az önce geliyorum doktordan. 2 hafta önce belimdeki ağrıdan dolayı gittim ve sağ bacağımda uyuşmalar oluyordu. MR çekindim sonuç fıtık çıktı ve doktor ameliyatlık dedi 2 hafta dinlen dedi sonra tekrar gel ,dedi. bende bugun gittim ve gelişme yok bacağımda güç kaybı başlamış ve sağ tarafımda kalçamda çekme oluyor. doktor ameliyat dedi. annemler istemiyor ameliyat. doktor ilaçda vermedi fizik tedavide önermedi. felçden falan bahsetti çok korktum. kendiliğinden geçende var dedi daha kötüsü felç alanda . napıcam ben henüz 16 yaşındayım. ve okulum , dershanem. sınavlar, üniversite sınavı . lise 3 e yeni geçtim. Hipertansiyon hastasıyım yaklaşık 1,5 yıldır. onada gitcme 15 karnede 3 yıl öncede kalbimde delik vardı o kapatıldı. Yıllık kontrollerim dışında kalbimde bir sorun yok... Beyin cerrhına baş ağrılarım içinde gitmiştim şükür tomografimde bişey çıkmadı bu aralarda azaldı baş ağrılarım sanırım tansiyondandı tuzsuz yemeye epey alıştım. Normal sağlıklı bir insan olmak istiyorum bende. Fıtıkdan çok korkuyorum ya bişey olursada felç olursam
Eğer seni çok zorluyorsa olmanı tavsiye ederim hayatını idame ettirmen için bu gereklioluyor bazen kimse ameliyat olmak istemez ama gerektiğinde de olmakta fayda var diye düşünüyorum