aynen .. ha evinde beklemiş ha kardeşinin evindeseni zaten göremicekler ki haftaiçi:) evi beklemeye mi geliyormuş
bekarken neler yaptıklarını anlatsam bitmez. özel eşylarım, çantalarım takılarım mahallede geziyordu. yeğenim alıp başkasına hediye ediyormuş benim eşyalarımı çocuk aklıyla. ablamda bunu normal karşılardı. büyüdü hala öyle.Bahsettiğiniz kişi ablanız yahu.
Benim ablamın çocuklarıda çok haylazdır,ama ben geliyorum dese yıllık izin alır onlarla vakit geçiririm.
Kendinizden başkasına tahammülünüz yok sanırım sizin.
Yani mantıksız.Eger haftaiçi gelecekse de bir plan yapılır.İzin alınır vs önceden haberli olur yani. Tedbili mekan istemiş abla herhalde başka amaç yok=)aynen .. ha evinde beklemiş ha kardeşinin evinde
arkadaşlar eşimde bende çalışıyoruz. 07:30 da evden çıkıp, akşam 18:30 da evde oluyoruz. okullar tatil, annemlerle 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz. ablamda annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar. ablam evli 2 çocuğu var. biri 7 yaşında, biri 10 yaşında. ablam hafta sonu beni aradı pazartesi akşamı geliyoruz annemle dedi. ben bir şey diyemedim. annemle konuştum, annem kızmış ablama ne işimiz var ikisi de çalışıyor demiş. ablam bozulmuş biraz. ki bende annemle aynı düşüncedeyim. ablamın çocukları yaramaz, her yeri dağıtırlar. yatak odasına varana kadar karıştırırlar. ablamda hiç müdahale etmez, (kendi evinde çok güzel müdahale eder) ancak benim uyarmamla çocuklar rahat duruyorlar. ben onlar geldiğinde yatak odamı kitleyip işe gitsem ablam bozulur kesin.hem ben yokken evimde kimsenin olmasını istemiyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum. annem, ben gitmem demiş hafta içi, ancak hafta sonu gideriz onlar evde olurken demiş. ablamla konuştuğumda, annemi öne sürdü böyle diyor dedi. bende yorum yapmadım.
ne olmuş gelen ablan yegenlerin dağıtsalar ne olur koltığu kanepeyi parça parça edecek değillerya evimi yakıp yıkacaklar ablan seni özlemişki gelmek istiyo alt tarafı ev eşya ablandan yeğenlerinden çokmu kıymetli. onlar gidince getir bi kadın temizlet evi hemde başka şehirdeler bidaha ne zaman gelir kimbilir. bana çok saçma geliyo böyle düşünceler..
yanlış mı düşünüyorum sizce. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.
arkadaşlar eşimde bende çalışıyoruz. 07:30 da evden çıkıp, akşam 18:30 da evde oluyoruz. okullar tatil, annemlerle 2,5 saatlik mesafede oturuyoruz. ablamda annemlerle aynı apartmanda oturuyorlar. ablam evli 2 çocuğu var. biri 7 yaşında, biri 10 yaşında. ablam hafta sonu beni aradı pazartesi akşamı geliyoruz annemle dedi. ben bir şey diyemedim. annemle konuştum, annem kızmış ablama ne işimiz var ikisi de çalışıyor demiş. ablam bozulmuş biraz. ki bende annemle aynı düşüncedeyim. ablamın çocukları yaramaz, her yeri dağıtırlar. yatak odasına varana kadar karıştırırlar. ablamda hiç müdahale etmez, (kendi evinde çok güzel müdahale eder) ancak benim uyarmamla çocuklar rahat duruyorlar. ben onlar geldiğinde yatak odamı kitleyip işe gitsem ablam bozulur kesin.hem ben yokken evimde kimsenin olmasını istemiyorum, sizce yanlış mı düşünüyorum. annem, ben gitmem demiş hafta içi, ancak hafta sonu gideriz onlar evde olurken demiş. ablamla konuştuğumda, annemi öne sürdü böyle diyor dedi. bende yorum yapmadım.
yanlış mı düşünüyorum sizce. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.
aram genelde iyi değil evet. ama benim ablam 1 hafta kalmak istiyor. günlük değil.Emin ol bence ablanla aranın iyi olmamasından kaynaklı böyle düşünüyorsun aranızdaki sorunlar her neyse sizi birbirinizden uzaklaştırmış ve onlar sizin gözünüzde dışardaki insanlarla aynı yere sahip olmuş ,yoksa böyle düşünmezdiniz diye düşünüyorum, şahsen benim kardeşimde 2 saatlik mesafede oturuyor haftaiçi bana yiğenimle geleceğini söylese inan mutluluktan dört köşe olurum evim dağılmış yıkılmış inan hiç umrumda olmaz canım feda onlara...
gerçekte benim ablam anlayışlı değil, ben evde yokken ablam evime el evi gibi bakar eminim.Ablanın düşüncesizliği bence, Sonuçda sen yokken napacak ki evde şahsen ben hiç rahat edemem, Benimde ablamın 2 tane çoçugu var dediğin gibi geldiklerinde peşinde koşuyor insan illaki bir yeri dagıtıyorlar, Sadece ablam bir gün kalmıştır ben evde yokken, oda aksine heryeri toplar temizler Bana yardımı bile dokunur yani:)))Ama tabi çoçuklarla başetmek zor canım Ablana tatlı bir dile söyle bence, çok uygun değil..
burdaki arkadaşlar da başka yerlere çekmişler konumu tebrik etmek lazım. benimde demek istediğim o, hem çocukları rahat durmuyor. her geldiklerinde zarar veriyorlar. sanki ha deyince eşya alınıyor, eşime de mahcup olmak istemiyorum.ya pardon da ablanın senin evinde sen olmadan ne işi var Allah aşkına? daha neler, bi kere emri vaki yapılamaz artık senin evin ayrı. boşver böyle şeyleri açık açık söyle, söyle ki içine atıp kahretme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?