• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce anneme bir şey olacak mı ?Ne olur olmasın..

Benim de geçen sene rahim ağzım alındı..Endişe etme, cerrahi sınırlar temiz ise hiç bir şey olmaz..Sıkıntı varsa bile arkadaşların dediği gibi en kötü ihtimal rahim alınır..

Babanız en yakın zamanda bulaşıcı hastalıklar testinden geçsin..Bu önemli, ikna etmeye bakın..
hayatta gitmez odun adam

Babam eve her zaman gece gelen bir adam zaten bayramda mesaj atmış anneme ama canım bayramını kutlamak istedim sesini duymak istedim ama sen beni aramıyorsun özür dilerim falan yazmış ama kesin başkasına atarken anneme attı çünkü anneme bu yaşıma kadar bir kere canım dediğini duymadım hep bağırır annem namaz kılar babam alkol alır öyle bir şeyler hep annemi rezil eder annem de mesajı baban atmış baksana diye sevindi
oyyy içime oturdu şu kelimeleriniz.. sıkı sarılın annenize..

oyyy içime oturdu şu kelimeleriniz.. sıkı sarılın annenize..
daha önce de seneler önce yani pavyonda bir kadınla aldattığını ben öğrenmiştim anneme söyledim ayrılmadı gene babamdan gidecek yerim yok dedi sana bakarım anne sen yeter ki üzülme dedim dinlemedi babam namus bekçiliği yapan bir insandır o yüzden kimse yakıştıramıyor ama bence o mesaj anneme atılan bir mesaj değildi ah annem nasıl da sevindi aklıma geldikçe sinirleniyorum

Ölmedim yaşıyorum :KK66: ben rahim ağzı kanserine yakalandığımda 24 yaşındaydım çocuğum yoktu ilerlerse rahim alınıcaktı. Ameliyat oldum rahim ağzındaki o hücreler alındı tabi benim erken teşhisti. Ama çok şükür bak iki tane de evladım oldu. Sıkmayın canınızı allah çok büyük. İyi bir kadın doğum doktoru edinin mutlaka. Çok çok geçmiş olsun

24 yaşında nasıl teşhis kondu? smear testini genelde ileri yaşlarda yapıyorlar diye biliyordum ben

daha önce de seneler önce yani pavyonda bir kadınla aldattığını ben öğrenmiştim anneme söyledim ayrılmadı gene babamdan gidecek yerim yok dedi sana bakarım anne sen yeter ki üzülme dedim dinlemedi babam namus bekçiliği yapan bir insandır o yüzden kimse yakıştıramıyor ama bence o mesaj anneme atılan bir mesaj değildi ah annem nasıl da sevindi aklıma geldikçe sinirleniyorum
canım benim malesefki türkiyemde ki bu tarz evlilikler çoğunluktadır.. lütfen kaç yaşındasın bilmiyorum smear testi çok pahalı değil bir an önce doktora götürün annenizi ..

hımmm anladım, benimde mi yaptırmam gerekir ki? 1 seneyi biraz geçkin evliyim(biraz bu konularda cahilimde :KK70:)
Tabi ki yaptırın her sağlıklı kadının senede bir defa smear yaptırması gerekli. Hiç birimizde dünyaya bilerek gelmiyoruz böyle böyle öğreniyoruz işte.
Doktor a gidin ve hiç smear yaptırmadım kontrol olup smear yaptırmak istiyorum deyin olsun bitsin ;)

Cok gecmis olsun, icim urperdi yaa bu sene smear vermistim biraz zorlandim verirken ama iyi ki vermisim dedirtti bu konu. Bu vesileyle smear testi vermeyi ihmal etmeyelim kizlar. Ozelde bile 30 tl'ye verdim ben, lutfen ihmal etmeyin

Cok gecmis olsun, icim urperdi yaa bu sene smear vermistim biraz zorlandim verirken ama iyi ki vermisim dedirtti bu konu. Bu vesileyle smear testi vermeyi ihmal etmeyelim kizlar. Ozelde bile 30 tl'ye verdim ben, lutfen ihmal etmeyin
bence de rutin kontrolleri çok ihmal ediyoruz sadece bu değil daha bir sürü test var yaptırılması lazım gerçektn

Back
X