Sizce aldatılmış mı oluyorum? (Ekran görüntülerini koydum)

Ne güzel kurtulmuşsunuz böyle birinden ne diye hala kafaya takıyorsunuz eskiyi bakın önünüze yazık değil mi size.
sondaki ifadeleri harfleri bende anlamadım.
kaç yaşındasınız

Toplum olarak dilimiz mi değişti ben birşeyler mi kaçırdım anlamadım, her mesajin sonunda yazılan anlamsız kelimeler var. Geçen gün açılan konuda adamın yufrrmm yazmasından gözlerim kanadı işin ilginç tarafı karşı tarafta bu yazışmayı anlayıp cevapta veriyor . Kendimi çok yaşlanmış hissettim.

Sürekli ayrılıp barışma da erkeğin manipüle aracına dönüyor bir süre sonra. Tırışkadan şeylerden ayrılıp bir dönüp dolaşıp geri geliyor, bahanesi de ayrıydık oluyor. Kalitesiz biri.

evet bu aldatmadır. tebrikler artık yedek kulübesindesiniz. aldatma olsun olmasın zaten bu ilişkinin bitmesi lazım bayağı toksiksiniz. kendinize böyle bir ilişkiyi reva görmeyin sevip seveceğiniz bir sürü insan çıkar karşınıza

Aldatma tabiki, duygusal itiraflar var daha nasıl aldatabilir ki? Ayrıca sizi de baya gömmüş takıntılı falan diye.. Ben olsam yüzüne bile tükürmem bu adamın ne affetmesi allasen yaa

Aldatmayı geçtim zaten ortada aldatma yok sonuçta ayrılmışsınız. Söylemeden geçemeyeceğim bu muhabbet nedir böyle. İlişkiyi bitirdiysen bırak kurcalama kalsın öyle.

Bence aldatmış baya baya ama sen tam ayrilmissiniz gibi gormuyosun da o baya başka aska yelken açmış

Maalesef aldatılmışsınız çünkü ayrıl barış süregelen ilişkilerde iki taraf birbirini bilir. Özellikle uzun süreli ilişkilerde de bu böyledir. Ben de yaşadım ayrıldık ama asla başka biriyle görüşme olmadı bunlar bildiğin flörtleşmiş zaten. Aşırı mide bulandırıcı bundan yüz bulamamış size dönmüş. Mesajları kim yıldızladı bu arada? Bu adam mı eğer öyleyse baya flört etmiş ve sevgili olmalarına ramak kalmış.

Sizinkisi toksik bir ilişkiymiş sürekli ayrıl barış ilişki olmaz. Ara verdiniz galiba ama aslında ara vermek de bir nevi ayrılmaktır. Karşı taraf sizi yedeğe almış gibi hissettim.

ayrıldığınız için aldatılmış olmuyorsunuz ancak kimseyi bulamadığı için şu an size geri dönmüş gibi duruyor. eğer birini bulsaydı ve ondan ayrılsaydı da size yine dönerdi. kimse sen gibi değil sana hissettiğim gibi hissedemiyorum diye yalanlar atardı. ne de olsa yedektesiniz boşa düştükçe gelir, birini bulunca yoktan yere kavga çıkarıp sizden ayrılır gider.

Zaten ayrısınız artık, neden bunları düşünüyorsunuz, bir hükmü yok ki aldatmış veya aldatmamış? Bir ayrıl bir barış ilişkiniz varmış, normalde koşa koşa geri dönerdiniz de aldatılmış olmak engelliyor gibi. Bi inandırabilseniz kendinizi, nasıl rahatlayacaksınız.

niye böyle saçma sapan ilişkileri kendinize layık görüyorsunuz ya. böyle bir adamla habire ayrıl barış nedir yani.
biz aldatılmak değil desek koşa koşa gidip barışacaksınız sanırım. öyle bir enerji aldım
bir ilişki bir kere biterse, zaten bitmiştir. ayrıl barış olan bir ilişkinin adam akıllı yürüdüğünü hiç görmedim

bir küs bir barışık ilişkiyi tecrübe eden biri olarak çok ama çok zor oluyor. ayrıyken de birlikteyken de stres oluyor. çünkü birlikteyken yine ayrılırmıyız stresi ayrıyken de mesaj atar mı beklentisi oluyor. çünkü zaten sevgi bittiği için değil başka sebeplerle ayrılındığı için beklenti oluyor malesef.
bu kızla sizle ayrıyken konuşmuşki hangi erkek konuşmuyor. ama yine de yakalaman iyi olmamış.sen görmemiş olsaydın bu kadar etkilenmezdin. peki en son ayrılmanız ne kadar süre önce. yani ne kadar süredir ayrısınız.
bu arada şunu da söyliyim ayrıl barış ilk zamanlar anlamıyor ama aşırı derecede ilişkiyi yıpratıyor. kadınlar belki biraz daha çeker bu stresi ama erkekler hiç kaldıramıyor bu tarz şeyleri zamanla acayip soğuyorlar.
siz peki neden ayrılıyorsunuz sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…