihtiyaçları var bunu koz olarak kullanın. O sizi duygusal olarak tatmin etmiyorsa sizde onu cinsel olarak tatmin etmeyin ve bunun nedenini açıkça söyleyin. İşine gelirse ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…