- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
aynen ben de üzülüyorum kitap bitince neden bitti diye
güldürdün beni canım yatarifinden mahsun kırmızıgül gibi bişey canlandı gözümde
bende izledim o filmi canım.çok güzel gene olsa gene izlerim.hint filmlerinden en son fanaa'yı izledim.oda çok güzeldi dediğin gibi çook uzun bi film ama :) her filmde oyuncu çok önemli ama hint filmlerinde aamir khan varsa izliyorum hep.yarın cumartesi film günümüz bakalım ne izlicez :) var mı bi önerin :)3 saat sürüyor filmleri ve genellikle 1 saate yakın kısmı dans oluyor zaten :) Dün gece Kal ho naa ho izledim arkadaşımla o da çok beğendi ben hint filmlerini böyle bilmiyordum dedi :) kuzenimede alıştırdım Black'le başladık çok ağlamıştı her gece izliyormuş eşi diyor nerden alıştırdın bunu ya
bende izledim o filmi canım.çok güzel gene olsa gene izlerim.hint filmlerinden en son fanaa'yı izledim.oda çok güzeldi dediğin gibi çook uzun bi film ama :) her filmde oyuncu çok önemli ama hint filmlerinde aamir khan varsa izliyorum hep.yarın cumartesi film günümüz bakalım ne izlicez :) var mı bi önerin :)
bebeğim benim bebeğim beniimmm ilk göz ağrım sevdiğim benüüüümmmHahahahayok kiiiz ne mahsunu tövbe de Özcan Deniz diyebilirim ama Kavisli kaşı olan erkekte çünkü ne bileyim olmaz yani
Aynen bende üzülüyorum canım.
Böğürtlen Kışı'nı okumuştum, onda bildiğin hüngür hüngür ağladım, birde anneme anlatırken bile ağladım. :) herkes hüzünlenmiş özellikle anne olanlar, bende de doğuştan bir anne iç güdüsü var öyle diyor herkes. :)
my names khan'ı izlemem mi canım :) o film benim hint filmleri arasında bir numaram.son filmi peekay'ıda izledim.yeni filmlerini beklicez artık.bu ara savaş filmine sardık.en son fury izledik çok güzeldi.Türk filmlerinede destek olabilsek keşke ama ne yaparlarsa yapsın eski tadı olmuyor şimdiki Türk filmlerinin.konular hep aynı.eğer komediyse belden aşağı,aşksa zengin kız fakir oğlan,korku filmiyse şeytan çağıran liseliler...Türk filmine para verip sinemaya gitmek yazık açıkcası :)Hint filmi izlemiş birine önermek zor oluyor benim için ya :)
Fanaa çok güzeldi evet. My Names Khan izledin mi diyeceğim izlemişindir kesin.
Aamir Khan'ın son filmini izledin mi? Çok tatlı orada :)
Bence bi erkek kadindan herzaman daha akilli daha bilgili olmak zorunda. Kendini gelistirmis olmasi gerekiyo. Ama sizinki biraz takinti haline gelmis sanki.
my names khan'ı izlemem mi canım :) o film benim hint filmleri arasında bir numaram.son filmi peekay'ıda izledim.yeni filmlerini beklicez artık.bu ara savaş filmine sardık.en son fury izledik çok güzeldi.Türk filmlerinede destek olabilsek keşke ama ne yaparlarsa yapsın eski tadı olmuyor şimdiki Türk filmlerinin.konular hep aynı.eğer komediyse belden aşağı,aşksa zengin kız fakir oğlan,korku filmiyse şeytan çağıran liseliler...Türk filmine para verip sinemaya gitmek yazık açıkcası :)
evet birbirimize beğendiğimiz filmleri önerelim canımcım. muhakkak vardır izlemediğimiz filmler :) eski filmleride severim ben.1930-50 arası filmler mesela.rahmetli dedemle kovboy filmleri izlerdim küçükken.onlarında kendine özgü bi havası var :) aynen konuyu aldık götürdük ama sohbet güzeldi :)Fury güzeldi evet bende çok sevdim. :) Türk filmleri konusunda katılıyorum size. Korku filmleri hep sismik güçler, cin, peri, şeytan :)
Ben alıma gelirse yazarım sana ama sanmıyorum izlemediğin film olacağını. :) Ara sıra birbirimize öneririz neyse biz galiba sabote ediyoruz şu an konuyu
Al işte ,sonra birileride sokaklarda esitlik esitlik diye bagira dursun kadın kadının kurdudur diye bosuna demiyorlar kendi kendini aşşalayan kadinlarimiz varken biz oldugumuz yerde sayicaz kim ne beklesin ??
Erkek niye kadindan akilli,bilgili olmak zorunda ? Sizi daha iyi yonetebilsin diye mi ? Kadin eksik bi varlik mi ? Erkek egosunu şişirmeyi bi bitiremediniz ...erkeklerin gerisinde kalmayı ne sanıyorsunuz onuda anlamıyorum
Bence sen beynini cikar at kocan senin yerinede dusunur ne gerek var dimi
Banane diyemiyorum boylesini gordukçe iste
Böyle düşünenler yüzünden işte, başka kadınlarda kayınvalide, kayınpeder, eş vs. vb kişiler tarafından ezilmek, sindirilmek isteniyor. Görüyor falancının gelini şöyle, şunun eşi böyle.
Yıl olmuş 2015 ya...
Ne diyosun sen ya. Benim düsüncen benim yorumumum. Yazmadan önce izin mi isticem senden.Al işte ,sonra birileride sokaklarda esitlik esitlik diye bagira dursun kadın kadının kurdudur diye bosuna demiyorlar kendi kendini aşşalayan kadinlarimiz varken biz oldugumuz yerde sayicaz kim ne beklesin ??
Erkek niye kadindan akilli,bilgili olmak zorunda ? Sizi daha iyi yonetebilsin diye mi ? Kadin eksik bi varlik mi ? Erkek egosunu şişirmeyi bi bitiremediniz ...erkeklerin gerisinde kalmayı ne sanıyorsunuz onuda anlamıyorum
Al işte ,sonra birileride sokaklarda esitlik esitlik diye bagira dursun kadın kadının kurdudur diye bosuna demiyorlar kendi kendini aşşalayan kadinlarimiz varken biz oldugumuz yerde sayicaz kim ne beklesin ??
Bosver kardesim ya. Kendisi daha aklilli daha zeki olmak istiyo ama yorumlarin ne anlama geldigini anlamiyacak kapasitede. Böyleleri bu kafadayken anca kocalarini hep yönetmek ve onlara yol göstermek zorunda kalirlar. Üzülmüyor degilim.Ne alakasi var bunun onunla
Ben de benden daha guclu ve daha donanimli es isterim bu ayaklarim yere saglam basmiyor anlamina gelmez olur da ayaklarim yere saglam basamazsa krndimi guvende emin ellerde hissetmek isterim.Akil akildan ustundur yeri gelir benim dusunemedigim noktada yol gostersin isterim.Siz rsitlik mevzusunu savuncam diye bence koru korune bakmissiniz arkadasimizin soyledigine..