- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi patiliseker
-
Kizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler
Kizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler
Canim bn kist için ameliyat oldum hem sağ hemde sol taraftaydı ama bnmki baya büyüktü o yüzden oldum .ve sonra tekrar üredi soğan kurunu dene istersen o kucultuyo hem de aşılama falan yapmadan doktor niye tup bebek dedi ki sanaKizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler
Asilama oldum canm tutmadi. Femarada kullandm o da olmadi. Bekledikce sansim dusuyor yasimda 35Canim bn kist için ameliyat oldum hem sağ hemde sol taraftaydı ama bnmki baya büyüktü o yüzden oldum .ve sonra tekrar üredi soğan kurunu dene istersen o kucultuyo hem de aşılama falan yapmadan doktor niye tup bebek dedi ki sana
Anladım canım o zaman bi kaç doktorla görüşüp öyle bi karar ver tek doktorla kesinlikle kalmaAsilama oldum canm tutmadi. Femarada kullandm o da olmadi. Bekledikce sansim dusuyor yasimda 35
kuzenim oldu ama evli deil.Kizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler
Ben bekarken oldum kistten ameliyat kapalı oldum aklınız varsa kapalı olun derim 5 aylık evliyim henüz çocuk düşünmüyorum benim kistime dermoid demişlerdi ama patlayan cıktı ameleyat sırasında patlamış korkulacak bise yok bence ama dediğim gibi kapalı düşünün sinek ıSırığı kadar yerden girip yapıyorlar daha az riski varKizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler
hayıt hapını kullandım ama zaten e2 yüksek olduğu için öströjen içeren şeylerden uzak durmam gerektiğini düşünüp bırakmıştım. Soğan kürüde işe yaramadı ama omega 3 kullanıyorm düzenli ve artık adet dönemlerim sancılı geçmiyorkuzenim oldu ama evli deil.
bu yumurtaliklara yumurta alinamazdi dedi doktoru.
Yani yumurta dondurt öyle amelyat demisti devlet.
O özele gitti, öZELDE doktor dedi ki böyleyken yumurta toplanamaz ki senden.
Yeni amelyat oldu, simdi 3sene icinde evlenemezse sonrasinda yumurta dondurtacak.
sanirsam bu sekilde denerseniz direk gereksiz masraf ve yipranma olur size.
Sogan kürü veya hayit otu hapini 3 ay kullanmayi denediniz mi?
cunku bu kistleri yediklerimizle ictiklerimize kücültmek mumkun, ama yokolmuyorlar.
Amelyat da olsa tamamen temizleyemiyolar.Tekrarliyor
HAYIT OTUNDA ÖSTOROJEN MI VARMIS ABAVhayıt hapını kullandım ama zaten e2 yüksek olduğu için öströjen içeren şeylerden uzak durmam gerektiğini düşünüp bırakmıştım. Soğan kürüde işe yaramadı ama omega 3 kullanıyorm düzenli ve artık adet dönemlerim sancılı geçmiyor
ay bi de benim ovu mikroskobum var, o östorojenden ovuyu yakaliyor.hayıt hapını kullandım ama zaten e2 yüksek olduğu için öströjen içeren şeylerden uzak durmam gerektiğini düşünüp bırakmıştım. Soğan kürüde işe yaramadı ama omega 3 kullanıyorm düzenli ve artık adet dönemlerim sancılı geçmiyor
belkide ters etki yapıp baskılıyorduray bi de benim ovu mikroskobum var, o östorojenden ovuyu yakaliyor.
bu ay hic östorojen artisi göremedim, hapa bu ay basladim, acaba hap mi bozdu böyle??
abavv doktorumun oyununa geldim adostlar:)belkide ters etki yapıp baskılıyordur
:)))) belkide oyle degldir dr dan iyi bilemeyiz. Ne dedinsanaabavv doktorumun oyununa geldim adostlar:)
Ya çoccak istiyoz dedim, ama adetim sapıtıyo arada işte, normalim 35 ama arada bitur 50 gün gelmiyo fln.:)))) belkide oyle degldir dr dan iyi bilemeyiz. Ne dedinsana
Merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun dim plus ı ne kadar sure kullandınz ve ne gibi etkileri oldu sizeBende de cikolata kisti cikti ama kucuk ,bu durumda yapilmasi gereken tedavi once yumurta toplama hatta havuz yontemi iki kez toplama sonrasinda gecici menopoz lucrin le menopoz doneminde kistler kuculup endometriosis odaklari geriliyormus boylece hamile kalma kolaylasiyormus .resveratrol ,nac, omega 3,dim plus kapsul bunlar endometriosis de cok onemli vitaminler bir arastirin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?