• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce ameliyat mı yoksa tüp bebek mi. Lutfrn fikir verin:(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

patiliseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
1.653
512
123
Kizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler

Konu hakkinda cok bilgim yok ama kistle hamile kalan tanidigimiz var.
Ben olsam farkli bir dr a daha giderdim . Ve oluruna birakirdim biraz. Daha 2 senelik evlisiniz.

Kizlar 2 yildir bebegimiz olmadi. Bu ay asilama oldum ama umudum yok malesef. Zaten sabahki idrar testi negatif. Asilamanin 10. Gunu bugun sanirim. Neyse hikayeme geceyim. Benim her iki yumurtaligimda cikolata kisti var biri 4 biri 5 cm. Doktorlarin biri ameliyat sonra tup bebek diyor biri direk tup bebek diyor ne yapacagimi sasirdim. Eger aranizda kist ameliyati olan varsa pismanliklarini yada iyi hikayelerini benimle paylasip fikir verebilir mi? Sevgiler
Canım daha yeni evli sayılırsın panik yapma dicem ama ben de yapıyorum 🤗 soğan kürünü denedin mi ben bu ay denicem

Denedim kuculme olmadi ama agrim fazla olmadi. Seninde mi kistin var yoksa
Kistim yok ama ben de hamile kalmakta zorlanıyorum o yüzden başlıcam senede iki üç defa yapabilirsin bir defa mı yapmıştın

Bende çok kararsızım eşimde morfoloji sıkıntısı var varikoselden ameliyat oldu 6 ay geçti hala bişey yok bizde 1.5 yıldır istiyoruz son zamanlarda adetim düzensizleşti tüp bebeğe artık yönelsem mi diyorum

Evet bir kez denedim o da biraz zor oluyor calistgm icin zaten. Sana ne diyor doktorlar. Ne kadar zamandir olmadi.
Düşükten sonra 8 aydır olmadı yaşım 29 benim de. Herşey normal diyolardı iki hafta önce farklı bi doktora göründüm tüp bebeğe başla dedi yumurta rezervim azmış söylediğine göre. Yarın başka bi doktora daha gidicem bakalım onun söylediklerine göre şekillencek

Düşükten sonra 8 aydır olmadı yaşım 29 benim de. Herşey normal diyolardı iki hafta önce farklı bi doktora göründüm tüp bebeğe başla dedi yumurta rezervim azmış söylediğine göre. Yarın başka bi doktora daha gidicem bakalım onun söylediklerine göre şekillencek
Amh degerin kac cikti. Ama amh dusuk diye de tup bebek sart degil ki. Sonucta sen hamile kalabilmissin

Amh degerin kac cikti. Ama amh dusuk diye de tup bebek sart degil ki. Sonucta sen hamile kalabilmissin
Amh 1 çıkmıştı. Bugün beğenilen bi doktora daha gittim içimi rahatlattı sağolsun. O da öyle söyledi daha önce hamile kalmıştın tüp bebek önermem diye. Amh de yanlış çıkabiliyomuş çoğu zaman tekrarlayalım dedi testi. Ultrasonda baya inceledi yumurta rezervim azalmış yaşıma göre ama bu ay ay değişebilir dedi. Rahmimde de yapışıklık falan yokmuş. Beni tüp bebeğe yönlendiren doktor zaten tüp bebeğin başındaki doktormuş yani müşterisi olmamızı istedi heralde. Amh tekrarlıcaz bikaç ay içinde yine zorlanırsan aşılamayı deneyebiliriz dedi.

Cikolata kistini varsa tup bebek tedavinizde gecici menopoz uygulatin muhakkak

kistlerin bazıları Allah korusun düşüğe de sebep olabiliyor diye biliyorum.
ben olsam sanırım önce ameliyat olup 2-3 ay denerdim sonra tüp bebeğe geçerdim.
Allah yardımcımız olsun

Yani ameliyat demek yumurtalıklara müdahele demektir hani bir yumurtalıkta olsa yaptır ama iki yumurtalıktaymış bir kere hamile kalsan snr yine ameliyat ol aşılama dene c life birkisel macun da küçültüyor onu dene multivitamin al sağlıklı beslen gelişsin yumurtaların

Yani ameliyat demek yumurtalıklara müdahele demektir hani bir yumurtalıkta olsa yaptır ama iki yumurtalıktaymış bir kere hamile kalsan snr yine ameliyat ol aşılama dene c life birkisel macun da küçültüyor onu dene multivitamin al sağlıklı beslen gelişsin yumurtaların
Dr umda tup ile olsun sezeryanda kistleri alalim mantikli olan bu diyor. Bende yerlesmesine sknti olursa diye korkuyorm. Amh zaten dusuk ameliyatta dahabda dusecek

yumurtalar toplandıktan sonra mı
Bende de cikolata kisti cikti ama kucuk ,bu durumda yapilmasi gereken tedavi once yumurta toplama hatta havuz yontemi iki kez toplama sonrasinda gecici menopoz lucrin le menopoz doneminde kistler kuculup endometriosis odaklari geriliyormus boylece hamile kalma kolaylasiyormus .resveratrol ,nac, omega 3,dim plus kapsul bunlar endometriosis de cok onemli vitaminler bir arastirin derim.

Dr umda tup ile olsun sezeryanda kistleri alalim mantikli olan bu diyor. Bende yerlesmesine sknti olursa diye korkuyorm. Amh zaten dusuk ameliyatta dahabda dusecek
Merhaba uzun zamandır doktor araştırıyorum vameliyat olmadan tüp bebek öneren doktorda çok.Bilmiyorum ınstagramda doktorları takip ediyor musunuz ama daha önceki tıbbı bilimlerde (10sene öncesine kadar)önce ameliyat deniliyor ama artık ameliyattan sonra tekrarlama olduğu ve gebeliği ameliyat bile olunsa olumsuz etkilediği için Tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Umarım hayırlı haberlerinizi alırız bizde hayırlı haberler veririz

Back