Sizce bende ne tipi var?(isim)

x yz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2014
10
0
1
39
ismimi değiştirmek istiyorum ve insanların yüzüme baktıgında yakıştırabileceği bir isim olması taraftarıyım.şimdiden teşekkürler muah :*

Foto koymamissin neye gore karar verecegiz

Profil fotosundaki sensen, bade olur sana

fotoğraf ekleyemedim. profil resmi bana ait evet. badenin anlamına baktım (= teşekkür ederim

Pelteğim ve s harfinin baskın olduğu bir ismim var. Hakim anlayacaktır

Eğer hakaret anlamı taşıyan,küçük düşürücü bir isminiz yoksa isminizi değiştirmeniz çok zor.

O zaman sana bir kizilderili adi olan solukbenizli yi oneriyorum evladim. Insan yuzune bakarak ancak bunu buldum.

O zaman sana bir kizilderili adi olan solukbenizli yi oneriyorum evladim. Insan yuzune bakarak ancak bunu buldum.

ahah. sırf bu konuda tanımadığım insanlardan fikir alabilmek adına bu foruma üye oldum. buraların şakacısı ilan ediyorum seni

İsim değiştirme için haklı sebeplerin varlığı gerekir; örnek olarak aile ya da arkadaşlar arasında farklı bir isimle çağrılmak/tanınmak, ismi yüzünden kötü şöhret sahibi olmak, başka bir kişinin adıyla karışıklığa sebebiyet vermesi veya alay konusu olmak isim değiştirmek için haklı sebeplerdendir. Eğer böyle gerekçeleriniz varsa dava açabilirsiniz, tabi şahitleriniz de olmalı.

Davanız kabul edilirse; Zeynep, Melek olabilir. Aslında size bakınca aklıma Beril geldi birden nedense. :)

benım aklıma hemen yasemin geldi nedense yasemin yakıştırdım

Peltek olmak kötü birşey değil ki, ama sizi çok rahatsız ediyorsa bilemem tabi. Tuba olabilir bence.

Evet teşekkür ederim dediğiniz gibi haklı sebeplerim var ve şahit gösterebilirim. Beril de hoş bir isim: 1.Arınmış, aklanmış 2. Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…