Sizce batar mıyız?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben fizik mezunuyum ama atanamadım.Kardeşimde lise mezunu.Şuan ikimizde kpss ye çalışıyoruz.Biz sınavdan spnra sürekli işe giricektik ama birlikte dükkan açalım diyoruz.Çiğ köfteci açıp tost sandiviç falan hepsini koymayı düşünüyoruz.Sizce bu işe mi girelim.Yoksa aşka işlere mi bakalım?

O kadar çiğ köfteci var. Hâlâ daha açılıyor. Kapanan da yok. İyi iş yapıyorlar heralde. Pek bir bilgim yok. Ayrıca kosgep e de başvurmayı deneyebilirsiniz

Ben fizik mezunuyum ama atanamadım.Kardeşimde lise mezunu.Şuan ikimizde kpss ye çalışıyoruz.Biz sınavdan spnra sürekli işe giricektik ama birlikte dükkan açalım diyoruz.Çiğ köfteci açıp tost sandiviç falan hepsini koymayı düşünüyoruz.Sizce bu işe mi girelim.Yoksa aşka işlere mi bakalım?
Onemli olan yeri. Yiyecek icecek isi her turlu yuruyor.

Esnafıyla başarılı olmak için o kadar çok faktörün olumlu olması gerek ki, böyle uzaktan akıl yürütmek zor olur.
Ama deneyin, iyi bir fizibilite yapın.

Güzelim önce bir sınava girseydiniz.Girdiniz kazanamadiniz,gittiniz tostcu açtınız,battiniz batmadiniz, şöyle kalkindiniz...Eeee siz bunları düşünürken ,hesaplarken hangi ara ders calisiyorsunuz?Seni onemseyen,tüm konularını bilen ve bir an önce kendi düzenini kurman için dua eden birisi olarak yapıyorum yorumumu inan bana.Hayatinda çok fazla zaman hırsızi var ,bu şekilde hedefine ulaşamazsın:KK43:

kirası, faturalar, vergisi, masrafları... yani öyle çiğ köfteciler tutuyor, bence batmazsınız tavsiyesi ile yapılacak iş değil. esnaflık zor.

Back
X