- 1 Nisan 2014
- 1.486
- 6.475
Öncelikle şuan ayrıyız ve üzerinden aylar geçmesine rağmen hâlâ üzülüyorum ve kafama sürekli takılıyor o yüzden sormak istedim.
Biz sürekli ayrılıp barışan bi çifttik.Yani ayrılsak bile birbirimize geri döneceğimizi bilirdik ve ben hep ayrı olduğumuzda onu beklerdim ona sadık kalırdım.
Ahaha kusura bakmayın ama çok komik şu yazdığınız. Sürekli ayrılıp barışmayı, ayrılınca kesin birbirimize döneceğiz demeyi siz bir ilişki çeşidi mi sanıyosunuz? Çok ciddi soruyorum bu olayı cidden birbirinizi sevdiğiniz için yaşadığınızı mı düşünüyosunuz. Size kötü haberlerim var. Sizi sevmeyen bir adam, boşta kalmamak için nasıl olsa ona dönerim demek için tutuyor sizi. Panoda resim varmış bilmem ne geçiniz. Kendinizi kandırmayın. Bakın seven insan nasıl koşuyor kızın peşinden. Takıntılı demiş sizin için, çünkü kız onu kabul etse sevgili olsalar sizin yüzünüze bakmayacak, aramalarınızı da taciz gibi gösterecek. Siz ömürlük yedeksiniz, başka ilişkiniz bile olsa nasıl olsa bana döner diye düşünüyor. Bu kızı cidden istiyor, bu olmasa başkasını sevecek ama sizle olmayacak. Siz de kandırın kendinizi whatsapp durumunda sizden başka kimsenin bilmediği bir şey yazıyor diye