- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
Merhaba bayanlar,
ben gazi iibf son sınıf ekonometri öğrencisiyim.
4 ay önce evlendim,yani son senemi evli bir bayan olarak bitireceğim.
benim durumum şöyle;
eşimin bulunduğu şehre geldim,buradaki üniversitede misafir öğrenciyim bu sene(farabi ile geldim).
ben ne yapacağımın planını henüz yapmadım ve size danışmak istiyorum,
alan bilgim çok iyi düzeyde değil.ben ekonometrici olduğum için hukuk,maliye temelim yok.
iktisatım iyi.muhasebe 1. sınıfta gördüm sadece.
eşimle 4 ay sonra bebeğimiz olması için uğraşacağız.
sizce ben bu sene 2013 A kadro memurluğu için mi hazırlanayım,
yoksa çok sıkı bir şekilde 2014 B kadro memurluğuna mı atanmak için uğraşayım?
şöyle bir durum varki hm evlilik hem okul hem kpss A ya hazırlanmak(ki çokta temel olmadan),iyi bir puan almak,kurum sınavlarına girmeye hak kazanmak,o sınavlarıa kazanıp,mülakatlara girmeye hak kazanmak ve en sonunda onuda kazanmak çok mu zor olur benim için bu sene?
2014 A kadro zaten imkansız,çünkü bebeğim olmuş olursa verimli bir hazırlanma olmaz.
acaba diyorum ben bu sene hazır çocukta yokken çok sıkı şekilde sanki bu sene girecekmiş gibi B kadroya hazırlanıp,seneye bebeğim olduğunda da sorularla,kursla pekiştirerek B kadroya mı hazırlansam.
yaşım 21.o yüzden şanslı hissediyorum ve zamanı problem etmiyorum.eğer 2014 B kadro memurluğuna girersem 23 yaşında olmuş olacağım.
açıkçası niyetim 25 26 yaşına kadar müfettişlik veya uzmanlığa geçiş yapmak.
ben sadece bebek olmadan hazırlanıp memur olup,rahata ermek ardındanda kafam rahat bir şekilde A ya hazırlanmak istiyorum.
bu arada matematiğim oldukça iyi.
sıkıntım tarih ve coğrafyada.onada eşim yardımcı olacak.
sizce ben yanlış mı düşünüyorum,izleyeceğim yol nasıl olmalı?
yardımcı olursanız çok sevinirim
ben gazi iibf son sınıf ekonometri öğrencisiyim.
4 ay önce evlendim,yani son senemi evli bir bayan olarak bitireceğim.
benim durumum şöyle;
eşimin bulunduğu şehre geldim,buradaki üniversitede misafir öğrenciyim bu sene(farabi ile geldim).
ben ne yapacağımın planını henüz yapmadım ve size danışmak istiyorum,
alan bilgim çok iyi düzeyde değil.ben ekonometrici olduğum için hukuk,maliye temelim yok.
iktisatım iyi.muhasebe 1. sınıfta gördüm sadece.
eşimle 4 ay sonra bebeğimiz olması için uğraşacağız.
sizce ben bu sene 2013 A kadro memurluğu için mi hazırlanayım,
yoksa çok sıkı bir şekilde 2014 B kadro memurluğuna mı atanmak için uğraşayım?
şöyle bir durum varki hm evlilik hem okul hem kpss A ya hazırlanmak(ki çokta temel olmadan),iyi bir puan almak,kurum sınavlarına girmeye hak kazanmak,o sınavlarıa kazanıp,mülakatlara girmeye hak kazanmak ve en sonunda onuda kazanmak çok mu zor olur benim için bu sene?
2014 A kadro zaten imkansız,çünkü bebeğim olmuş olursa verimli bir hazırlanma olmaz.
acaba diyorum ben bu sene hazır çocukta yokken çok sıkı şekilde sanki bu sene girecekmiş gibi B kadroya hazırlanıp,seneye bebeğim olduğunda da sorularla,kursla pekiştirerek B kadroya mı hazırlansam.
yaşım 21.o yüzden şanslı hissediyorum ve zamanı problem etmiyorum.eğer 2014 B kadro memurluğuna girersem 23 yaşında olmuş olacağım.
açıkçası niyetim 25 26 yaşına kadar müfettişlik veya uzmanlığa geçiş yapmak.
ben sadece bebek olmadan hazırlanıp memur olup,rahata ermek ardındanda kafam rahat bir şekilde A ya hazırlanmak istiyorum.
bu arada matematiğim oldukça iyi.
sıkıntım tarih ve coğrafyada.onada eşim yardımcı olacak.
sizce ben yanlış mı düşünüyorum,izleyeceğim yol nasıl olmalı?
yardımcı olursanız çok sevinirim