- 29 Mayıs 2021
- 13.540
- 87.767
- 548
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz komşudan yoğurt istemeye çekiniyoruz millet araba istiyor vay anasını. Vermeyinnn.
En doğrusu bu aslında.Ben yalansız dolansız kimseye vermiyorum araba,para. Herkes de bilir borç almadığımı vermediğimi. Açık açık söylüyorum araba vermiyorum prensip. Kimseden de almıyorum gibi. Küsen olmadı zaten bildikleri içinde istemezler Bu ikisi olan yerde bir bokluk olur çünkü
Yediğim kazıklardan sonra benim bakış açısıBen yalansız dolansız kimseye vermiyorum araba,para. Herkes de bilir borç almadığımı vermediğimi. Açık açık söylüyorum araba vermiyorum prensip. Kimseden de almıyorum gibi. Küsen olmadı zaten bildikleri içinde istemezler Bu ikisi olan yerde bir bokluk olur çünkü
Muslugu taktı, kırık koltuğun bacağını çaktı, mutfaktaki patlak lambanın yerine yeni lambayı taktı.Yani bana iyilikleri var.
Boyum lambaya yetişmediği için günlerdir öyle duruyordu sönük şekilde.En güzeli kimseden minnet edilecek bir iyilik kabul etmemekmis gerçekten,bunu çok iyi anladım artık.Evet aracinizla kaza olursa siz sorumlu olursunuz. Ben olsam vermezdim.
Şunlar da yapilmayacak şeyler degil. Hadi musluk neyse de (o da halledilir muhtemelen degistirmeyle) insan bir lamba degistirmek icin de birilerine ihtiyac duymaz ya. Ben olsam kendim hallederdim hayatta yaptirmazdim, bu yüzden kimse benden sacma seyler isteyemiyor cogunlukla, isteyince de icim rahat hayir diyebiliyorum.
Gerci 2-3 basit is yapmanin karsiligi da arac istemek olmamali o ayri.
Boyum lambaya yetişmediği için günlerdir öyle duruyordu sönük şekilde.En güzeli kimseden minnet edilecek bir iyilik kabul etmemekmis gerçekten,bunu çok iyi anladım artık.
Evet öyle oluyormuş, normalde her şeyi parayla halleder kimseden bir şey ummazdim,ısrar etti diye tnm dedim.Sandalye var, kucuk ev merdivenleri satiliyor mutfak icin filan. Yine de yapamiyorsam parasini verir yaptirirdim.
Ben hic sevmem elin insanindan bu tarz karsiliksiz yardimlar cunku sonunda yaptiklarindan buyuk istekleri oluyor, kabul etmeyince kotu oluyorsun.
Vazgeçtik dediğinde neden vazgeçtiniz diye sormadım,aynen öyle yapicam.Canınızı sıkmayın, araba çok hassas bir konu. En kötü ihtimalleri düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Gabar dağında yaşamadıklarına göre mutlaka bir çözüm bulurlar ulaşım için, siz de sormayın bence bu konu hiç açılmamış gibi davranın. Sizin mahcup olacak bir durumunuz yok, onlar istememeliydi baştan.
İlk kez başıma geldi ve beklemiyordum doğrucu Davut gibi yok işim yok lazım değil diyiverdim.Bir daha böyle bir şeyle gelecek olan olursa lafin gelişinden anlayıp makul bir cevap veririm diye umuyorum.Kimseden araba emanet istenmez.Ben kardesimden bile istemem.Cok ayıp ya.Bazi insanların dur sınırı olmuyor ....Anca siz teklif edersiniz ki onu bile kabul etmeliler.İyi yapmışsınız vermeyin tabi.Ama bazen insan kendine dert verecek seylerde yalan söyleyebilmeli....Keşke bir şey uydursaydiniz...
İlk kez başıma geldi ve beklemiyordum doğrucu Davut gibi yok işim yok lazım değil diyiverdim.Bir daha böyle bir şeyle gelecek olan olursa lafin gelişinden anlayıp makul bir cevap veririm diye umuyorum.
Ben memlekete bile götürmek istemiyorum normalde erkek kardeşim illa ister biliyorum otomatik tecrübesi olmadığı halde,kötü olmaktansa burada bırakıp gidiyorum oraya da.Arkadas da ister diye hiç düşünmemiştim