Sizce batar mıyız?

Ben fizik mezunuyum ama atanamadım.Kardeşimde lise mezunu.Şuan ikimizde kpss ye çalışıyoruz.Biz sınavdan spnra sürekli işe giricektik ama birlikte dükkan açalım diyoruz.Çiğ köfteci açıp tost sandiviç falan hepsini koymayı düşünüyoruz.Sizce bu işe mi girelim.Yoksa aşka işlere mi bakalım?
Yaşadığınız yere bağlı ama bence açın tutar bizim burda gece 2ye kadar açık çiğ köfteciler midye de satıyo kimi ama tost işi zor şahsen tost yemekten pahalı 2yarım 1çerek 40tl vermiş eşim geçende yemiş o söyledi şoka girdim öğrenciler nasıl tost yesin bu durumda
Şahsen diyetten önce ben de gece yatana kadar ya midye ya çiğ köfte söylerdim yerdim ve bağımlılık yapıyo yani tutar bu iş

çiğ köfte yapmayı biliyormusunuz,tost yapmayı biliyormusunuz..yani kısaca bu yapacağınız iste ne kadar uzmansınız
Bildiğim çiğ köfteyi yapmıyolar hazır getirtiyolar diye biliyorum adıyaman dan falan yada bayiliğini açıyolar diye biliyorum bizim burda bu şekilde oluyo ve baya tutulan bişey

Ben fizik mezunuyum ama atanamadım.Kardeşimde lise mezunu.Şuan ikimizde kpss ye çalışıyoruz.Biz sınavdan spnra sürekli işe giricektik ama birlikte dükkan açalım diyoruz.Çiğ köfteci açıp tost sandiviç falan hepsini koymayı düşünüyoruz.Sizce bu işe mi girelim.Yoksa aşka işlere mi bakalım?
Bizim buralarda pizzacilar falan kapanıyor yerine cigkofteci açılıyor. Sürekli de müşterileri var. Olabilir yani. Dediğin gibi çeşit de olursa yürür gidersiniz inşallah.

Eliniz de toplu sermaye var mı,eğer var ise olur ama yüklü bir miktar olması gerek ve dükkanın iyi bir yerde olması gerek yani işlek bir yerde.Sadece 400 lira kirayla bitmez iş,masası,sandalyesi dükkana alacağın diğer mallar,vergisi,bağkuru,muhasebeci parası bir sürü ıvır zıvır parası, bunları hallettikten sonra da geriye elinizde sizi geçindirecek para olmalı en az 6 ay en fazla 1 senelik çünkü dükkan hemen iş yapmaz.

Ha şimdi sizin yerinize ben olsam elimde toplu parada olsa iş yeri açmam piyasaların hali malum dolar 4 lira,doların yükselmesi alacağınız malzemelerinin artmasına neden oluyor,ve şuan işler durmuş durumda esnaflarda.

Back
X