- 25 Temmuz 2022
- 35
- -52
- 16
- 31
- Konu Sahibi zeynepkaradi1
-
Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyetten kalp kırmanın bir manasıda yok.Hangi bölüm biz nereden bilelim? Puan değil, sıralama önemli. Muhtemelen de iki milyonlarda falansınız. Esenyurt’a giderken yoldaki tabelaları okusanız o üniversitemsi apartman dairesinde okumaktan daha çok katkısı olur. En azından ailenizin parası ve yıllarınız çöp olmaz çok da dert etmeyin.
Yahu sıkıntılı mısınız nesiniz? Ne bölüm yazmışsınız ne bir şey, biz nereden bilelim ne gelir ne gelmez?Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyetten kalp kırmanın bir manasıda yok.
Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu.Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyetten kalp kırmanın bir manasıda yok.
Anestezi bölüm ayriyetten senin sorunun ne acaba her sorumda varsın üstelik küstahça konuşuyorsun bilmiyorsan yorum yapmana lüzum yok ayriyettenHangi bölüm biz nereden bilelim? Puan değil, sıralama önemli. Muhtemelen de iki milyonlarda falansınız. Esenyurt’a giderken yoldaki tabelaları okusanız o üniversitemsi apartman dairesinde okumaktan daha çok katkısı olur. En azından ailenizin parası ve yıllarınız çöp olmaz çok da dert etmeyin.
Yahu sıkıntılı mısınız nesiniz? Ne bölüm yazmışsınız ne bir şey, biz nereden bilelim ne gelir ne gelm
Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu.Formun mantığı insanlara istediği gibi üstten konuşma hakkı veriyorda benim mi bir bilgim yok ?
Cidden sıkıntıların var seninYahu sıkıntılı mısınız nesiniz? Ne bölüm yazmışsınız ne bir şey, biz nereden bilelim ne gelir ne gelmez?
Aynen(!) İnşallah Esenyurt’una kavuşursun arkadaşım, kavuşamazsan da üzülme Esenyurt kaybeder. Erkek arkadaşın yazdırmış ya tercihlerini Esenyurtlu mu? Hamilelik testi de atmışsın siteye, beben olursa bir de harika olur. Troll seni. Raporladım.Cidden sıkıntıların var senin
Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu.
Dostum, forum ya hani burası, açılan konuları herkes görüyor ve yorum yapabiliyor. Forumun mantığı bu.
Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .Aynen(!) İnşallah Esenyurt’una kavuşursun arkadaşım, kavuşamazsan da üzülme Esenyurt kaybeder. Erkek arkadaşın yazdırmış ya tercihlerini Esenyurtlu mu? Hamilelik testi de atmışsın siteye, beben olursa bir de harika olur. Troll seni. Raporladım.
Teşekkür ederimPuan odaklı düşünmeyin sıralama odaklı düşünün.
Ona göre bakın yazdığınız bölüm geliyor mu diye.
Puan yanıltıcı olur
Çok terbiyesizsiniz. Önce eğitim evet ama fakülte eğitimi değil. Kişisel eğitim ve ahlak , terbiye. Kibledim sizi.Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .
Terbiyeyi senden öğrenecek değilim sürekli bi düşmanlık beslercesine kibirli konuşanda ben değilim burada herkesin özgür bir şekilde yorum yapma hakkı tabikide var ama bu karşı tarafı rencide edecek şekilde ise eğer susup saygı gösterisi yapmam ama belliki yan hesap kullanıyorsun.Çok terbiyesizsiniz. Önce eğitim evet ama fakülte eğitimi değil. Kişisel eğitim ve ahlak , terbiye. Kibledim sizi.
Kızlar şunu mahkemede bi ağlatsanıza gözünüzü seveyim.Of ilerde havla lütfen ne samimiyetsiz bir kadınsın .
DiyosunKızlar şunu mahkemede bi ağlatsanıza gözünüzü seveyim.
En sevdiğim biliyorsun. Ablanı sok devreye, halletsinDiyosun
Bir de konuyu tamamen değiştirmiş, en başta ne puanı, ne bölümü ne şehri, hiçbir şey yazmıyordu. Haliyle insanlar neye yorum yapacağını bilemedi. Bunu söyleyince de suçlu oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?