Ben yine eski sevgilim hakkında bir konu açtım daha önce bahsetmiştim ama yeniden bahsedeyim sevgilim askerde 3 yıllık bir ilişkimiz vardı son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve ayrıldık biraz zaman geçti biz yine konuşmaya başladık ama sadece arkadaş gibi 3 gün önce bana barışmak istediğini ve benimle yüzük yakmak istediğini söyledi bende değişmiş benim değerimi anlamış diye sevindim ve yüzük takalım dedim şans verdim ama ertesi gün aradığımda beni geçiştirdi sanki dün bana yüzük takalım diyen o değilmiş gibi davrandı o gün hiç bişey yapmadım akşam arkadaşı ile konuşuyorum bana onun için üzülme onun hayatında Ayşe diye birisi var dedi ben deli oldum gözüm döndü bunu aradım bir sürü laf saydım beddua ettim bu ise bana küfür etti ilk başta inkar etti yok ben seni aldatmadım dedi ben seni sevdim dedi ama sen bana beddua ettin dedi ben sana inanmıyorum gibi laflarla üstte çıkmaya çalıştı ben ertesi gün kızı buldum konuştum kız biz sadece arkadaşız dedi ama ben sevgilisi olduğunu bilmiyordum dedi sevgilisi olduğunu bilsem konuşmazdım dedi ukala ukala konuştu sonra sevgilime hepsini yetiştirdi sevgilim beni aradı çok kötü küfür etti çık hayatımdam rahat bırak beni dedi hastasın sen dedi bana ben sana öyle bişey demedim dedi kafasında yalan uydurmuş bana ben sana yüzük takalım demedim dedi tabi kızıda buna inandırdı ben öylece kaldım resmen kıza o kız hasta bana takık demiş nasil bir psikoloji bilemedim ağzımı açıp tek kelime dahi etmedim o bana küfür ederken sadece daha fazla alçalma gözümde benim değerimi inşallah Birgül anlarsın dedim telefonu kapattım siz olsanız ne yapardınız??