daha ciddi bir şey vsar mı da bu kadar korkuyorsunO benım arkadasımın abısı. yanı arkadasım sayesınde tanıstık ve bı ılışkiye basladık. arkadaş olduğumuz dönemde onun annesıyle tanısmıstım ve gercekten benım aile yapıma hıc uymayan bır annesı var cok değişik bır kadın. aileleri cok sorunlu .. kendı aralarındada sureklı kavga edıyorlar zaten ve bu benım kafamı cok karıstırıyor. onunlayken cok mutluyum ama ılerısını ıster ıstemez dusunuyorum ve korkuyorum. sız olsanız napardınız?
daha ciddi bir şey vsar mı da bu kadar korkuyorsun
ilişkiniz evliliğe mi gidiyor ki?
Bu konuda evliler tabi ki de daha iyi gözlem yaparlar ama bir bekar olarak bu durumu gözardı etmemeniz gerektiğini düşünüyorum.Denk olmayan aileler , değişik kayınvalideler yüzünden kaç yeni gelinin hayalleri sönüyor...
Keşke her erkek annesı gıbı olsa kadın resmen canavarçoğu erkek annesi böyle zaten merak etme
her insanın bir yapısı var. evlilikte önemli olan erkektirKeşke her erkek annesı gıbı olsa kadın resmen canavar
O bıraz annesının sozunu dınleyen bır tip yanı annesının her ne kadar saçma davrandıgını dusunsede yınede onun lafını dınlıyorher insanın bir yapısı var. evlilikte önemli olan erkektir
annesi ne olursa olsun iş her zaman eşte biter yani..
Aşkın gözü kör sanırım. gözlemliyorum yaptıgı hersey hoşuma gıdıyor..Aile ici huzursuzluk genelde aile ferdlerininde aile kurduklarinda huzursuzluk yasamadina sebep oluyor. Insan ne gorse onu yapiyor cunku onun babasi ota oka kavga cikariyorsa evde evlenince oda buna meyilli olabilir bu sebeple daha cok gozlemlemen gerekir onu
annesinin sözünü dinleyen erkek çok.O bıraz annesının sozunu dınleyen bır tip yanı annesının her ne kadar saçma davrandıgını dusunsede yınede onun lafını dınlıyor
annesinin sözünü dinleyen erkek çok.
dengeyi saglayabilmek önemli.
içinde adalet ve vicdan varsa dengeler saglanır
yoksa evlılık cehenneme döner.
annesi biliyor mu sizi?
Aşkın gözü kör sanırım. gözlemliyorum yaptıgı hersey hoşuma gıdıyor..
nasıl olsa arkadaşının abisi.Umarım herşey iyi olur..
Bilmiyor gıbı davranıyo bence..
geçen yine ailesyle kavga ettiler aradım konustuk bıraz. Bana bunlar yüzünden evlenmekten korkuyorum dedi.. evlenmek bıle istemıyorum bazen dedı ..Hayir su acidan gozlemle ayni evde nasil olur? Her erkek evlenince acik veriyosa onun acigi ne olur? Sinirlenince tepkisi ne kadar buyuk olur? Ofke kontrolu ne duzeyde? Alttan alma yetenegi ne mesela? Kavgaci mi ilimli mi? Gibi gbi ..
Öyle yapıcam artık.. kadınız ıste en ufak seyı kafamıza takıp dert edıyorznasıl olsa arkadaşının abisi.
hemen evlencek değilsiniz ya..gider gelirsin o süreçte de zaten katlanıp katlanmama derecene bakarsın :=)
geçen yine ailesyle kavga ettiler aradım konustuk bıraz. Bana bunlar yüzünden evlenmekten korkuyorum dedi.. evlenmek bıle istemıyorum bazen dedı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?