• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben oruç tutabilir miyim?

Gizemliturk46

Maraslı🤘🏻🇹🇷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
178
180
53
kızlar selamün aleyküm ben emziriyorum ona rağmen otuç tutuyorum ama aşırı halsizlik iftar sonrası kusma mide ağrisı çekiyorum bu yüzden bir iki gün tutuyorum bir gün dinleniyorum böyle yaptığım için içim hiç rahat deyil sizce napmalıyım? tutmaya devammı edeyim hiçmi tutmayım 🫤

kızlar selamün aleyküm ben emziriyorum ona rağmen otuç tutuyorum ama aşırı halsizlik iftar sonrası kusma mide ağrisı çekiyorum bu yüzden bir iki gün tutuyorum bir gün dinleniyorum böyle yaptığım için içim hiç rahat deyil sizce napmalıyım? tutmaya devammı edeyim hiçmi tutmayım 🫤
Bende emzıren anneyım. Ilk 5 gun tutabıldım. Hasta oldum. Bagısıklık dustu suan hasta yatıyorum. Bence tutmayın. Ezıyet oluyor ibadettrn zıyade

Bende emzıren anneyım. Ilk 5 gun tutabıldım. Hasta oldum. Bagısıklık dustu suan hasta yatıyorum. Bence tutmayın. Ezıyet oluyor ibadettrn zıyade
geçmiş olsun aynen ama geçen yılda doğumum tam ramazana denk geldi öyle tutamadım içim rahat deyil boş geçiyor diye tutamıyorum diye

geçmiş olsun aynen ama geçen yılda doğumum tam ramazana denk geldi öyle tutamadım içim rahat deyil boş geçiyor diye tutamıyorum diye
Sızı cok ıyı anlıyorum ama hasta olmussunuz faha da kotulesırsenız bebegınız var. Annenın hastalıgı cok kotı bebekler zebıl zıyan oluyor.
Su sekıl dusunun. Rabbımın emanetıne ıyı bakabılmek ıcın tutamıyoruz.
Aralık, ocak ayında 1 er hafta aralıklı tutarak borcunuzu odersınız

Sızı cok ıyı anlıyorum ama hasta olmussunuz faha da kotulesırsenız bebegınız var. Annenın hastalıgı cok kotı bebekler zebıl zıyan oluyor.
Su sekıl dusunun. Rabbımın emanetıne ıyı bakabılmek ıcın tutamıyoruz.
Aralık, ocak ayında 1 er hafta aralıklı tutarak borcunuzu odersınız
inşallah tek bebişler iyi olsun sağlıklı olsunda şimdi oruç tutucam diye zorlayıp onada zarar vermiyim haklısınız teşekürler🙂

Sonrasında pazartesi Perşembe tutar bitirirsiniz Allah'ın izniyle halsiz ve mide agrısı çekiyormuşsunuz emziriyorsunuzda dinimizde zorluk yok

Back