sizca hangisi daha güzel ????

tabaklarımızı yemek sunumu için kullanacağımız düşünüldüğünde bence mümkün oldugunca sade olmasi gerekiyor. Eger desenli almak istersen siyah dekor yemek sunumu için pek uygun degil. ilk yada son olanı olabilir:)

Bernardo da şu an yüzde 50 indirim varmış sanırım ve de çok şık çok sade ama güzel şeyler var maalesef bende beğenmedim 3 ü de göz yorucu...ama yinede senin tercihin sen kullancaksn cnm ...Bernardonun kahvaltı takımları hele bi harikalar

Hayirli ugurlu olsun öncelikle : )

Bende en cok kirmizi begendim

bencede kırmızı olanı güzel ve bende onu aldım zaten bence yemek takımı zaten sade olduğu için, kahvaltı takımı canlı renkler olmalı. ben çiçekli böcekli şeyleri sevmediğim için de bu modeli tercih ettim..

Güzel seçim benım çok hosuma gitti severım renklı seylerı hayırlı gunlerde kullan inş. :)

canım bu modelleri bende beğenmedim ama kendi aldığımı ilk alıp koyduğumda çok kişi beğenmişti fikirleri değişmediyse tabi bunu düşünebilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…