• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz ygs ye nasıl hazırlandınız?

ben bu sene sadece 1. sınava girdim ordan da okul öncesi geldi sözel puanım 386 sıralamam 90 bin gibi
yalnız çalışmadım o yüzden sıralamam pek iyi sayılmaz ama sözel dersleri de sayısalı da severim
sözeller okuyup anlaşılır fakat konsantre sorunu oluyor o yüzden ilk başta özet çıkarırım
sonra sürekli tekrar ederim konu dışında ezberlenecek yerleri kağıda yazar masamın karşısındaki duvarıma asardım ister istemez bakıyorsun
yanlış yaptığın sorular aslında bir bakıma güzel yanlış sorular akılda kalır doğrusunu öğrenirsin unutmazsın
hangi bölüm hedefliyorsun

türk dili ve edebiyatı (biliyorum okumak da atanmak da zor) ama sevda işte sırf bu bölüm için giriyorum diyebilirim

Ekmek, aslanın neresinde olduğu bilinmeyen bi zamanda yaşıyoruz. Herkes birbiriyle yarışıp aradan sıyırılıp ekmeğini kapma yarışında. Belki hedefi büyük o yüzden testleri full çıkarması gerekiyor olamaz mı? konu sahibini anlayabiliyorum. Ders çalışanlarında internete girme hakkı var sonuçta . Yoksa belirli bi saati varda biz mi bilmiyoruz.

beni anladığın için çok teşekkür ederim canım. evet matematik yerlerde çünkü ben sözelciyim türk dili ve edebiyatı istiyorum ve puanlar bana göre yüksek çünkü matematik alt yapım yok matematikten bi 10 soru yapabilecek duruma gelirsem ve tarih-coğrafya-türkçe-edebiyatı full çıkarmam gerekiyor ki matematik beni yolda bırakmasın :((((

Ekmek, aslanın neresinde olduğu bilinmeyen bi zamanda yaşıyoruz. Herkes birbiriyle yarışıp aradan sıyırılıp ekmeğini kapma yarışında. Belki hedefi büyük o yüzden testleri full çıkarması gerekiyor olamaz mı? konu sahibini anlayabiliyorum. Ders çalışanlarında internete girme hakkı var sonuçta . Yoksa belirli bi saati varda biz mi bilmiyoruz.

Biz konu sahibiyle zaten anlaştık.

Çok haklısın canım ben de o dediğin öğrencilerdendim, hedefim büyüktü yanlış yapma lüksüm yoktu. Bir de insan çalıştıkça neden yanlışının çıkmasını mazur görebilir ki...

türk dili ve edebiyatı (biliyorum okumak da atanmak da zor) ama sevda işte sırf bu bölüm için giriyorum diyebilirim
benim bölümümde girdiğim sene atanmak daha kolaydı sonradan puanlar birden yükseldi yani belli olmuyor
oku ya da okuma diyemem orası senin bileceğin iş ama insanın mesleğini sevmesi çok güzel
sıralaması kaçmış, kaç net yapman lazım araştırdın mı? bildiğim kadarıyla bu bölümün açık öğretimi de var.

Antrenman
beni anladığın için çok teşekkür ederim canım. evet matematik yerlerde çünkü ben sözelciyim türk dili ve edebiyatı istiyorum ve puanlar bana göre yüksek çünkü matematik alt yapım yok matematikten bi 10 soru yapabilecek duruma gelirsem ve tarih-coğrafya-türkçe-edebiyatı full çıkarmam gerekiyor ki matematik beni yolda bırakmasın :KK43:(((
larla matematik kitabını duydun mu? Eskiden sorulara bön bön bakıyordum. Şimdi yapamasam bile kalem oynatabiliyorum. O kitaba bakmadan önce çözümlü soruların çözümünü bile anlamıyordum düşün :)

beni anladığın için çok teşekkür ederim canım. evet matematik yerlerde çünkü ben sözelciyim türk dili ve edebiyatı istiyorum ve puanlar bana göre yüksek çünkü matematik alt yapım yok matematikten bi 10 soru yapabilecek duruma gelirsem ve tarih-coğrafya-türkçe-edebiyatı full çıkarmam gerekiyor ki matematik beni yolda bırakmasın :((((
Ben de seni çok anlıyorum canım, 1 2 yanlış yapınca üzülmen demek; hedefinin büyük olması demek. Bu çok güzel birşey açıkçası sen bozma moralini, daha zamanın var son günlere kadar devam et o yanlışlar elbet bitecek. Bu arada sanırım evde çalışıyorum demişsin. Benim matematiğim ve geometrim iyidir çözemediğin sorular falan olursa fotoğrafını çekip at burdan cevaplamaya çalışayım. Ben de tarih ve coğrafya yapamazdım inan onlardan daha kolay biraz üzerine düşsersen..

Biz konu sahibiyle zaten anlaştık.
İlk yorumunuzu okuyunca direk cevap yazdım. Kpss muhabbeti bu sıralar çok canımı sıkıyor o yüzden ders sınav vs. İle ilgili konu olunca üstüne eleştiri tarzı yorumlar olunca kendimi tutamıyorum kusura bakmayın

Ben de seni çok anlıyorum canım, 1 2 yanlış yapınca üzülmen demek; hedefinin büyük olması demek. Bu çok güzel birşey açıkçası sen bozma moralini, daha zamanın var son günlere kadar devam et o yanlışlar elbet bitecek. Bu arada sanırım evde çalışıyorum demişsin. Benim matematiğim ve geometrim iyidir çözemediğin sorular falan olursa fotoğrafını çekip at burdan cevaplamaya çalışayım. Ben de tarih ve coğrafya yapamazdım inan onlardan daha kolay biraz üzerine düşsersen..

tamam canım çok teşekkür ederim takıldığım yerlerde seni biraz rahatsız edicem o zaman :))

Bi de çözdüğünüz yayınlara dikkat edin piyasadaki çoğu kitap soru yazanların fantezileriyle dolu asla çıkmayacak sorular.sınavların ne istediği belli yazarların fantezileriyle uğraşmayın

acembuselik acembuselik fdd ipuçlarıyla kolay matematik kitabı seni 10-15 nete ulaştırır. Tavsiye ediyorum :)

Ayrıca ben de dersaneye gitmeden kazandım. Bunu da belirteyim. Bazen kendi çalışma stilimizi belirleyip çalışmak daha faydalı oluyor.

bir de bana matematik ygs için kynak kitap önerir misiniz
Canım ben geometriyi birey ile halletmiştim. Bir A sı vardı bir de B si. A dan başladım kolaydı çunku. Ama işte bende hiç anlamıyordum ilk başta inatla üzerine gidince hallettim bir ayda. Matematik için de fdd ye her zaman güvenirim. Şuanda bilmiyorum hangi kitapları var 5 sene oldu sınava gireli :D Ama fdd nin de zor kitapları var bilemiyorum propanol propanol arkadaşın dediği kaynağı kullanabilirsin ilk etapta 10 15 nete ulaşman demek belli bir seviyeye gelmen demek.

Canım ben geometriyi birey ile halletmiştim. Bir A sı vardı bir de B si. A dan başladım kolaydı çunku. Ama işte bende hiç anlamıyordum ilk başta inatla üzerine gidince hallettim bir ayda. Matematik için de fdd ye her zaman güvenirim. Şuanda bilmiyorum hangi kitapları var 5 sene oldu sınava gireli :D Ama fdd nin de zor kitapları var bilemiyorum propanol propanol arkadaşın dediği kaynağı kullanabilirsin ilk etapta 10 15 nete ulaşman demek belli bir seviyeye gelmen demek.

evet 10 15 nete gelsem öpüp başıma koyarım ben :)))) kendi tarihimde bir ilk olur yani :)))) yarın bi kitapçıları dolaşıp alayım o şifalı kitabı :)) teşekkürler

Ben calismadan hazirlandim :D bi defa yaradilis amacima aykiri benim.calismak :D saka bir yana ygs doneminde ask acisi cekiyodum calisamadim o yuzden ama ℅75 bursla hemsirelik kazandim. Tek yaptigim konulari okumak ve her konuyla ilgili uc bes soru cozmekti o kadar ve bunu ygs ye bir ay kala ve lys ye bir ay kala yaptim sadece. Neyse sana kotu ornek almiyim gittim ben :D

Hee ben birey dersanesine gidiyodum föyleri on numaraydi ve test kitaplari da guzeldi. O fooyler sayesinde kazandim ben

Önce konuyı iyice anlardım sonra 3 test kitabından soruları cozerdim cozemediysem çok hataç varsa birebir ders alırdım yada konuya tekrar calışırdım tekrarlar olmazsa olmazımdı tekrar içinde soru bankam vardı hetgyn 10 saat haftasonu 14 saat calışırdım canım hafta içi en az 500 haftasonu 1000 soru cozerdim aşırı evet ama eksiğim çoktu

Ben hiç çalışmadım. Ama çok tarihsel filmler izler ve kitaplar okurum. Ders bana göre değil. Ne kadar çalışırsan çalış sınavda çıkanların çalıştıklarınla alakası olmadığını görüyorsun. Bütün sorular sizlerin mantığınıza ve kitap okuma alışkanlığınıza bağlı. Filmler izleyin, bol bol sözelciysen özellikle kitaplar okuyun.

Önce konuyı iyice anlardım sonra 3 test kitabından soruları cozerdim cozemediysem çok hataç varsa birebir ders alırdım yada konuya tekrar calışırdım tekrarlar olmazsa olmazımdı tekrar içinde soru bankam vardı hetgyn 10 saat haftasonu 14 saat calışırdım canım hafta içi en az 500 haftasonu 1000 soru cozerdim aşırı evet ama eksiğim çoktu

cok iyi gercekten peki nereyi kazandin canim merak ettim

Back