• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce bana hangi renk gider fikirlerinize ihtiyacım var ! (Resimli)

ipekbalik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2011
54
0
36
Adana
mrb arkadaşlar .. ben çok kararsız kaldım saçımı boyatmak istiyorum. kahve tonları düşünüyorum sizce yakışırmı yoksa başka renk mi düşünmeliyim hangi renkler olabilir bana yardımcı olurmusunuz .
YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ...... şimdiden fikirlerini sunan sunmayan arkadaşlarıma tşkrlerimi iletiyorum tşkrler :)

Eklentiler

• $26032012628.jpg
    $26032012628.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 64
Öncelikle yorumun için tşkr bende o renklerde düşünüyorum bu renk yakışırmı acaba

Eklentiler

• $Umutsuz-Ev-Kadinlari-7-Bolum-Fragmani-izle1.jpg
    $Umutsuz-Ev-Kadinlari-7-Bolum-Fragmani-izle1.jpg
    149,7 KB · Görüntüleme: 98
  • $son4.jpg
    $son4.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 81
69 kişi görüntülemiş cevap veren olmamışşşş şGERÇEKTEN SAĞ OLUNNN HANIMLAR YORUMU ÇOK GÖRDÜĞÜNÜZ İÇİN

Canım ten rengin baya bir açık gibi duruyor resimden.Ve saçında şuan ten rengine göre baya koyu siyah.O yüzden daha açık renk düşün bence.Açık kumral ii gider diye düşünüyorum.Küllü açık kumral.

Bence ilk resimdeki renkler daha hos olur sana daha canli gosterir yuzunu kullu acik kumral biraz soluk gosterebilir :108:

evet Karar verdim Saçımı kızıl kahveye boyatacam bu resimde oldugu gibi umarım yakışır boyatmaya gidiyorum :) boyattıktan sonra sizlerle paylaşacam resimlerimi sağ olun yorumunuz için

Eklentiler

• $20102011sacrenkvekesimleri4.jpg
    $20102011sacrenkvekesimleri4.jpg
    129 KB · Görüntüleme: 103
Back