Merhaba herkese 2 aydır üniversitede konuştuğum flört ettiğim birisi vardı. Beni kıskanıyordu ilgileniyordu bende seviyor diye düşündüm. Sevmiştim bende aramızda öpüşme geçti 2 kere dedim neden hala daha sevgili olmak için bekliyorsun bana dedi benim derslerim yoğun birde önceden sevgilisi bunu bırakmış buda ayrılmamdan korkuyormuş ciddi birşey istiyorum diyordu bende inandım beni sevdiğini söylüyordu sonra birden değişmeye başladı bana önce insan sevdiğiyle birlikte olur dokunur normal diye demişti kapatmıştım sonra eve gidelim muhabbeti açtı onuda kapattım sonra seni denedim gitme zaten fln dedi sonra evet deseydim nolurdu dedim bana korunuruz öyle olur dedi ben evlenmeden istemiyorum fln dedikçe ısrar etmeye devam etti seviyorsan zevkli olur seni sevdiğim için istiyorum dedi bende sana istediğini veremem git işini bana söylemeden görürsün dedim sana ayıp olur senle yaparız dedi sonra yüzeysel olur dedi kızlık zarı korkutmak içinmiş yokmuş fln ve bana elletirken çok düzgün kızdın dedi ne kıymetli deliğin varmış dedi hakaretler etti bende çok sinirlendim baya saydırdım sevmedin diye sonra evet sevemedim bir kere dedim inandın dedi belki onu sinirden demiştir bilmiyorum sonra önce o engelledi sonra bende engelledim smsten baya laf ettim küfür ettim. 2 gün sonra instagram wp engelimi kaldırmış ben kaldırmadım tabi.