- Konu Sahibi zeynepkaradi1
-
Ne bölüm ne bir şey yazıp, üç puan yaptım Esenyurt Üniversitesi gelir mi yazıp kendini komik duruma düşüren sensin. Biz de ne bölüm belli ne bir şey biz nereden bilelim dedik. Sınav sonucuna şaşırmadım. Ne anlama kabiliyeti var ne muhakeme yeteneği, temel okuma yazma becerin bile yok. Hayatım bak orada düzenlediğin tarih gözüküyor, yeme bizi. Hamilelik konularını da düzenleyip sildin. Şu çapla üniversite derdine düşmüş.Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .
Insallah troldur. Gercek oldugunu dusunsene..Aynen(!) İnşallah Esenyurt’una kavuşursun arkadaşım, kavuşamazsan da üzülme Esenyurt kaybeder. Erkek arkadaşın yazdırmış ya tercihlerini Esenyurtlu mu? Hamilelik testi de atmışsın siteye, beben olursa bir de harika olur. Troll seni. Raporladım.
Esenyurt Üniversitesi tam sana göre. İnşallah ideallerine kavuşursun. 230 puan almayı nasıl becerdin, biraz anlatsana. Hayır ben uğraşsam da alamam çünkü bu kadar düşük puanshsjshjshqOf ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .
Esenyurtta mahkeme var mıKızlar şunu mahkemede bi ağlatsanıza gözünüzü seveyim.
Ban fakültesiKonu sahibi tercihler açıklanmış, ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?