• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce anneme bir şey olacak mı ?Ne olur olmasın..

kansere cevirme olasılığı var ancak en kötü olasılıkla rahmi alınır.çok riskli değil.ancak bu virüsü babanızdan kaptıysa dikkat edin başka seyler de kapmasın
annemle babam yani yakınlaşmazlar birbirlerine aynı odada bile pek yatmazlar bilmiyorum böyle bir şey yaşayacaklarını da pek sanmıyorum ama ne de olsa karı koca onlar bilemeyiz yani ne gibi bir şey başka derken anlamadım ?

Ölmedim yaşıyorum :KK66: ben rahim ağzı kanserine yakalandığımda 24 yaşındaydım çocuğum yoktu ilerlerse rahim alınıcaktı. Ameliyat oldum rahim ağzındaki o hücreler alındı tabi benim erken teşhisti. Ama çok şükür bak iki tane de evladım oldu. Sıkmayın canınızı allah çok büyük. İyi bir kadın doğum doktoru edinin mutlaka. Çok çok geçmiş olsun
Allah razı olsun

annemle babam yani yakınlaşmazlar birbirlerine aynı odada bile pek yatmazlar bilmiyorum böyle bir şey yaşayacaklarını da pek sanmıyorum ama ne de olsa karı koca onlar bilemeyiz yani ne gibi bir şey başka derken anlamadım ?

hiv den bahsediyorum bilmem daha önce duydun mu?

öncelikle geçmiş olsun. içinizi karartmayın hemen bak doktor kansere çevirebilir demiş ileride yani henüz kanser değil. kanser olsa bile artık kanserden kurtulan birçok insan var. ama tavsiyem özel hastaneleri arayıp biran önce fiyat alın. yada bir üniversite hastanesiyle görüşün. devlet hastanelerinin durumu gerçekten çok kötü randevu konusunda. ablam da geçen sene onkoloji hastanesine gitti ameliyat olması gerekiyorlardı bayramdan sonra seni arayıp gün vericez dediler 1 senedir arayacaklar. ablam bu arada uludağ üniverstesinde ameliyatını oldu
hemen gitmemiz lazım da ahh babam ilgilenmiyor başımızda doğru düzgün erkekte yok gene her şeyi ben yükleniyorum çok zor

Rahim kanserinde risk faktörleri
nelerdir?
Çok eşlilik durumları, insanlarda
mevcut olan hastalıkların
rahimde tümör oluşturmasına
sebep olabilmektedir.
Cinsel ilişkiye 20 yaş altında
başlanması ve sıklıkla
tekrarlanması,
Düşük sosyo- ekonomik
düzeyden dolayı kişisel
bakımların yapılmaması,
Viral ve bakterial enfeksiyonlara
karşı önlem alınmaması,
Sigara ve alkol kullanımı,
C vitamini eksikliği yüzünden
bağışıklık sisteminin tam olarak
gelişmemiş olması,
Partnerin sünnetsiz olması,

hemen gitmemiz lazım da ahh babam ilgilenmiyor başımızda doğru düzgün erkekte yok gene her şeyi ben yükleniyorum çok zor
Allah yardımcınız olsun.bu da bir tecrübe işte. hani bir laf var ya öldürmeyen her acı güçlendirir diye bence çok doğru. annenizle kafa kafaya verin ve mücadele edin. babalar çoğu zaman duyarsız oluyor böyle konularda malesef. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kadınlar erkeklerden daha güçlüdür maneviyat olarak. ben anneciğine en iyi şekilde destek olacağına inanıyorum.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Gönlünüzü ferah tutun birşey olmayacak inşallah özele gitmekte fayda var 1 ay uzun bir zaman dilimi hastalıkla ilgili bir bilgim yok maalesef keşke yardımcı olabilsem ama rahim üzerine hastalıklarda en kötü rahim alınıyor çok geçikmediği durumlarda büyük riskler yok:KK51:

Allah yardımcınız olsun.bu da bir tecrübe işte. hani bir laf var ya öldürmeyen her acı güçlendirir diye bence çok doğru. annenizle kafa kafaya verin ve mücadele edin. babalar çoğu zaman duyarsız oluyor böyle konularda malesef. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kadınlar erkeklerden daha güçlüdür maneviyat olarak. ben anneciğine en iyi şekilde destek olacağına inanıyorum.
23 yaşındayım kaç senedir evin erkeği ben miyim babam mı şaştım kaldım ben onu en kısa zamanda doktora götüreceğim şimdi doktor ayarlıyorum.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Gönlünüzü ferah tutun birşey olmayacak inşallah özele gitmekte fayda var 1 ay uzun bir zaman dilimi hastalıkla ilgili bir bilgim yok maalesef keşke yardımcı olabilsem ama rahim üzerine hastalıklarda en kötü rahim alınıyor çok geçikmediği durumlarda büyük riskler yok:KK51:
doktoru aradım şimdi 1000 tl fiyat verdi bu çok geldi bana açıkçası annem hayatta izin vermez

doktoru aradım şimdi 1000 tl fiyat verdi bu çok geldi bana açıkçası annem hayatta izin vermez

Ne için 1000 lira fiyat verdi? altı üstü muayene edip smear alacak..Kolposkopik inceleme ve biopsiyi özel hastanede yaptırırsınız, sgk karşılıyor..

Aynı zamanda Onkolog olmasına dikkat edin üstüne basıyorum bu kısmın..

Ne için 1000 lira fiyat verdi? altı üstü muayene edip smear alacak..Kolposkopik inceleme ve biopsiyi özel hastanede yaptırırsınız, sgk karşılıyor..

Onkolog olmasına dikkat edin üstüne basıyorum bu kısmın..
4 tane test ve labaratuar sonuçları dedi kolkoskopi de dedi

Aynı zamanda Onkolog olmasına dikkat edin üstüne basıyorum bu kısmın..
sgk mı karşılıyor hemen özele gidelim o zaman

Back
X