• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz ne yapardınız?

Sevdanolmasa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
42
5
1
29
Kizlar umarım doğru başlık altında konu acımışımdır. Bir sorum olacak birini yani bir kadını alt etmek için neler yapardınız ? Üstelik bu kadin gerçekten ama gerçekten yalancı sinsi iki yüzlü kavgacı biriyse ? Uzak durma mesafe koyma gibi bir sansinizinda olmadığını düşünün. Bana yardım edebilirmisiniz :(

Her nekadar zor olsada ona uymamak görmezden gelmek en iyisi olacak malesef etraf böyle insanlarla dolu ama onlra karşilik vererek sen kötu duruma dusuyosun onlara bişey olmaz olan sana olur

Kizlar umarım doğru başlık altında konu acımışımdır. Bir sorum olacak birini yani bir kadını alt etmek için neler yapardınız ? Üstelik bu kadin gerçekten ama gerçekten yalancı sinsi iki yüzlü kavgacı biriyse ? Uzak durma mesafe koyma gibi bir sansinizinda olmadığını düşünün. Bana yardım edebilirmisiniz :KK43:
canım benimde öğrenciyken böyle ev arkadaşların vardı ve yakınımda olanlarla aramı açmaya çalışıp her türlü iftirayı atmaktanda geri kalmıyorlardı. Allah'tan aptaldılar ve yapacakları her hamleyi önceden hesaplayıp ona gore adımlarımı attim. 3 ay sonra canlari cigerleriydim

Back