- 10 Ekim 2014
- 31.657
- 141.686
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
Sana kocam bana baksin beni korusun diyen mi oldu. alinti yapan sensin sonradan sana saldiran olmus gibi kendini savunmaya gecme. IQ testle akil secen de sensin. Kendinden daha salak bi koca isteyip ben yöneteyim agizlariyla akilli oldugunu ispat ettin tebrikler. 0 beyin al istedigin gibi doldur ozaman. Bos insansin. Ugrasamam seninle. HadiiiBende sacma sapan nedenlerle banlanmak istemiyorum lafi cevirmeyin yok ayakları yere basiyormusta ama bigun basmassaymişta .... saçmaliga bak
Herseyden bi haber bilgisiz mi olsun diyorsun bide sen akilliysan zaten seninle konusmak icin veya dunyadan bi haber olmasi icin daha akilli ,zeki,gelistirmis olmasina gerek yok
Sığıntı iç güdülerinizle konusuyorsunuz guclu olsun ,korundugumu bileyim ,emin ellerde olayim
Bakın işınize
bi laf soyluyorsanda kivirma bilgisiz mi olsun diye
Her erkekte senin kocan gibi kendinden akilsiz bi eş istemek zorunda degil
IQ testiyle adam seciyor sanki bide daha akilli olmak "zorundaymiş"
Daha akilli olmak zorunda degil arkafas birbirini tamamlamak zorrunda
Sen akil yonunden daha yoksulsan evet senin ki senden daha akilli olmali ki anca tamamlansin mademtamdem
@LucySpecter
my names khan'ı izlemem mi canım :) o film benim hint filmleri arasında bir numaram.son filmi peekay'ıda izledim.yeni filmlerini beklicez artık.bu ara savaş filmine sardık.en son fury izledik çok güzeldi.Türk filmlerinede destek olabilsek keşke ama ne yaparlarsa yapsın eski tadı olmuyor şimdiki Türk filmlerinin.konular hep aynı.eğer komediyse belden aşağı,aşksa zengin kız fakir oğlan,korku filmiyse şeytan çağıran liseliler...Türk filmine para verip sinemaya gitmek yazık açıkcası :)
ben de esim olacak kisinin donanimli olmasini isterim manevi acidan.. hataya dustugumde beni olgunluk ve doluluguyla dogruya yonlendirebilsin, hep ileri gidelim birlikte, falan filan.. bu gudulmek veya ezilmek demek degil..Bence bi erkek kadindan herzaman daha akilli daha bilgili olmak zorunda. Kendini gelistirmis olmasi gerekiyo. Ama sizinki biraz takinti haline gelmis sanki.
onu izlemedim canım.kaybettim ismini kesin izleyeceğim.teşekkür ederim :) dün Unbroken diye bi film izledik.yönetmen Angelina jolie :) savaşı anlatan bi film olduğu için çok şaşırdım angelina jolie'nin yönetmiş olmasına.harika bi filmdi.dünden beri etkisinden kurtulamadım.izlemek istersen bi bak canım :)Ben önereyim ozaman bende hint filmi cok izliyorum
hmm düşüneyim......... jab tak hai jaani izlediniz mi en sevdigim filmlerdendir kendisi