• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bebeğim canlanır mı?

Pretty79

Allah'ım meleğimi korusun
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2008
128
7
118
45
İstanbul
Arkadaşlar selam. Ben SAT'a göre 9+2 günlük hamileyim. Ancak bebeğimin 6+5 günlük olduğunu söyledi doktor. Kesenin gelişiminin ve görünümünün çok iyi olduğunu, ancak bebeğin ve kalp atışlarının görünmediğini söyledi. Hem karın ultrasonu hem de vajinal ultrasonla kontrol etti ama görünmedi. Renkli dopler ultrasonda belki görünebilir dedi ama onda da görünmedi. En son bana bir hafta daha bekleyelim ama umutlanma bu boş gebelik dedi. Normalde beklememizi gerektiren bir durum yok ama senin ilk hamileliğin olduğu için bekletelim bir hafta daha dedi. Sizce bir hafta sonra bebeğim canlanır mı? Bu durumda olup bebeği canlanan var mı? Psikolojim çok bozuldu lütfen yardım edin çıldırıcam yoksa :(

Arkadaşlar selam. Ben SAT'a göre 9+2 günlük hamileyim. Ancak bebeğimin 6+5 günlük olduğunu söyledi doktor. Kesenin gelişiminin ve görünümünün çok iyi olduğunu, ancak bebeğin ve kalp atışlarının görünmediğini söyledi. Hem karın ultrasonu hem de vajinal ultrasonla kontrol etti ama görünmedi. Renkli dopler ultrasonda belki görünebilir dedi ama onda da görünmedi. En son bana bir hafta daha bekleyelim ama umutlanma bu boş gebelik dedi. Normalde beklememizi gerektiren bir durum yok ama senin ilk hamileliğin olduğu için bekletelim bir hafta daha dedi. Sizce bir hafta sonra bebeğim canlanır mı? Bu durumda olup bebeği canlanan var mı? Psikolojim çok bozuldu lütfen yardım edin çıldırıcam yoksa :(

umarım kalp atısını duyarsınız. duymazsan cok uzulme arkadasım. yakın zamanda tekrar gebe kalırsın

doktor kan tahlili istemedi mi?kan tahlilinden belli oluyo dış gebelik mi değil mi? benim ilk haftalarımda da öyle olmuştu dış gebelik olabilir dedi kan tahlili istedi,hcg ilk tahlilden daha yüksek çıktı dış gebelik değilmiş dedi,bence geçikmeden kan tahlili yaptır,anlaşılan doktor çok önemsememiş bi hafta derken senin psikolojini düşünmemiş bile,inşallah dış gebelik değildir,Allah gönlüne göre versin..

doktor kan tahlili istemedi mi?kan tahlilinden belli oluyo dış gebelik mi değil mi? benim ilk haftalarımda da öyle olmuştu dış gebelik olabilir dedi kan tahlili istedi,hcg ilk tahlilden daha yüksek çıktı dış gebelik değilmiş dedi,bence geçikmeden kan tahlili yaptır,anlaşılan doktor çok önemsememiş bi hafta derken senin psikolojini düşünmemiş bile,inşallah dış gebelik değildir,Allah gönlüne göre versin..

canım benimki dış gebelik değil boş gebelikmiş. Ayrıca lkan tahlilinden anlaşılır mı bilmiyorum ki :(

inşallah canlanır,can verir Rabbim inşallah.. benmde bi boş gebeliğim var..7+4te kürtaj dedi 4 doktorda... kesesi, suyu oluşuyo ama bebek oluşmuyo..bazen bekleyip oluşanlarda var. geç döllenme yaşayanlarda oluyo bu durum, hesaplalan haftayla,ultrasyon haftası arasında fark oluyo,,2hafta kadar farkı normal görüyolar.. doktorunu dinle başka doktorlarada görün mutlaka için rahat eder.. 9küsür hafta baya çok çünkü 5haftadan sonra engeç 7haftada kalp atışı duyuyolarmış..geç döllenmedir umarım,,sende dua et bekle inşallah gelişir..kan tahlilinde boş gebelik demez sanırım ama hcg düşmesi falan oluyo sanırım öle anlaşılabiliyo,,sağlıklı gebeliklerde 2ye katlaması gerekirken boş gebelikte sanırım hcgde düşüyo.. mesela benm hiç bulantım yoktu,,doktorun ilk sorduğu şey bulantıydı,,bulantıda hcgden kaynaklanıyo....hiç korkma üzülme inş bebeğin gelişir,,,yoksada üzülme boş gebelik ilk hamileliklerde çok olan, bi hastalığa, genetk bi rahatsızlığa neden olmayan bşii,,korkma dua et

canım geçmişini okudum,, senin adet 8gün gecikmesinde bile kan tahlilinde negatif çıkmış muhtelemen geç döllenme olmuş,,bence başka doktorlarlada görüş ve doktorların dediği süre kadar bekle

bundan 3 sene önce aynı şey benimde başıma geldi.çok geçmiş olsun canım.allah sabır versin.kürtaj oldum 3 ay bekledik 1 ay sonra tekrar hamile kaldım.darısı sana arkadaşım.çok zor bir durum.z

üzülme cnm ama herşeye hazırlıklı ol.bence farklı bir durum olursa sana süpriz olsun diye söylüyorum. ama aynısı benimde başıma geldi hemde anlattıklarınla aynı. en sonunda bebeği geçde olsa gördük ama gelişimini devam ettiremedi.gebeliği sonlandırdılar.

üzülme cnm ama herşeye hazırlıklı ol.bence farklı bir durum olursa sana süpriz olsun diye söylüyorum. ama aynısı benimde başıma geldi hemde anlattıklarınla aynı. en sonunda bebeği geçde olsa gördük ama gelişimini devam ettiremedi.gebeliği sonlandırdılar.

Ya ben anlamıyorum. İnternette araştırıyorum bazı sitelerde kalp atışları 10-12. haftalarda duyulur diyor. Şimdi ben eğer bu hafta kalp atışlarını duyamazsam bebeğimi aldırmalı mıyım yoksa beklemeli miyim? Beklersem bana bir zararı olur mu onu da bilmiyorum. Offf ya kafam çok karışık :(

aynı durum bendede var su gecen carşamba dr gittim bebek canlı degil kalp atışları yok kurdaj dedi başka bi dr gösterde oda kurdaj dedi bende özelde bi dr gittim kalp atışlarını dinletti ama 9.3 olması gerekirken 6.3 cıktı dr %50 şans verdi ama baştan beri 4 gün geç geliyordu ama 2 hafta gec olması benide korkutuyor yarın gitcem dr inşallah benimledir bebegim dr bazen olabilir geç döllenmedeolabilir yada bazen bebekler geriden gelip kendini toplaya biliyormuş

arkadaşım ben bi arkadaşta duymuştum doktor ona da böyle 6-7 haftalıkken boş gebelik olduğunu söylemiş doktor kurtaj olacaksın demiş ama annesi kızmış sakın demiş aldırmayacaksın ve 1 hafta snra bebek görünmüş eğer ki o doktora inansaydı bebek gidecekti ben böyle duymuştum yani

benımde başıma aynı şey geldi hemde 24 haftalıkken.2 hafta geri kalmış gelişmesi.ve öldü.normal doğumla bebeği aldılar.sen en azından herşey daha yeni başlamışken öğrenmişsin.Allahım kimseye yaşatmasın daha büyük acılar vermesin ama buda acı yani.yine hamıle kalırsın inşallah.

benımde başıma aynı şey geldi hemde 24 haftalıkken.2 hafta geri kalmış gelişmesi.ve öldü.normal doğumla bebeği aldılar.sen en azından herşey daha yeni başlamışken öğrenmişsin.Allahım kimseye yaşatmasın daha büyük acılar vermesin ama buda acı yani.yine hamıle kalırsın inşallah.

arkadaşlar bebeğim canlanmadı ve bugün maalesef kürtajla gebeliğimi sonlandırdılar. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back