Deryacik ...KUAFÖR OLDUM BEN... Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2007 7.731 10 156 37 İstanbul 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #21 Barçman .!.: Ağızlarda hoş bir tat bırakan minik köftelerle zenginleştirilmiş DÜĞÜN ÇORBASI közlenmiş patlıcanlnın nefis lezzetiyle harmanlanmış ortasına kuzu etiyle hazırlanan tas kebabıyla sunuma hazırlanan BEĞENDİ KEBAP nefis balzamikli sosu ve rendelenmiş peyniriyle ikram edilen SEZAR SALATA özel domatesli sosuyla pişirilmiş ARPA ŞEHRİYE PİLAVI ara sıcak olarak ezilmiş nohuta sarımsak ve baharatlarla enfes bir tat veren FAFAREL ince ince sarılmış ZEYTİNYAĞLI LAHANA DOLMASI tatlı olarak unutulmayacak lezzetiyle KREM KARAMEL Genişletmek için tıkla... Barçman ablaaammmm müsaitsen ben geliyorum yarııınnncokacimcoookcokacimcoookdelikafadulden cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Barçman .!.: Ağızlarda hoş bir tat bırakan minik köftelerle zenginleştirilmiş DÜĞÜN ÇORBASI közlenmiş patlıcanlnın nefis lezzetiyle harmanlanmış ortasına kuzu etiyle hazırlanan tas kebabıyla sunuma hazırlanan BEĞENDİ KEBAP nefis balzamikli sosu ve rendelenmiş peyniriyle ikram edilen SEZAR SALATA özel domatesli sosuyla pişirilmiş ARPA ŞEHRİYE PİLAVI ara sıcak olarak ezilmiş nohuta sarımsak ve baharatlarla enfes bir tat veren FAFAREL ince ince sarılmış ZEYTİNYAĞLI LAHANA DOLMASI tatlı olarak unutulmayacak lezzetiyle KREM KARAMEL Genişletmek için tıkla... Barçman ablaaammmm müsaitsen ben geliyorum yarııınnncokacimcoookcokacimcoookdelikafadulden cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Egem Yokluk içinde Cumhuriyeti kuranların torunuyuz. Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 22.146 12.101 498 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #22 bu menüyle barçmanın misafiri hiç eksik olmayacak ama kimbilir daha neler yapıyordur
kedicik81 işte yanlızlık ben buyum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.682 4 683 İstanbul 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #23 kimse beğenmiyeceği için hiç birşy yapmaya değmez burun kıvırıyolar herşeye baksanıza yapmıcam hiçbişey üzüm alcam sade
kimse beğenmiyeceği için hiç birşy yapmaya değmez burun kıvırıyolar herşeye baksanıza yapmıcam hiçbişey üzüm alcam sade
Deryacik ...KUAFÖR OLDUM BEN... Kayıtlı Üye 18 Mayıs 2007 7.731 10 156 37 İstanbul 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #24 kedicik81 .!.: kimse beğenmiyeceği için hiç birşy yapmaya değmez burun kıvırıyolar herşeye baksanıza yapmıcam hiçbişey üzüm alcam sade Genişletmek için tıkla... :dance::dance::dance::dance::dance: işte buuuuu ÜZÜM VAR KEDİCİK hehhehehe süpersiiinnn :hooray: seni 1. ilan ediyoruma.s. Son düzenleme: 8 Ocak 2009
kedicik81 .!.: kimse beğenmiyeceği için hiç birşy yapmaya değmez burun kıvırıyolar herşeye baksanıza yapmıcam hiçbişey üzüm alcam sade Genişletmek için tıkla... :dance::dance::dance::dance::dance: işte buuuuu ÜZÜM VAR KEDİCİK hehhehehe süpersiiinnn :hooray: seni 1. ilan ediyoruma.s.
zumzumrut Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2007 712 3 96 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #25 terbiyesizlik, yalan, riya , tuzak hepisi var. bütün bunlar ne için ? para içinkötükedihüso ayyy:uhm: merak ettim izledim, değil proğrama katılmak, yemek yapmak, trilyon için bile olsa:jeyyar: o ortama girmem bilesengözlerimebaksanab
terbiyesizlik, yalan, riya , tuzak hepisi var. bütün bunlar ne için ? para içinkötükedihüso ayyy:uhm: merak ettim izledim, değil proğrama katılmak, yemek yapmak, trilyon için bile olsa:jeyyar: o ortama girmem bilesengözlerimebaksanab
kedicik81 işte yanlızlık ben buyum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.682 4 683 İstanbul 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #26 deryacık saol canım üzüm bile çok onlara neymiş o yemekleri silip süpürüp begenmemek üzüm çok bile
schnitCELL £PİRELİ PİRELLİ GÜZELİ£ Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2008 693 1 96 İzmir 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #27 DÜNYA MUTFAA /MENÜ....................:lepi: ÇURBA : Zuppa di Granchi BABA YEMEK : Tavuklu Polenta + Sebze Soslu Gnocchi SALATA : Bolonez soslu yeşillik TATLI : Crém Broule Arkadaşlar ağdamı neyim yeni yaptım....başıma poşet,üstüne tülbent,üstüne bere taktım çıkan kıllardan asla sorumlu değilimdir,bilginize....cokacimcoook af-fiyet olsun....a.s. Son düzenleme: 8 Ocak 2009
DÜNYA MUTFAA /MENÜ....................:lepi: ÇURBA : Zuppa di Granchi BABA YEMEK : Tavuklu Polenta + Sebze Soslu Gnocchi SALATA : Bolonez soslu yeşillik TATLI : Crém Broule Arkadaşlar ağdamı neyim yeni yaptım....başıma poşet,üstüne tülbent,üstüne bere taktım çıkan kıllardan asla sorumlu değilimdir,bilginize....cokacimcoook af-fiyet olsun....a.s.
Barcman PR UZMANI Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 10.363 31 408 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #28 Deryacık .!.: Barçman ablaaammmm müsaitsen ben geliyorum yarııınnncokacimcoookcokacimcoookdelikafadulden cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook Genişletmek için tıkla... buyur gel beklerim benim i,çin bunları pişirmek çocuk oyuncağıkaydirigubbakcemile5
Deryacık .!.: Barçman ablaaammmm müsaitsen ben geliyorum yarııınnncokacimcoookcokacimcoookdelikafadulden cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook Genişletmek için tıkla... buyur gel beklerim benim i,çin bunları pişirmek çocuk oyuncağıkaydirigubbakcemile5
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.718 698 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #29 bana ne bende geleceğim, barçman..... bu menüyle 2 kilo alacağım ama değer valla.....
Barcman PR UZMANI Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 10.363 31 408 8 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi ZAMBAK 3 #30 okypete .!.: bana ne bende geleceğim, barçman..... bu menüyle 2 kilo alacağım ama değer valla..... Genişletmek için tıkla... buyur gel sarışın bombam ben menüye senin için yeni birşeylerde ilave ederimŞeniz
okypete .!.: bana ne bende geleceğim, barçman..... bu menüyle 2 kilo alacağım ama değer valla..... Genişletmek için tıkla... buyur gel sarışın bombam ben menüye senin için yeni birşeylerde ilave ederimŞeniz