siz olsaydınız napardınız???

sözlerınızde haklısınız hep bana bunu asılayan kendı oldu ben artık zaman kaybetmek ıstemıyorum.oysakı ne hayallerle evlenmısdım sımdıyse nerdeyım ok acı

Yav ne çocuğu, adam ev geçindiremiyor. O çocuğun maması var, bezi var, ıvırı var zıvırı var, var da var. Kolay mı çocuk bakmak.
Evliliğiniz oturmamış ve oturmayacak.
Aileler madem biliyor, ailen de destek, çok zorlama derim. Bırak suçlasın, uygun bir dille, sen de onun evine bakmadığını bu sebeple evliliğinizin olmayacağını söylersin, zaten bezelye tanesi kadar aklı varsa işi çirkinleştirmemesi gerektiğini anlar.
Eşinin senden önce ciddi bir ilişkisi olmuş mu? Senin bu şekilde ilişkiye girmen namümkün çünkü. Bu arada siz hiç sevişmemişsiniz ki sevmeyesin.

benımde cocukları nasıl sevdgımı aılemın torun ıcın ısteklerını bıldıgı ıcın hanı nasıl ıstemıosunuza gelıyo bende sert mızaca sahıp bırı degılım kalkıp cvpda vermem zaten hep buyuzden basıma geldı ya bunlar

esım benden once hıc cıddı ılıskısı olmamıs gunu bırlık vs sadece o anlamda.kahrını ıkı gun kımse cekmezkı onun.mutlaka hersey tam olsun gene bısey bulur.ıstıyokı hersey benım ıstedıgım gbı olsun ozaman ıyııııı bana dıo ısden cıkdım e dıyorum napıcaksın hallederız cıkar bısey dıo ıkı sene calısmadı aılesı kırasını odedı harclıgını verdı sımdı calısıyo yerı gelıyo kavga edıyoruz bana dıokı ıkı sene benım aılem odedı kıramızı e dıorum odetmeseydınnnn.sımdı benı borca harca sokdu araba aldırdı bana dıyebılırdı dımı gel bu kredıyı tedavı olalım vs.sımdı kendı gezıp tozuyo.ben kendı aracımı ısterken ayda yılda bır tavır yapıyo ama kendısı yetmezmıs gbı arkadslarınada verıyo sımdı bende ısden cıkıorum haberı yok dha aracıda satıcam cekıp gıdıcem.aılemde hayır dıo gel yanımıza bız borcu oderız sen dusunme cunku kredıyı babam cekdı burdada calısırsın ıs buluruz dedıler.bence bu benım ıyı neyetımı suıstımal edıyor.hastalıgımda bahanesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…