Çok şükür Allahım.SANIRIM GÜZEL HABER
Yapılan tüm boyamalar negatif. Dermatoloğu negatiflere rağmen Langerhans’ın bir türü olan Hashimoto-Pritzker’de ısrarcıymış. Patolog bu negatiflere rağmen bu tanının arkasında duramam dedi. Genetik test yapılabilir mutasyon var mı diye dedi. Ne olduğunu bulamadılar sonuç olarak ama kanser vs. kesinlikle görmediğini de öğrenmiş olduk. Allah’a şükürler olsun
Çok teşekkür ederim bebeğimin biyopsisini kendisi aldı :) kendisiyle devam etmiştik süreceÖncelikle çok geçmiş olsunfarklı bir görüş istersen prof Osman kose var çocuk dermatolojisinde iyi . Bende kendim icin gitmiştim deri hastalığı çok Zor iyileşmesi de tedaviside tanısı da Allah yardımcınız olsun
Alerji açısından bir şey yapamadık 1 yaş öncesi önermedikleri için ama düşünüyorum bir test yaptırsam mı diyeÇok geçmiş olsun. Alerji açısından değerlendirildi mi? Birçocuk akar alerjisi nedeniyle vücudunda yaralar çıkıyormuş. Böceklere de alerjisi var demişlerdi.
Bende de çeşit çeşit alerji var. Sırtımdaki kaşıntılı kabarıklıklar için çok doktor gezdim. Krem vs yaramadı. Ne zaman gıda alerjilerimi öğrendim. Ona göre yemedim, bitti sorun.. Ki aftlarda oluyordu. Onlarda bitti...
Aaa çok iyi denk gelmişÇok teşekkür ederim bebeğimin biyopsisini kendisi aldı :) kendisiyle devam etmiştik sürece
Aa bende alerji testi yapıldı sanıyordum . Bak muhakkak asıl alerji testini yaptır . Gerçi gittiğin doktor isteyebilir. Hacettepe bu testlerin en iyi yapıldığı yer bu arada . Test sonuçları geç çıkabilir ama bence muhtemelen alerji çıkacakAlerji açısından bir şey yapamadık 1 yaş öncesi önermedikleri için ama düşünüyorum bir test yaptırsam mı diye
Testler doğru çıkmıyor. Ama alerjik bir çocuk mu diye çocuk alerji bölümüne gidebilirsiniz.Alerji açısından bir şey yapamadık 1 yaş öncesi önermedikleri için ama düşünüyorum bir test yaptırsam mı diye
Merhaba bende Sibel hocadan randevu almak istiyorum kendisine ulaşmak bu kadar zor ve imkansız mıBen öğretim üyesinden randevu alınan numarayı aradım, Sibel Ersoy Evans'a göstermeye çalışıyorum oğlumu, kendisine maille de derdimi çok anlattım, gelmeyen olursa sizi erkene alırız dediler ama aramadılar, çok uzun zamandır 25 Ocak'ı bekliyorum
O doktora mail atın ulaşmaya çalısın erkene çekebilir randevuyu. Millet randevu alıp gitmiyor. Kapıda bile beklesenizngelmeyen birinin yerine girer gösterirsiniz bence. İçinize sinen bir doktor bulmadan işlem yaptırmayınMerhaba arkadaşlar,
Belki en önemli konum bu olabilir. Fikirlerinize çok önem veriyorum. Derdim bu kararı verememek, lütfen lütfen taşınmasın konum.
Dört ay önce bebeğimin gıdısında bir minik sivilce gibi bir şey çıktı. Sonra büyüdü ve içi sıvı dolu kocaman bir lezyon halini aldı. Çok doktor gezdik, çok yöntem denedik onlarla sizi bunaltmayacağım.
Bir süre önce vücudunda ikisi büyükçe ve sert kabuklu, diğerleri minik kırmızı nokta olmak üzere, bu büyüyen gıdıdakinin başlangıç haline benzer lezyonlar çıkmaya başladı. Önemli bir nokta şu ki, boynundaki sıvı dolu lezyonla vücudundakiler pek benzer değil. Bunlar farklı şeyler olabilirler.
Lezyonlar her geçen gün biraz daha artıyor, mesela poposunda 1 taneydi bugün baktığımda epey artmıştı 4-5 kadar.
Çok fazla doktora gittik ama çocuk dermatolojisinde ünlü bir doktor var Hacettepe'de. Ona zar zor 25 Ocak'a randevu bulabildik. Takip eden birçok özel dermatolog var. Bunlardan bazılarını, diğerleri çok eleştirdi, "bu krem bu hastaya olur mu, çok yanlış" gibi şeyler duyduk. Kafamız karmakarışık işin özü.
Şimdi, sizce bebeğime bu özel dermatologlardan birinde biyopsi yaptırmalı mı? Sıçradığı için endişelenip hemen baktırmalı mı? Baktırılacaksa biyopsi gıdıdan mı vücuttakilerden mi alınmalı?
Yoksa 25 Ocak'ta görüşeceğimiz ün yapmış olan doktorla muayeneyi mi beklemeli?
Şimdiden biyopsi yaptırırsam inceleyecek laboratuvar ne kadar iyi bilmiyorum, biyopsi işlemi ne kadar etkiler bebeğimi bilmiyorum.
Randevuyu beklersek ve doktor biyopsi isterse Hacettepe'de yapılmış olacak. Olumlu yanı güvenilirliği. Olumsuz yanı muhtemelen sonuç çoook geç çıkacak.
Belki doktor hiç biyopsi istemeyecek, o da bir ihtimal. Tanı koyamıyor kimse. Ne olduğunu anlamak için pediatric dermatology kitapları inceliyorum. İçlerindeki her resimle bebeğimin lezyonlarını karşılaştırıyorum.
Çaresizliğin dibindeyim, bir yandan da çocuğuma dua okuyacak birini arıyorum. Böyle bir noktadayım.
Bir anne olarak yerimde olsanız ne yapardınız?
Beklesem tehlikeli bir durum var ve ilerliyor mu bilemiyorum, yaptırsam sonuçları kötü olursa diye korkuyorum.
Şehir, ülke, fiyat, hiçbir şey önemli değil. "Bu hekim bu işi çözer" dediğiniz birileri varsa önermekten çekinmeyin...
Çok teşekkür ederim vaktiniz için.
Hacettepede bir ekip çalışması sözkonusu, acil bir durum olursa harekete geçin hatta imkanınız varsa hacettepenin acilinden giriş yapın.Merhaba arkadaşlar,
Belki en önemli konum bu olabilir. Fikirlerinize çok önem veriyorum. Derdim bu kararı verememek, lütfen lütfen taşınmasın konum.
Dört ay önce bebeğimin gıdısında bir minik sivilce gibi bir şey çıktı. Sonra büyüdü ve içi sıvı dolu kocaman bir lezyon halini aldı. Çok doktor gezdik, çok yöntem denedik onlarla sizi bunaltmayacağım.
Bir süre önce vücudunda ikisi büyükçe ve sert kabuklu, diğerleri minik kırmızı nokta olmak üzere, bu büyüyen gıdıdakinin başlangıç haline benzer lezyonlar çıkmaya başladı. Önemli bir nokta şu ki, boynundaki sıvı dolu lezyonla vücudundakiler pek benzer değil. Bunlar farklı şeyler olabilirler.
Lezyonlar her geçen gün biraz daha artıyor, mesela poposunda 1 taneydi bugün baktığımda epey artmıştı 4-5 kadar.
Çok fazla doktora gittik ama çocuk dermatolojisinde ünlü bir doktor var Hacettepe'de. Ona zar zor 25 Ocak'a randevu bulabildik. Takip eden birçok özel dermatolog var. Bunlardan bazılarını, diğerleri çok eleştirdi, "bu krem bu hastaya olur mu, çok yanlış" gibi şeyler duyduk. Kafamız karmakarışık işin özü.
Şimdi, sizce bebeğime bu özel dermatologlardan birinde biyopsi yaptırmalı mı? Sıçradığı için endişelenip hemen baktırmalı mı? Baktırılacaksa biyopsi gıdıdan mı vücuttakilerden mi alınmalı?
Şimdiden biyopsi yaptırırsam inceleyecek laboratuvar ne kadar iyi bilmiyorum, biyopsi işlemi ne kadar etkiler bebeğimi bilmiyorum.
Randevuyu beklersek ve doktor biyopsi isterse Hacettepe'de yapılmış olacak. Olumlu yanı güvenilirliği. Olumsuz yanı muhtemelen sonuç çoook geç çıkacak.
Belki doktor hiç biyopsi istemeyecek, o da bir ihtimal. Tanı koyamıyor kimse. Ne olduğunu anlamak için pediatric dermatology kitapları inceliyorum. İçlerindeki her resimle bebeğimin lezyonlarını karşılaştırıyorum.
Çaresizliğin dibindeyim, bir yandan da çocuğuma dua okuyacak birini arıyorum. Böyle bir noktadayım.
Beklesem tehlikeli bir durum var ve ilerliyor mu bilemiyorum, yaptırsam sonuçları kötü olursa diye korkuyorum.
Şehir, ülke, fiyat, hiçbir şey önemli değil. "Bu hekim bu işi çözer" dediğiniz birileri varsa önermekten çekinmeyin...
Özel hastanede yaptıra biliyorsanız bi an evvel yaptırın derim biyopsi ertelemeyin ocağa çok var öğrenip içiniz rahat etsin çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar,
Web sitesindeki numaradan randevu almıştım ben, ulaşmak imkansız değil ama çok geç tarihe veriyorlar… çok geçmiş olsun nesi var bebeğinizinMerhaba bende Sibel hocadan randevu almak istiyorum kendisine ulaşmak bu kadar zor ve imkansız mıAnkara'da iyi bir dermatolog bulmalıyım bebeğim icin
Çok sağolun saçlarında iltihaplı akıntılı yaralar ortaya çıktı ve hızla yayılarak büyüyor çok geç tarihe verirlerse başks birine götürmek zorundayım çok bekley3cek vaktim yok canı yanıyor yavrumunWeb sitesindeki numaradan randevu almıştım ben, ulaşmak imkansız değil ama çok geç tarihe veriyorlar… çok geçmiş olsun nesi var bebeğinizin
Çok geçmiş olsun louder çok sevindim. Bence çok basit bir sebebi var daha basit düşünün belki de gelip geçecek hiç gelmeyecek
Akrabamin çocuğu alerjiden hastahanelik oldu sonra sebebin bahçedeki ıhlamur ağacı oldugunu cozduler birde evdeki ahşap parke cila kokusu çok zor bulmuşlardı taşınıp kurtuldular
Merhabalar şimdi baktım mastositoz hastalığından bahsediyor o da negatif çıktı bizde. Taşındıktan sonra bebeğimdeki lezyonlar bitmişti. Bu ara tek tük yeniden çıktı. Artık çok kafama takmıyorum elden gelen her şeyi yaptığım için, kötü huylu olmadığı da netleşti çok şükürDr İlke Topçu instagramda bir hastalık paylaşmıştı. Konunuzu okuyunca çağrışım yaptı. Tekrar baktım da benziyor olabilir. 21. gönderisi galiba. “Sinek ısırığı şüphesi ile…” diye başlayan bir yazı ve bebek eli var. İsterseniz okuyun.
Valla şu doktor harika diyeceğim kimse yok maalesef. Biz de ordan oraya süründük durduk. Osman Köse nispeten daha iyiydi.Çok sağolun saçlarında iltihaplı akıntılı yaralar ortaya çıktı ve hızla yayılarak büyüyor çok geç tarihe verirlerse başks birine götürmek zorundayım çok bekley3cek vaktim yok canı yanıyor yavrumunözelde doktor öneriniz vwr mi peki
Çok teşekkür ederimValla şu doktor harika diyeceğim kimse yok maalesef. Biz de ordan oraya süründük durduk. Osman Köse nispeten daha iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?