- Konu Sahibi usuyenprenses
evet oradan buldum doktorları teşekkürlerannene acil şifalar dilerim iyi bir doktor içinse www.eniyihekim.com u tavsiye ederim gerçekci yorumlar oluyor hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet oradan buldum doktorları teşekkürlerannene acil şifalar dilerim iyi bir doktor içinse www.eniyihekim.com u tavsiye ederim gerçekci yorumlar oluyor hep
hayatta gitmez odun adamBenim de geçen sene rahim ağzım alındı..Endişe etme, cerrahi sınırlar temiz ise hiç bir şey olmaz..Sıkıntı varsa bile arkadaşların dediği gibi en kötü ihtimal rahim alınır..
Babanız en yakın zamanda bulaşıcı hastalıklar testinden geçsin..Bu önemli, ikna etmeye bakın..
İnşallah bir yol bulunur bir arkadaş demiş bazı testleri sgk karşılıyormuş bir konuşun bu durumu evet yüksek fiyat tabi ki günümüz geçinme koşullarında ama insan keşke demek istemezevet 4 test ve labaratuar sonucları dedi
çok haklısın çok teşekkürlerİnşallah bir yol bulunur bir arkadaş demiş bazı testleri sgk karşılıyormuş bir konuşun bu durumu evet yüksek fiyat tabi ki günümüz geçinme koşullarında ama insan keşke demek istemez
oyyy içime oturdu şu kelimeleriniz.. sıkı sarılın annenize..Babam eve her zaman gece gelen bir adam zaten bayramda mesaj atmış anneme ama canım bayramını kutlamak istedim sesini duymak istedim ama sen beni aramıyorsun özür dilerim falan yazmış ama kesin başkasına atarken anneme attı çünkü anneme bu yaşıma kadar bir kere canım dediğini duymadım hep bağırır annem namaz kılar babam alkol alır öyle bir şeyler hep annemi rezil eder annem de mesajı baban atmış baksana diye sevindi
daha önce de seneler önce yani pavyonda bir kadınla aldattığını ben öğrenmiştim anneme söyledim ayrılmadı gene babamdan gidecek yerim yok dedi sana bakarım anne sen yeter ki üzülme dedim dinlemedi babam namus bekçiliği yapan bir insandır o yüzden kimse yakıştıramıyor ama bence o mesaj anneme atılan bir mesaj değildi ah annem nasıl da sevindi aklıma geldikçe sinirleniyorumoyyy içime oturdu şu kelimeleriniz.. sıkı sarılın annenize..
Ölmedim yaşıyorum ben rahim ağzı kanserine yakalandığımda 24 yaşındaydım çocuğum yoktu ilerlerse rahim alınıcaktı. Ameliyat oldum rahim ağzındaki o hücreler alındı tabi benim erken teşhisti. Ama çok şükür bak iki tane de evladım oldu. Sıkmayın canınızı allah çok büyük. İyi bir kadın doğum doktoru edinin mutlaka. Çok çok geçmiş olsun
canım benim malesefki türkiyemde ki bu tarz evlilikler çoğunluktadır.. lütfen kaç yaşındasın bilmiyorum smear testi çok pahalı değil bir an önce doktora götürün annenizi ..daha önce de seneler önce yani pavyonda bir kadınla aldattığını ben öğrenmiştim anneme söyledim ayrılmadı gene babamdan gidecek yerim yok dedi sana bakarım anne sen yeter ki üzülme dedim dinlemedi babam namus bekçiliği yapan bir insandır o yüzden kimse yakıştıramıyor ama bence o mesaj anneme atılan bir mesaj değildi ah annem nasıl da sevindi aklıma geldikçe sinirleniyorum
Hayır evli iseniz her yaşta yapıyorlar. Ve ben o zaman 4 senelik evliydim24 yaşında nasıl teşhis kondu? smear testini genelde ileri yaşlarda yapıyorlar diye biliyordum ben
tamam canım 23 yaşındayım bu hafta içi götüreceğim teşekkürlercanım benim malesefki türkiyemde ki bu tarz evlilikler çoğunluktadır.. lütfen kaç yaşındasın bilmiyorum smear testi çok pahalı değil bir an önce doktora götürün annenizi ..
hayırlı haberler alırsınız inşallahh .. RABBİM ANNENİZİ korusun..tamam canım 23 yaşındayım bu hafta içi götüreceğim teşekkürler
Hayır evli iseniz her yaşta yapıyorlar. Ve ben o zaman 4 senelik evliydim
amin çok sağol 6 ağustos kolkoskopi için randevu ayarladım araştırma hastanesinden çok geç olmaz değil mi ?hayırlı haberler alırsınız inşallahh .. RABBİM ANNENİZİ korusun..
çok bişi kalmamış canımm hayırlı haberler inşallah..amin çok sağol 6 ağustos kolkoskopi için randevu ayarladım araştırma hastanesinden çok geç olmaz değil mi ?
Amin Allah razı olsun.çok bişi kalmamış canımm hayırlı haberler inşallah..
Tabi ki yaptırın her sağlıklı kadının senede bir defa smear yaptırması gerekli. Hiç birimizde dünyaya bilerek gelmiyoruz böyle böyle öğreniyoruz işte.hımmm anladım, benimde mi yaptırmam gerekir ki? 1 seneyi biraz geçkin evliyim(biraz bu konularda cahilimde )
bence de rutin kontrolleri çok ihmal ediyoruz sadece bu değil daha bir sürü test var yaptırılması lazım gerçektnCok gecmis olsun, icim urperdi yaa bu sene smear vermistim biraz zorlandim verirken ama iyi ki vermisim dedirtti bu konu. Bu vesileyle smear testi vermeyi ihmal etmeyelim kizlar. Ozelde bile 30 tl'ye verdim ben, lutfen ihmal etmeyin
Allah razı olsun.Bi bilgim yok ama allah acil şifalar versin ..