- 20 Haziran 2016
- 3.679
- 7.874
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Günde kaç tane konu açacaksınız bu ev meselesi için??
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alana kadarGünde kaç tane konu açacaksınız daha bu ev meselesi için??
Aldıktan sonra biteceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Alana kadar
Yok canım ev alma levelini geçip tadilat leveline atlayacagizAldıktan sonra biteceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Bizim niyetimiz ev almak.Kvler merkeze uzak 900 e falan köy evi alın.İçinde tadilat falan olsada bakmayın,yaparız hep birlikte diyor.Biz böyle bahçeli,kendimizin de edebileceği yer baktık.Merkeze uzak yerlerde var böyle evler.Dün kafama yattı.Ancak bugün sakın düşününce.Benim kayinpederin hayali de böyle biryer.Bizi darlarlar mi? Ve başımıza kalkarlar mi? Parasını biz verip üzerimize aldıktan sonra ileride biz atıyorum çatısına yardım ettik,hakkımız var derler mi? Çünkü başımıza kalktıları şeyler oldu.Köy evi değil,tamir istemeyen biryer mi baksak.Ona göre yol çizeceğim
Benim ilk evliliğimde kaynanam sadece battaniye, tencere falan almış bide düğün için 1500 tl vermişti. 2016 senesi. Bizim sadece düğün masrafı 25.000 di. Mobilya, eşya hariç. Ve ne oldu? O 1500 tl ve bir battaniye :: bütün düğünü biz yaptık oldu. Boşanırken de dedim ama herkese, bok siz yaptınız dedim. Yarın da o evi biz yaptık derler de otururlar tepenizeAslında şöyle.Evi biz alacağız.Diyelim mutfak dolabı,parkeler değişecek.Bunlara yardım ederiz diyorlar.Ama ileride ortak çikmayacaklarindan emin değilim
Bugün başka açmayacagimGünde kaç tane konu açacaksınız bu ev meselesi için??
Sagolun.Sizde İzmiri biliyorsunuz,biz Kemalpaşa ya da menemen seyrek tarafından bakıyoruz.Ben bornova çalışıyorum.Eşim Kemalpaşa da.Köy evi kvlerinde hayali.O yüzden normal ev mi baksak diyoruz.Şaka bir yana konu Sahibi Ev alma konusunda çok fikir sahibi değilsiniz büyük ihtimalle. Ben de İzmirliyim merkeze uzak köy evi dediğiniz yerlerde adamakıllı, Çingen Mahallesi olmayan, temiz yerlerde eski evler bir buçuktan başlıyor. bizim de bir köy ev alma planımız var ama açıkçası bütçemize uygun birsey yakalayamadik henüz. sahibinden de falan bazı ilanlar görmüştük oraları bilen arkadaşlarımıza sorduğumuzda orası Çingen Mahallesi ya da oranın konumu çok kötü falan tarzı şeyler söylediler.lütfen Ev alacaksanız çok iyi inceleyin. Evet şu anda çok yüksek bir kira ödemek istemiyorsunuz ev almak kredi ödemek daha mantıklı geliyor ama ev almak kiracılık gibi değil hani beğenmezsem satarım başka yere çıkarım kolay bir durum değil maddi ve manevi olarak insani çok yıpratır hakkınızda Hayırlısı olsun
Biz öyle bir ev alıp yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz.Ama onlar gelir kalır sürekli.Ya da kaynimlar evsiz kalırsa onlar gelir.Bu da beni rahatsiz eder.Ben normal ev taraftarıyım.Bahçeli müstakilde olur ama onlara epey uzak bakacağız.Benim kv de başıma kalkıyor.Benim ilk evliliğimde kaynanam sadece battaniye, tencere falan almış bide düğün için 1500 tl vermişti. 2016 senesi. Bizim sadece düğün masrafı 25.000 di. Mobilya, eşya hariç. Ve ne oldu? O 1500 tl ve bir battaniye :: bütün düğünü biz yaptık oldu. Boşanırken de dedim ama herkese, bok siz yaptınız dedim. Yarın da o evi biz yaptık derler de otururlar tepenize
Ulan ahahaha yurtdışına gitmeyi bile düşünüyorlar.Biz öyle bir ev alıp yurtdışına gitmeyi düşünüyoruz.Ama onlar gelir kalır sürekli.Ya da kaynimlar evsiz kalırsa onlar gelir.Bu da beni rahatsiz eder.Ben normal ev taraftarıyım.Bahçeli müstakilde olur ama onlara epey uzak bakacağız.Benim kv de başıma kalkıyor.
Sizde bir miktar kıskançlık sezdim hanımefendi.Ulan ahahaha yurtdışına gitmeyi bile düşünüyorlar.
ALLAH'ım ne güzel kafalar ya bunlar.
Kıskandım tabikisi.Sizde bir miktar kıskançlık sezdim hanımefendi.
Evlerle ilgli de hic bilgisi yok. Evi aldida içinin yapılması kaldı.Kıskandım tabikisi.
Arabalı konu açmak istiyorum hep böyle ortaklı mortaklı.
ay ciddi ciddi açtım bakıyordum şok ajjfkdkkskbebegim su aha bak buldum.
950 bine müstakil, kaynananın bakımsız olsa da olur dediği ev.
Ev neredebebegim su aha bak buldum.
950 bine müstakil, kaynananın bakımsız olsa da olur dediği ev.