• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce avonun en güzel ve kalıcı bayan parfümü hangisi ?

Bayan_Tatlimm

-.-
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
149
16
68
Benim beğendiklerim,

City rush (kış için güzel bi parfüm)
perceve ( hoş bi kokusu var)
viva (arkadaşımda vardı bu da, şimdi bunu deniycem. :) )

sizin önerdikleriniz var mı arkadaşlar internetten alıyorum parfümlerimi, uygun fiyatlı 50 tl gibi bildiğiniz kalıcı çekici parfümler varsa yazar msıınız ?

Beğenmeyeni de, benim gibi aşık olanı da çok fazla olan Far Away en güzel kokusu bence.
Yılların eskitemediği, pudralı vanilyalı, mis gibi koku.:12:

Avonun en çok sevdiğim parfümü percevie harika bir kokusu var.
görümcem kullanıyordu kokusuna bittim resmen
Banada hediye olarak almıştı görümcem eşimin çok hoşuna gitmişti kokusu
:31:

Benim tenimde hiçbiri kalıcı olmasa da, başkalarında en beğendiğim avon parfümü perceive, bazı insanlara çok yakışıyor, yeni kokularından da amour güzel

Benim beğendiklerim,

City rush (kış için güzel bi parfüm)
perceve ( hoş bi kokusu var)
viva (arkadaşımda vardı bu da, şimdi bunu deniycem. :) )

sizin önerdikleriniz var mı arkadaşlar internetten alıyorum parfümlerimi, uygun fiyatlı 50 tl gibi bildiğiniz kalıcı çekici parfümler varsa yazar msıınız ?

ben artık bozuk bi perceve yüzünden nefret ediyorum avon kokularından christian lacroix hariç kırmızı şişe ilk çıkan parfüm onu hala çok beğeniyorum 70 lira gibi fiyatı var indirimde yarıya da düşüyo ama indirimden aldıklarım hep bi garip çıkıyo belirteyim. gerçekten kalıcı ve yaygın da değil kullanımı. bi dene :)

pek sık indirime girmiyor ama benm favorim far away bella çooook güzel bir kokuydu hafif limon çiçekleri vanilya vb. birşeydi bir kez aldım ve severek kullandım özellikle bekleyince çoook güzel kokuyor erkek arkadaşım bayıla bayıla beni koklardı bu parfüm yüzünden :))) ama bu aralık katoloğunda hiç güzell parfüm yok ihtiyacım var ama alamıyorum aslında tresella ya hoş diyolar ama bilemiyorum kararsız kaldım tresellayı deneyen var mı aranızda??

pek sık indirime girmiyor ama benm favorim far away bella çooook güzel bir kokuydu hafif limon çiçekleri vanilya vb. birşeydi bir kez aldım ve severek kullandım özellikle bekleyince çoook güzel kokuyor erkek arkadaşım bayıla bayıla beni koklardı bu parfüm yüzünden :))) ama bu aralık katoloğunda hiç güzell parfüm yok ihtiyacım var ama alamıyorum aslında tresella ya hoş diyolar ama bilemiyorum kararsız kaldım tresellayı deneyen var mı aranızda??

tresella çok bilindik bi parfüm ve hoş değil bence avonun daha güzel parfümleri var mesela outspoken instense,amour,pur blanca elegance,little gold dress,sensuelle avonun bence en güzel parfümleri :34:

Son düzenleme:
avonun vazgeçemediğim 2 parfümü purblanca ve surrender :) ama kalıcılık konusunda tabiiki surrender :34:

Avon luck hakkinda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. Guzel kalıcı diyorlar ama bilemedim. Yasim genc agir olsun istemiyorum. Deneyen var mi ?

Back