Siz olsanız ne yapardınız?

Gizem11

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
65
34
8
Ben yine eski sevgilim hakkında bir konu açtım daha önce bahsetmiştim ama yeniden bahsedeyim sevgilim askerde 3 yıllık bir ilişkimiz vardı son zamanlarda sürekli tartışıyoruz ve ayrıldık biraz zaman geçti biz yine konuşmaya başladık ama sadece arkadaş gibi 3 gün önce bana barışmak istediğini ve benimle yüzük yakmak istediğini söyledi bende değişmiş benim değerimi anlamış diye sevindim ve yüzük takalım dedim şans verdim ama ertesi gün aradığımda beni geçiştirdi sanki dün bana yüzük takalım diyen o değilmiş gibi davrandı o gün hiç bişey yapmadım akşam arkadaşı ile konuşuyorum bana onun için üzülme onun hayatında Ayşe diye birisi var dedi ben deli oldum gözüm döndü bunu aradım bir sürü laf saydım beddua ettim bu ise bana küfür etti ilk başta inkar etti yok ben seni aldatmadım dedi ben seni sevdim dedi ama sen bana beddua ettin dedi ben sana inanmıyorum gibi laflarla üstte çıkmaya çalıştı ben ertesi gün kızı buldum konuştum kız biz sadece arkadaşız dedi ama ben sevgilisi olduğunu bilmiyordum dedi sevgilisi olduğunu bilsem konuşmazdım dedi ukala ukala konuştu sonra sevgilime hepsini yetiştirdi sevgilim beni aradı çok kötü küfür etti çık hayatımdam rahat bırak beni dedi hastasın sen dedi bana ben sana öyle bişey demedim dedi kafasında yalan uydurmuş bana ben sana yüzük takalım demedim dedi tabi kızıda buna inandırdı ben öylece kaldım resmen kıza o kız hasta bana takık demiş nasil bir psikoloji bilemedim ağzımı açıp tek kelime dahi etmedim o bana küfür ederken sadece daha fazla alçalma gözümde benim değerimi inşallah Birgül anlarsın dedim telefonu kapattım siz olsanız ne yapardınız??

Boyle bir varliktan kurtuldugum icin sukrederim, napicam baska.

Edit: konunun yeri yanlis zannimca. BDV bolumunde olaymis iyiymis.

Ama ben gururuma yediremiyorum beni salak yerine koydu ben ise sustum

Bence icinde onda karsi sevgi kirintisi bile tasima. Hele intikam ve benzeri islere kalkisma. Dengesizin teki belli ki, basiniza bela acip ugrasmayin. En guzel sey Allaha havale etmektir. Kendinizi yipratmayin. Bi dahakine baskasiyla konusup tanisirsaniz daha dikkatli olursunuz.

Ruh sağlığından şüphe ediyorum aslında kafasında kurduğu şeylere inanmaya başladı bende o bitti zaten ama yinede çok üzüldüm ben o küfürleri hak etmedim ben sadece doğrumu diye kızla konuştum arkadaşca sadece pişman olsun bunu istiyorum

Pisman olursa eger o kiz onu biraktiginda olur gibime geliyor. Bence pisman olmasini beklemeyin. Bi sekilde o kiza bseyleri inandirdigi gibi , sizi de bir sekilde kandirip barismaya calisabilceginden eminim. Uzak dursan ve tek bi kelime bile beklemesen bence o kisiden, iyi edersin. :)

İşte İnsan bekliyo onu pişman üzgün görmek istiyo çünkü o beni çok üzdü aynısını yaşasın istiyo ama artık benden uzak allaha yakın olsun ve bir şey daha aslında beni seven temiz kalpli birisi var ama onu üzerim diye korkuyorum çünkü hala kalbim o sevgilime ait

Bence kurtulmussun iyi olmus. Bu erkekler bazen oyle adi ki. Bi adam da bana fena hastasydi bi kadin bunun pesinde bana kadin yakamdan dusmuyo ne yapsam birakmiyo pesimi takti kari kafayi bana diyodu. Sonra bu kadinla tanistim tesadufen konustuk ve o kadina da benim icin o kari bana kene gibi yapisti birakmiyo pesimi demis ))))) oysaki ben evliyim bana defalarca bulusalim dedi bulusmadim bile yok efendim ona kene gibi yapismisim yakasindan dusmuyomusum bu erkekler ruh hastasi kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…