Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de katılıyorum. Hem ben çok büyük bir saygısızlık görmedim size karşı. Yani bence o da kötü niyetli değil. Sorun henüz iletişim kuaramamış olmanız. Yani yaptıklarında öyle büyük bir fesatlık olmayabilir. Sonuçta kalabalık bir grupla yemeğe çıkılmış, siz kendinizi çekmişsiniz sohbetten.Görümcenizin tavırlarını doğru bulmamakla beraber sizin de çok doğru hareket ettiğinizi söyleyemeyeceğim yazdıklarınızdan..
Belki yazdıklarım hoşunuza da gitmeyecektir...
Her ne sebeple olursa olsun kızlar popoma benziyordu gibi bir tabir neden kullanma gereğini hissediyorsunuz ki...
Görümcenizin arkadaşları bir ya da iki kez göreceğiniz insanlar...
Yanlış davranmış olabilirler ama neden dış görünüşüne saldırı...
İnsanlar dış görünüşünden önce davranışlarıyla kalplerde yer ederler bence yani...
Başkalarını küçük görerek kendinizi yüceltemezsiniz ki...
Ben olsam konuşurdum onlarla evet onlar konuşmasa bile...
Görümceme de derdim neden bu şekilde davrandın hoşlanmıyorum diye?
Nazik insana nazik davranmak kolaydır ama her şartta aynı kalabilen insan daha çok mesafe katedebilir bence...
Size kim nasıl davranırsa siz kendinize en iyi davranın her zaman...
eşimin kız kardeşi gecenlerde istanbula geldi(kendisi baska bir şehirdeydi)2 gün kaldı ve kaldgı zamanda arkadasında kaldı.herneyse geldigi gün yemege cıkalım dısarıda demiş eşime.neyse gittik biz bunun ayagına...cokacimcoookama beni şaşırtan 2 kız arkadasını da alıp getirmesi oldubenneyaptımki(üniveristeden arkadasları)herneyse,beni onlarla hiç tanıstrmadı ben kendi kendimi tanıstrdım.ortada kendi aralarında muhabbet döndürdüler.devamlı kendi aralarında konustlar.eşimin kızkardeşi nerdeyse benimle hiç konusmadı.acaip sinir oldum ve çayı beklemeden eşimi aldım ve kalktık.kaydirigubbakcemileyaptıgını hala sindirmiş deilim sonucta ben yeni evli bir kadınım,sen ne yapmaya getiriyorsun kız arkadaslarını!madem getirdin,tanıstır,ben mi atlıycam onlara,beni dahil etmesini bilmeliydi.sonucta ben deger verdiğim bir insanın sıkılmasını istemem ve onunla ilgilenirim ya da ne bilim bu böledir yani...eşimle kızlar konustu,benim yüzüme bile bakmıyor tabi kimse.(bu arada sunu da belirtim kızlar popoma benziyordu hani:) kendimi övmek için sölemiyorum ,güzel kızım.eşimin kızkadeşi gibi asla da rüküş deilim
neyse bu seninkisi,ertesi gün bizim evimize geldi.tabi kapıyı ben acmadım gittim odamda oyalandım baya.5 dk sonra geldim yanlarına.sıcak davranmadım.ama dikkatimi çeken şey şu;eşime devamlı surda tanıstıgımız kızın adı neydi tarzı seyler soruyor..tabi ben tın!hoşuma gitmiyor tavırları.siz olsaydınız ne düşünürdünüz?merak ediyorum.(bu arada eşimin kızkardeşi benden 2 yaş büyük.25 yasında)
Görümcenizin tavırlarını doğru bulmamakla beraber sizin de çok doğru hareket ettiğinizi söyleyemeyeceğim yazdıklarınızdan..
Her ne sebeple olursa olsun kızlar popoma benziyordu gibi bir tabir neden kullanma gereğini hissediyorsunuz ki...
İnsanlar dış görünüşünden önce davranışlarıyla kalplerde yer ederler bence yani...
Nazik insana nazik davranmak kolaydır ama her şartta aynı kalabilen insan daha çok mesafe katedebilir bence...
aklıma geldikçe sinirlendiğim için öle bir benzetme yapmış olabilirim,bunu yargılatacak diilim.ben onlara bir ayıp yapmadım aksine bana bir ayıp yapıldı!o nedenle istediğime benzetirim ayrıca da gercekten de komik!!:)
melan_choly arkadasıma da birebir katılıyorum.ele karıstıgınız zaman ister istemez bir beklentiniz olur.görgüdür bu.ben böle gördüm böle bilirim.karsımdakinden aksi hareket gelince neye ugradıgınızı sasırıosunuz. ayrıca girişken sosyal bir insanım,kolaylıkla uyum saglarım.ama söyler misiniz,tanımadgınız insanlar sizin yüzünüze bile bakmazken ,ve sadece kendi iş alanlarından konusuyorsa nasıl ve ne şekilde dalabilirsiniz ortaya! eşim özel sektörde calısıo,o kızlarla ortak tanıdıkları warmış muhabbet ettiler...yani ben kaba bulmakta bu hareketi haksız mıyım?sıkılır mı acaba die bile düşünülmemişim!ben aynı hareketi yapmayı akıl da edemezdim,böle bir seye gerek de duymazdm acıkcası.....
Görümcenizin tavırlarını doğru bulmamakla beraber sizin de çok doğru hareket ettiğinizi söyleyemeyeceğim yazdıklarınızdan..
Boyle derken kastettigi sey;"görümcem kalkmıs arkadaslarını kocamın aklını basından almak icin getirmiş ama ne yazık ki amacına ulaşması imkansızdı cunku cirkindiler.benimle guzellik konusunda asık atamayacak tipleri bulmus getirmiş"
bir laf vardır;"insanlar önce fizikleriyle agırlanır,fikirleriyle uğurlanırlar" kalplerde yer almak zaman alır ama guzel bir yuz hemen o kalbe dalar sonra kalır veya kalmaz o belli olmaz ama güzellik önemli bir durumdur.
Boyle derken kastettigi sey;"görümcem kalkmıs arkadaslarını kocamın aklını basından almak icin getirmiş ama ne yazık ki amacına ulaşması imkansızdı cunku cirkindiler.benimle guzellik konusunda asık atamayacak tipleri bulmus getirmiş"
bir laf vardır;"insanlar önce fizikleriyle agırlanır,fikirleriyle uğurlanırlar" kalplerde yer almak zaman alır ama guzel bir yuz hemen o kalbe dalar sonra kalır veya kalmaz o belli olmaz ama güzellik önemli bir durumdur.
İşte yine bir ensest örneği.Bunlar gizliden abilerine asık ruh hastası görümce takımındalar.Yapılacak iş mi su yaptıgı şimdi?edepsizlikten başka bir şey değil.Yeni evli abini n evine gitme,dışarıda yemeğe cagır ve yanında başka kızlar olsun.Terbiyesiz,ahlaksız...niyeti acıkca ortada.Cok seviyormus abisini kendi evlenseymiş.Yat kalk görümcem tez vakitte evlensin,deli gibi asık olsun,kendine gelsin diye dua et.Bu evlenemezse işiniz iş vallaha söyleyim.
Bu durum gercekten var biliyorsunuz değil mi?sinirlenerek söylemiyorum.Ciddi ciddi Türkiyede had safhada yasanıyor.Ensest ilişkiler.Ya farkında olmadan asık oluyorlar,kendilerine bile itiraf edemiyorlar ya biliyorlar kimselere söyleyemiyorlar ama bir adım ileri gidip gercekten birlikte olan anne-ogul,abla-kardeş,abi-kardeş ler var.sayıları da tahmininizden fazla.bunlar gercekten hastalar.normal bir insan davranısı değil zaten.
İşte yine bir ensest örneği.Bunlar gizliden abilerine asık ruh hastası görümce takımındalar.Yapılacak iş mi su yaptıgı şimdi?edepsizlikten başka bir şey değil.Yeni evli abini n evine gitme,dışarıda yemeğe cagır ve yanında başka kızlar olsun.Terbiyesiz,ahlaksız...niyeti acıkca ortada.Cok seviyormus abisini kendi evlenseymiş.Yat kalk görümcem tez vakitte evlensin,deli gibi asık olsun,kendine gelsin diye dua et.Bu evlenemezse işiniz iş vallaha söyleyim.
Bu durum gercekten var biliyorsunuz değil mi?sinirlenerek söylemiyorum.Ciddi ciddi Türkiyede had safhada yasanıyor.Ensest ilişkiler.Ya farkında olmadan asık oluyorlar,kendilerine bile itiraf edemiyorlar ya biliyorlar kimselere söyleyemiyorlar ama bir adım ileri gidip gercekten birlikte olan anne-ogul,abla-kardeş,abi-kardeş ler var.sayıları da tahmininizden fazla.bunlar gercekten hastalar.normal bir insan davranısı değil zaten.