Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar normal bişey gibiymiş gibi konuşuyorsunuz ya evleniceğiniz adamdan önce yaptığınız günahın hesabını Allah'a nasıl vereceğinizi düşünmelisiniz.Merhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
Sülalemde böle genetik sanırım ilk ilişkide kan gelmeyen bi çok kuzemim var.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
Merhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
Sorunun cevabı çıkarİlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
Meraktan mı birlikte oldunuz?Merhaba kızlar
Sanane onada karışmayı verinNe kadar normal bişey gibiymiş gibi konuşuyorsunuz ya evleniceğiniz adamdan önce yaptığınız günahın hesabını Allah'a nasıl vereceğinizi düşünmelisiniz.
Karıştığımdan değil ayrıca asıl sananeSanane onada karışmayı verin
Bize nasıl cevap verecem diye mi soruyorKarıştığımdan değil ayrıca asıl sanane
Sana fikrinimi sordum bilgin varsa cevaplarsın yoksada bana burda saçmalama her koyun kendi bacagından asılır günahsada sevapsada banaNe kadar normal bişey gibiymiş gibi konuşuyorsunuz ya evleniceğiniz adamdan önce yaptığınız günahın hesabını Allah'a nasıl vereceğinizi düşünmelisiniz.
Gerçekten ilginçsiniz halamda evlendiginde gelmemiş kuzenlerimde evlendiginde gelmemişSülalede hep aynıymış yalnız, oturup sulalece teyitlesmisler ilk deneyim hakkında![]()
Her kadından kan geliyor die bişeymi var hiç mi duymadın bunuOlaki kan gelmedi
Kocana cicim evrim geçirdik kadınlar olarak
Artık kan man yok dersin
Bende isterdimki bunu yaptıgım kişiyle evlenim yaparkende haftaya ayrılırım die yapmadım. Hataydı bu ayrı bi konu ama farklı şeyler oldu. O bunun acısını asla çekmicek ama ben çekicem bundan kurtulmaya çalışıyorum.İşin din boyutuna girmeyeceğim inançsız da olabilirsin. Ama arkadaşım arkasında duramıyorsun, duramayacaksan yapma işte bu tür şeyleri.. 5-6 defa birlikte oldum diyorsun ama korkuyorsun da ortaya çıkmasından.. Olay sadece kan gelmesi değil bence halden hareketten de anlaşılır anlaşılacaksa..
Yaptığınız şeyin arkasında durursanız kimse karışmaz zaten.Sanane onada karışmayı verin