yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..a.s. sunu belirtmek istiyorum ki bu yazıyı elbette herkes gibi öznel yazdım..o nedenle ona suna buna benzetebilrim.eger birinden hoşlanmıyorsanız ona her türlü şey söyleyebilirsiniz, yazabilirsiniz.kimse sizi sorgulayamaz bu sizin kendi fikrinizdir.ben onlara popoma benzior demekle 'aaaa evet kanıtlayabilirim gercekten de benziyorlar'diye bir düşünce olmadı:1closedeyes: bunu her aklı basında insan bilir.kendi duygu ve düşüncem.güzel mi peki , olmayabilir ama benim tercihim esprili olmasından yanaydı.şakkıdı bu kadar basit,ama umarım sizin için yeterince iyi acıklayabilmişimdir..mirmirmirmir şaka maka bir popo mevzusudur aldı basını gidio kaydirigubbakcemile3
Diğer arkadas da ensest örnegini vermiş die eleştirmek ne kadar doğrudur,yoruma acık.illa böledir şöledir die zaten kimse birbirini tanımadan,gerekli alt yapıya da sahip olmadan iddia edemez.herkesin olaya yorumu farklı olabilir bu cok normal.Ben de zaten beni desteklemeyen yorumlara tepki koymuyor,sadece empati yapmaya çalışıyorum.Bu forumlar birbirimizi gaza getirmek için değil, farklı kişilerle kültürlerle tanısıp,paylaşım oluşturmak için.bunun çoğu kişinde farkında zaten,farkında olmayanlar beni ilgilendirmiyor. sevgiler...
Diğer arkadas da ensest örnegini vermiş die eleştirmek ne kadar doğrudur,yoruma acık.illa böledir şöledir die zaten kimse birbirini tanımadan,gerekli alt yapıya da sahip olmadan iddia edemez.herkesin olaya yorumu farklı olabilir bu cok normal.Ben de zaten beni desteklemeyen yorumlara tepki koymuyor,sadece empati yapmaya çalışıyorum.Bu forumlar birbirimizi gaza getirmek için değil, farklı kişilerle kültürlerle tanısıp,paylaşım oluşturmak için.bunun çoğu kişinde farkında zaten,farkında olmayanlar beni ilgilendirmiyor. sevgiler...