sizce bende psikolojik bir rahatsızlık mı var

aynen ben de üzülüyorum kitap bitince neden bitti diye

Aynen bende üzülüyorum canım.
Böğürtlen Kışı'nı okumuştum, onda bildiğin hüngür hüngür ağladım, birde anneme anlatırken bile ağladım. :) herkes hüzünlenmiş özellikle anne olanlar, bende de doğuştan bir anne iç güdüsü var öyle diyor herkes. :)

bende izledim o filmi canım.çok güzel gene olsa gene izlerim.hint filmlerinden en son fanaa'yı izledim.oda çok güzeldi dediğin gibi çook uzun bi film ama :) her filmde oyuncu çok önemli ama hint filmlerinde aamir khan varsa izliyorum hep.yarın cumartesi film günümüz bakalım ne izlicez :) var mı bi önerin :)

Hint filmi izlemiş birine önermek zor oluyor benim için ya :)
Fanaa çok güzeldi evet. My Names Khan izledin mi diyeceğim izlemişindir kesin.
Aamir Khan'ın son filmini izledin mi? Çok tatlı orada :)

kesinlikle var katılıyorum bunu söyleyenlere :)
ben üzücü film, kitap vb. şeyleri uzak tutuyorum kendimden, seyretmiyorum, okumuyorum
hüzünlü seyrettiğim filmler sadece çin filmleri - Hero gibi
çin filmlerine bayılıyorum, o havada uçmaları, kılıç dövüş sahneleri, törenleri falan çok hoşuma gidiyor

Hint filmi izlemiş birine önermek zor oluyor benim için ya :)
Fanaa çok güzeldi evet. My Names Khan izledin mi diyeceğim izlemişindir kesin.
Aamir Khan'ın son filmini izledin mi? Çok tatlı orada :)
my names khan'ı izlemem mi canım :) o film benim hint filmleri arasında bir numaram.son filmi peekay'ıda izledim.yeni filmlerini beklicez artık.bu ara savaş filmine sardık.en son fury izledik çok güzeldi.Türk filmlerinede destek olabilsek keşke ama ne yaparlarsa yapsın eski tadı olmuyor şimdiki Türk filmlerinin.konular hep aynı.eğer komediyse belden aşağı,aşksa zengin kız fakir oğlan,korku filmiyse şeytan çağıran liseliler...Türk filmine para verip sinemaya gitmek yazık açıkcası :)

Bana ufkunuz biraz dar gibi geldi acikcasi.
Film ve kitap disinda milyon tane hobi var. Boyle istekleri anlarim da, sizinkisi bana gore anormal boyutta. Daha hic tanimadiginiz insanlari sirf bu yuzden kafadan reddediyormussunuz. Veya adam cok iyi bile olsa kitap yok, film yok, o zaman olmaz. Onyarginin da bu kadari... Bence kendinizin tam aynisi gibi bir adam takintiniz olacagina, baska hobileri, bilgisi, kulturu olan insanlara da kendinizi acip dunyada baska neler var, acik olsaniz daha iyi olurdu. Hobileri ayni olmayanlar anlasamaz diye bir kaide yok. Evet, ortak hobilerle uyumlu olmak guzel bir sey, buna ben de inanirim, ama dedigim gibi sizinki takinti olmus. Gozunuz baska sey gormuyor.

Son düzenleme:
Bence bi erkek kadindan herzaman daha akilli daha bilgili olmak zorunda. Kendini gelistirmis olmasi gerekiyo. Ama sizinki biraz takinti haline gelmis sanki.

Al işte ,sonra birileride sokaklarda esitlik esitlik diye bagira dursun kadın kadının kurdudur diye bosuna demiyorlar kendi kendini aşşalayan kadinlarimiz varken biz oldugumuz yerde sayicaz kim ne beklesin ??
Erkek niye kadindan akilli,bilgili olmak zorunda ? Sizi daha iyi yonetebilsin diye mi ? Kadin eksik bi varlik mi ? Erkek egosunu şişirmeyi bi bitiremediniz ...erkeklerin gerisinde kalmayı ne sanıyorsunuz onuda anlamıyorum

Bence sen beynini cikar at kocan senin yerinede dusunur ne gerek var dimi
Banane diyemiyorum boylesini gordukçe iste

Son düzenleyen: Moderatör:

Fury güzeldi evet bende çok sevdim. :) Türk filmleri konusunda katılıyorum size. Korku filmleri hep sismik güçler, cin, peri, şeytan :)
Ben alıma gelirse yazarım sana ama sanmıyorum izlemediğin film olacağını. :) Ara sıra birbirimize öneririz neyse biz galiba sabote ediyoruz şu an konuyu

hayır bence hastalık rahatsızlık değil.. insan aynı şeyleri yaptığı insanla hayat arkadaşı olmak ister. bayanlarla elbette sorun yaşamazsınız çünkü sahiplenmeden sevme bilinci var. ve insan eş diyeceği kişiyi sahiplenerek sever bu yüzden (hemen hemen) aynı olalım ister...
seni anlamıyorlarmış gibi gelmesi de normal bence çünkü insan kendi dilinden anlayanı da anlamayanı da hissediyor. öyle ki bazen biri oluyor lep demeden karpuzu anlıyor, hissediyor ve görüyorsun..
ama bazen de biri oluyor algısı da bakış açısı da (küçümsediğimden değil) senden çok farklı ve altta oluyor...
kısacası Ya nasip de zorlama şansını , taa ki kalbin her konuda "he" diyene kadar
ha birde , "hayat kısa diyorum..." diyorsun ama o kısa hayatı pişmanlıkla geçirmekte var Allah korusun

evet birbirimize beğendiğimiz filmleri önerelim canımcım. muhakkak vardır izlemediğimiz filmler :) eski filmleride severim ben.1930-50 arası filmler mesela.rahmetli dedemle kovboy filmleri izlerdim küçükken.onlarında kendine özgü bi havası var :) aynen konuyu aldık götürdük ama sohbet güzeldi :)

Böyle düşünenler yüzünden işte, başka kadınlarda kayınvalide, kayınpeder, eş vs. vb kişiler tarafından ezilmek, sindirilmek isteniyor. Görüyor falancının gelini şöyle, şunun eşi böyle.
Yıl olmuş 2015 ya...

Ben en cokta Ozgecan Aslan olayini okuduktan sonra iyice sinirim gevsedi bu yorumla millet birey olalim ,ozgur olalim kadinda insan 2. Sinif muamelesi gormesin artik diye cirpinir boyleleride gelir kadin erkegin bi adim gerisinde olacak der... diyecek laf yok ya cidden pes ya

Esim kitap okumaz
benim ise evde kocaman kitapligim var
bende onunla ayni filmleri izlemekten her zaman hoslanmam

Kizim uyudugunda bazen o filmini izler ben kitabimi okurum
yada ben okurken o nette gezer falan :)

Bunlara takilmayin lutfen

herkezi film izlemeye alistirabilirsin ama kitap okuma cocuklktan gelen bi aliskanlik . Cok istememe ragmen bende okuyaniyorum. Film kitaplarini ver kac sayfa olsa bitirmeden birakamam surukleyici merak konusu kitaplari seviyorum cogunu bitiremiyorum. Kisisel gelisim kitaplari okumak zorunda kalisimdan offf geldi sanirim :)

Madem kitap okuyan es istiyosun dacede felan kitap arkadasligi guruplari var birbirine kitap yolluyolar sohbet ediyolar felan bi arkadasimin arkadslari var kargoyla kitaplasiyolar icine sicak cukalata .cukalata nescafe gb hefiyelerde koyuyolar .mektuplasiyolar. boyle yerden bulabikirsin sevgili veya esini :) o atkadasiminda esi hali yikamaci hatta kendisi ingilizce ogretmeni ama esine dukkanda yardim ediyo. Sanirim kitap veya film hikaye kaliyo evlilikte. asik oldun mu hersey degisiyo....

Bende amir khan hayraniyim bu arada :) all iz ver ...boyle mi yziliyodu her cocuk ozeldir filminin hastasiyim bende her anne baba ogretmen izlemeli ! Bide ayat ayat cinta var amir khan sevenler izledin kesinlikle ne aglamistim be ((((

Ne diyosun sen ya. Benim düsüncen benim yorumumum. Yazmadan önce izin mi isticem senden.

Evet erkek daha bilgili olsun. Yanimda yürürken herseyden bi haber bi es istemem ben. Benden akilli olsun demek beni yönetsin demek degil. Sen git senden daha bilgisiz bisey sordugunda o ne demek ki, hic okumadim duymadim diyen biriye evlen ki kendini ezdirmiyesin ya hayret bisey. Alinti falanda yapma sacma sapan nedenlerden dolayi banlanmak istemiyorum!

Son düzenleme:

Ne alakasi var bunun onunla
Ben de benden daha guclu ve daha donanimli es isterim bu ayaklarim yere saglam basmiyor anlamina gelmez olur da ayaklarim yere saglam basamazsa krndimi guvende emin ellerde hissetmek isterim.Akil akildan ustundur yeri gelir benim dusunemedigim noktada yol gostersin isterim.Siz rsitlik mevzusunu savuncam diye bence koru korune bakmissiniz arkadasimizin soyledigine..

Bosver kardesim ya. Kendisi daha aklilli daha zeki olmak istiyo ama yorumlarin ne anlama geldigini anlamiyacak kapasitede. Böyleleri bu kafadayken anca kocalarini hep yönetmek ve onlara yol göstermek zorunda kalirlar. Üzülmüyor degilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…