sizce bende psikolojik bir rahatsızlık mı var

Bende sacma sapan nedenlerle banlanmak istemiyorum lafi cevirmeyin yok ayakları yere basiyormusta ama bigun basmassaymişta .... saçmaliga bak
Herseyden bi haber bilgisiz mi olsun diyorsun bide sen akilliysan zaten seninle konusmak icin veya dunyadan bi haber olmasi icin daha akilli ,zeki,gelistirmis olmasina gerek yok
Sığıntı iç güdülerinizle konusuyorsunuz guclu olsun ,korundugumu bileyim ,emin ellerde olayim
Bakın işınize
bi laf soyluyorsanda kivirma bilgisiz mi olsun diye
Her erkekte senin kocan gibi kendinden akilsiz bi eş istemek zorunda degil

IQ testiyle adam seciyor sanki bide daha akilli olmak "zorundaymiş"
Daha akilli olmak zorunda degil arkafas birbirini tamamlamak zorrunda
Sen akil yonunden daha yoksulsan evet senin ki senden daha akilli olmali ki anca tamamlansin madem tamdem
@LucySpecter

Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kocam bana baksin beni korusun diyen mi oldu. alinti yapan sensin sonradan sana saldiran olmus gibi kendini savunmaya gecme. IQ testle akil secen de sensin. Kendinden daha salak bi koca isteyip ben yöneteyim agizlariyla akilli oldugunu ispat ettin tebrikler. 0 beyin al istedigin gibi doldur ozaman. Bos insansin. Ugrasamam seninle. Hadiii

Ben önereyim ozaman bende hint filmi cok izliyorum
hmm düşüneyim......... jab tak hai jaani izlediniz mi en sevdigim filmlerdendir kendisi

Bende böyleyim arkadaş edinemiyorum ve hiçte şikayetçi değilim bana göre iyi bir şey bile rahatsızlık değil

Bence bi erkek kadindan herzaman daha akilli daha bilgili olmak zorunda. Kendini gelistirmis olmasi gerekiyo. Ama sizinki biraz takinti haline gelmis sanki.
ben de esim olacak kisinin donanimli olmasini isterim manevi acidan.. hataya dustugumde beni olgunluk ve doluluguyla dogruya yonlendirebilsin, hep ileri gidelim birlikte, falan filan.. bu gudulmek veya ezilmek demek degil..

Oldukça doğru bir hareket bu.
Pek çok insan, ilerleyen zamanlarda sevgilileri ve nişanlıları ile zaman geçiremediklerinden sıkıcı.
Bir kişi A'dan hoşlanırken bir kişi B'den hoşlanırsa ve tek ortak nokta aradaki sevgi ise beraber zaman geçirememek çok normal.

Bu arada, ben aynı elemeyi hemcins olan arkadaşlarım için de yapıyorum. Bu nedenle de çok fazla arkadaşım yoktur.
Birisi ile görüştüğümde; bütün gün konu aaa o ne yapmış, bu ne demiş olursa, tekrarı olmuyor.

Armudun sapı üzümün çöpü evde kalacaksınız be kızım anacım böyle derdi.
Hayat senin dilediğin gibi yaşa.

seçici olman normal hatta güzel kendine uygun birini arıyorsun sonuçta. ama armudun sapı üzümün çöpü derken ömür gidiyor...kendimede diyorum bunu :)

Basbayağı ruh eşini arıyorsun ki bu normal bir durum.
Fakat aklına psikolojik rahatsızlık ihtimali geliyorsa bunu kriterlerinden dolayı değil, "bugün seni istemeye gelelim" tandanslı garip ilişkilerinden dolayı sorgula bence.

Ben önereyim ozaman bende hint filmi cok izliyorum
hmm düşüneyim......... jab tak hai jaani izlediniz mi en sevdigim filmlerdendir kendisi
onu izlemedim canım.kaybettim ismini kesin izleyeceğim.teşekkür ederim :) dün Unbroken diye bi film izledik.yönetmen Angelina jolie :) savaşı anlatan bi film olduğu için çok şaşırdım angelina jolie'nin yönetmiş olmasına.harika bi filmdi.dünden beri etkisinden kurtulamadım.izlemek istersen bi bak canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…