Sizce 1 tercihim gelirmi ?

Esenyurt üniversitesi ne ya çok aramışlar mi ismini aklıma direk kapkaç gasp vs gelirken ufak bir Google araması yaptım az önce içinden Sedat Peker çıktı fuhuş yuvası olduğunu iddia etmis. Vallahi ailenizin parasına yazık burslu bile okunmaz çalışın bir sene daha adam akıllı bir üniversiteye girin

Şu anda üniversiteye falan gitmek yerine bir kuaföre çırak olarak başlasan daha çok şey kazanırsın. Dalga geçtiğimi falan düşünebilirsin ama ileride bu dediğimi daha net anlarsın

Ben bir öğretmen olarak karşımdakini de öğrencim olarak düşünüp yorum yazdım. Söz konusu egitimse dalga geçilecek bir konu değildir. Yorumum bazı arkadaşların hoşuna gitmese de. Sizin dalga geçtiğiniz kurumda da çok değerli hocalar var ve bu ülkenin geleceği için birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Sadece isminden dolayı bu kadar dalga geçmenizin ve kurumu kötülemenizin doğru olmadığını düşünüyorum.

Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .
Ne bölüm ne bir şey yazıp, üç puan yaptım Esenyurt Üniversitesi gelir mi yazıp kendini komik duruma düşüren sensin. Biz de ne bölüm belli ne bir şey biz nereden bilelim dedik. Sınav sonucuna şaşırmadım. Ne anlama kabiliyeti var ne muhakeme yeteneği, temel okuma yazma becerin bile yok. Hayatım bak orada düzenlediğin tarih gözüküyor, yeme bizi. Hamilelik konularını da düzenleyip sildin. Şu çapla üniversite derdine düşmüş.

Son düzenleme:
Insallah troldur. Gercek oldugunu dusunsene..

Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .
Esenyurt Üniversitesi tam sana göre. İnşallah ideallerine kavuşursun. 230 puan almayı nasıl becerdin, biraz anlatsana. Hayır ben uğraşsam da alamam çünkü bu kadar düşük puanshsjshjshq

Müneccim b.ku yemedik hiçbirimiz. Geldi mi diye girdim konuya uçmuş konu sahibi. 18 yaşında ahkam kesen bir ergen çocuğumuzdu galiba. Yazık oldu.

Esenyurt’a bile yerleşemedin değil mi? Duyduğum sonuçlara göre bu puanla açık öğretime dâhi yerleşemezmişsin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…