- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.857
- 198
Keşke bir ablam olsaydı da gelip bizde kalsaydı. Değil abla hiç kardeşim yok. O sizin ablanız, düsuncesizlik etmiş olabilir ama kirmayin onu.
kendi evinin dağılmasını istemez, çocuklara bağırır ama benim evimde fark etmez onun için. bende bu yüzden istemiyorum.
ablamda var hasetlik, evimdeki hiçbirşeyi beğenmez ve bunu da söyler. çocuklar kırıp döksün onun için önemli değil. ayrıca o ev tek bana ait değil, zarar verdiklerinde eşimin hoşuna gidermi neden mahcubiyet duyayım.
düşüncenize, elinize sağlık.Herkesin aile ilişkileri hayal edilen gibi olmak zorunda değil.
Tamam herkes ablasına bayılıyor, böbreğini veriyor, evi yaksa üstüne öpüyor olabilir. Ama konu sahibi gayet mantıklı bir şekilde bir sorundan bahsediyor.
Ablası konu sahibi yokken evinde ne yapacak? Kardeşini göremedikten sonra gelmesinin anlamı ne? Çok yakın iki kardeşten bahsetmiyoruz sonuçta. Kardeşiyle vakit geçirmek istese zaten haftasonu gelir.
Çocuklarına değişiklik olsun diye geliyor diyelim. Çocuklar değişikliği teyzelerinin eşyalarını başkalarına vermek veya evi yıkmak sanıyorlarmış. Siz çekebilirsiniz, ben çekebilirim ama konu sahibi mecbur değil buna. Akşama kadar çalışıp akşam da yıkılan evle uğraşması zaten mantıklı değil.
Kimse kimsenin çocuğuyla uğraşmak zorunda da değil. Yeğeni de olsa. En basitinden çocuk sevmeyen ve tahammül edemeyen bir sürü insan var, bu da bir hak yani. Rezillik, hastalık, vs değil.
Kardeşini düşünen abla da arayıp geliyorum demez zaten, gelebilir miyiz der, gelmeyi düşünüyoruz der. Kardeşi yokken evde rahatsız olur, haftasonu gelir. Geldiğinde de çok rahat oturamaz, çocuklarına sahip çıkar.
benim ablam düşüncesiz, kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapar. ve her an çocukları için beklenti içindedir maddi manevi. eğer maddi olarak bir şeyler veremezsen seni pinti, cimri ilan eder. ama insanın maddi durumunu zorluklarını göz önünde bulundurmaz. annemin evinde de aynısını yapar, annem huyunu bildiği için gelmesini istemiyor.biraz daha anlatsana aynı kişiden bahsediyoruz galiba ne tesadüf benim ablamı anlatıyorsun zannettim bir an
benim ablam düşüncesiz, kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapar. ve her an çocukları için beklenti içindedir maddi manevi. eğer maddi olarak bir şeyler veremezsen seni pinti, cimri ilan eder. ama insanın maddi durumunu zorluklarını göz önünde bulundurmaz. annemin evinde de aynısını yapar, annem huyunu bildiği için gelmesini istemiyor.
Ablam iki çocuğuyla bir haftadır bende. Ben zaman zaman evde olsam da yoğunum bu aralar. Ufaklık evi hallaç pamuğuna çeviriyor, her gece bizimle yatmak istiyor üç kişi yatıyoruz yatakta. Evi mok götürüyor ama ben çok mutluyum. Akşamları oturup ablamla kahve keyfi yapıp sohbet etmenin tadı paha biçilemez. Yeğenin mis gibi kokusu ile uyumanın da öyle.
Ben bu akşam gidecekler diye üzülürken siz gelecekleri için üzülüyorsunuz. Kardeşlik bağlarınız biraz zayıf geldi bana.
benim ablam düşüncesiz, kendine yapılmasını istemediği şeyleri başkasına yapar. ve her an çocukları için beklenti içindedir maddi manevi. eğer maddi olarak bir şeyler veremezsen seni pinti, cimri ilan eder. ama insanın maddi durumunu zorluklarını göz önünde bulundurmaz. annemin evinde de aynısını yapar, annem huyunu bildiği için gelmesini istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?