• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız..??

Sınavları bittiyse bitirebilirsin bana kalırsa
Mezuniyetinde olursan,bi tarafları yırtık fotoğraflar kalacak ellerinizde :44:

Bak bu dediğinde çok haklısın,stüdyoda olan mezuniyet fotoğraflarında bile varım.Kep töreninde ailesiyle de o kadar resim çekildim...Bi yandan da bunu demek istiyordum konuyu açarken,
artık ilerde çocuklarına hep bir kafa kadarı kesik fotoğraflarla anlatır mezuniyetini de üniversite hayatını da...

Kpss varsa akan sular durur bunu karşımdakine yapamam

8 temmuzda söylerim temmuza surda ne kaldı zaten...

Valla sen de haklısın.
Bu gidişle finallere ne kaldı KPSSye ne kaldı diye diye evlenicem ben bu çocukla :)

----
Ayrılmadım ama çok kere direkten döndük bu bi ayda,mezuniyet stresinden mi ne bana kötü davranmaya başladı son zamanlarda.dün mesela bütün gün ailesiyle ilgilendim,hem de sevgilim yokken ki bikaç saatlik süre dahil.Yine de biz içerdeyken odanın kapısını kapattım diye 'yanlış anlayacaklar ne yapıyorsun,çok düşüncesizsin' diye çemkirdi bana:(
gözümden düştü yani son zamanlarda...

bence erkek arkadaşınıza büyük haksızlık etmişsiniz.. mezuniyet fotoğraflarında tüm özel anlarında yanında olmuşsunuz.. evet ayrılsanız daha mı iyi olacaktı bütün bu güzel anlarda buruk olacaktı ama kendinizi erkek arkadaşınızın yerine koymayı denesenize ?
sizinle ayrılmak istiyor ama sırf şu günler için teselli maiyetinde yanınızda oluyor.. ne kadar gurur kırıcı... bilmem ben doğru bulmadım açıkçası bu olanları...

sınav öncesi ayrılmak istediğinizi söyleseydiniz size çok kırılırdı bu da bir gerçek... ama emin olun ilerde bir gün sizi, mezuniyette kendisini yalnız bırakmanıza rağmen affederdi yine güzel hatırlar sevgiyle anardı.. ama şu olanlardan sonra ilerde o fotoğraflara bakıp sizin gülümseyen resimlerinizi görüp aslında hepsinin sahte olduğunu düşünecek canı daha çok yanacak. bence hiç iyi olmamış beklemeniz :(
gerçekten erkek arkadaşınıza üzüldüm...

bence erkek arkadaşınıza büyük haksızlık etmişsiniz.. mezuniyet fotoğraflarında tüm özel anlarında yanında olmuşsunuz.. evet ayrılsanız daha mı iyi olacaktı bütün bu güzel anlarda buruk olacaktı ama kendinizi erkek arkadaşınızın yerine koymayı denesenize ?
sizinle ayrılmak istiyor ama sırf şu günler için teselli maiyetinde yanınızda oluyor.. ne kadar gurur kırıcı... bilmem ben doğru bulmadım açıkçası bu olanları...

sınav öncesi ayrılmak istediğinizi söyleseydiniz size çok kırılırdı bu da bir gerçek... ama emin olun ilerde bir gün sizi, mezuniyette kendisini yalnız bırakmanıza rağmen affederdi yine güzel hatırlar sevgiyle anardı.. ama şu olanlardan sonra ilerde o fotoğraflara bakıp sizin gülümseyen resimlerinizi görüp aslında hepsinin sahte olduğunu düşünecek canı daha çok yanacak. bence hiç iyi olmamış beklemeniz :(
gerçekten erkek arkadaşınıza üzüldüm...

çok haklısınız:-/
Ama aslında pek de sahte sayılmaz...Teselli gibi ayy kıyamam der gibi devam etmiyorum ki,sadece aklımın bir yerleri olmaz bu iş diyor...Ama yine de yaptığım her şey; trip de atmam,koltukta sarılıp tv de seyretmem,dayanamayıp öpmem de hepsi hepsi içimden geldiği için yaptığım şeyler...
Hatta geçen gün vedalaşırken sımsıkı sarıldığımda 'evine gitmek için bile ayrılamıyorsun, sen mi terkedeceksin beni' gibi bir cümle söyledi...Mesele benim ona verecek sevgimin olmaması değil malesef,mesele tamamen bambaşka insanlar olmamız,benim isteklerimin ona anlamsız gelmesi onun istediği kriterlerin hiçbirine uymamam...bugün herşey güzel ama iş ciddiye binecek olsa bugün katlandığım herşey gözüme batmaya başlayack adım gibi eminim...Yani olmayacağını biliyorum ya bugün ya sonra ya evlenmeden önce ya da evlendikten sonra biz ayrılacakmışız gibi geliyor...İçimden bu hissi atamadığım için ayrılmak istiyorum anlayacağın :(

çok haklısınız:-/
Ama aslında pek de sahte sayılmaz...Teselli gibi ayy kıyamam der gibi devam etmiyorum ki,sadece aklımın bir yerleri olmaz bu iş diyor...Ama yine de yaptığım her şey; trip de atmam,koltukta sarılıp tv de seyretmem,dayanamayıp öpmem de hepsi hepsi içimden geldiği için yaptığım şeyler...
Hatta geçen gün vedalaşırken sımsıkı sarıldığımda 'evine gitmek için bile ayrılamıyorsun, sen mi terkedeceksin beni' gibi bir cümle söyledi...Mesele benim ona verecek sevgimin olmaması değil malesef,mesele tamamen bambaşka insanlar olmamız,benim isteklerimin ona anlamsız gelmesi onun istediği kriterlerin hiçbirine uymamam...bugün herşey güzel ama iş ciddiye binecek olsa bugün katlandığım herşey gözüme batmaya başlayack adım gibi eminim...Yani olmayacağını biliyorum ya bugün ya sonra ya evlenmeden önce ya da evlendikten sonra biz ayrılacakmışız gibi geliyor...İçimden bu hissi atamadığım için ayrılmak istiyorum anlayacağın :(

ben sizi anlıyorum ama sadece olaya erkek arkadaşınız açısından bakıyorum. siz ne kadar rol yapmadım, yaptıklarım gerçekti deseniz de kendisi ayrılmak istediğinizi öğrenince hele ki uzun zamandır böyle hissettiğinizi bilirse şüpheye düşecektir.... yani inanamaz ki.. sahteydi demek ki der. sizden nefret eder.. inandıramazsınız diye düşünüyorum. tabi ki kendi düşüncelerim.. bana gelip erkek arkadaşım uzun zamandır düşünüyordum ama şimdi söylemek daha uygun derse, içime kurt düşer.. 'acaba' derim sürekli.. o gün de mi ayrılmak istiyordu, yoksa o günde mi.. ya o gün... böyle diye diye kendimi yerim bitiririm... güzel tüm günlerimizin rol olduğunu düşünürüm.... belki de böylesi olmaz tabi ki..sonuçta siz daha iyi bilirsiniz erkek arkadaşınızı...
ve
zaten böylesi daha acı değil mi arkadaşım :( ortada aslında bir kavga yok tartışma yok, küslük yok.. ortada dediğinize göre uyuşamama gibi bir problem var. siz eğer birlikte olduğunuz kişinin sizin için doğru insan olmadığınızı düşünüyorsanız neden uzatıyorsunuz ki :( yazık değil mi hem size hem kendisine? kararınızı biran önce verip uygulamaya geçirmeniz gerekir. anladığım kadarıyla yaşlarınız da küçük değil. mezun olundu okullar bitirildi.. ee ne zaman erkek arkadaşınız sizi siz onu tamamıyla unutup hayatlarınıza devam edebileceksiniz? ertelediğiniz aynı zamanda kendi mutluluğunuz da oluyor..
umarım yazdıklarım sizi inciltmemiştir.. sadece fikirlerim..

Back
X