siz olsanız ne yapardınız?

siz olsaydiniz ne yapardiniz?

• boşanırdım

OY: 4 80,0%
  • boşanmazdım

OY: 1 20,0%

• Ankete Katılan
    5

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
Daha önceki konularımdan bilenler bilir, eşimin ailesiyle görüsmüyorum. Eşim iyi bir insan ve iyi bir eş ama ailesiyle bundan sonra goruşmem mumkun degil. Okb, bipolar ve panik atak hastasi oldum Yalnizliktan. Eşimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehirde ve gitme imkanimiz oldugu halde esim burdan asla gitmek istemiyor. Daha once konu actigimda çoğu kişi eşimin bencilce davrandiğini benim hasta olmami bile umursamadan burda kalmakta inat ettigini soylemisti. Doktorumda bunun bencillik oldugunu dusunuyor. Bu arada yaklasik 2 yillik evliyim çocuk yok. burda iş de bulamadim ama taşinsak gidecegimiz şehirde ikimizin de işi hazir. Şimdi önumde iki yol var birincisi daha önce pek çogunuzun dedigi gibi boşanmak ve hayata yeniden başlamak burda mutsuz ve yalniz olmaktansa. İkincisi de bu durumu kabullenip bu sehirde evde ve çalismadan yasamak. Allah kismet ederse çocuk yapmak ve mutlutmuş gibi evcilik oynamak, kaderime razi olmak, eşim iyi bir insan diye bunlara katlanmak. Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

önce blöf denesen?
boşanıp kendi hayatımı istedigim düzene sokucam diye başlayan bir konuşma yapsan?
zaten eşin yuvasının bozulmasına razı gelmeyip belki kabul eder?

kendi sağlığın,mutluluğun pusulan olsun her zaman buna göre yönlendir hayatını..
yemişim bencilliğini yarın bi gün sen sinirden stressten hastalansan acaba eşin sana destek olacak mı sahip çıkacak mı??
he dersen ki her türlü yanımda olur onu bilemem
zaten eski konunu bilmediğim için detaylı bir yorum yapamıyorum ama göz göre göre de sağlığından olma.

Eşinle tek problemin şuan bulunduğunuz şehirde yaşamak istemesi mi?

doktorunuza eşinizi götürün bence

Esin gercekten iyi bir insan olsa senin halini anlar uzlasirdi bencilce sadece kendi mutlulugunu dusunmezdi bence

1- Hertürlü Dini ve Siyasi konu ve yorum yasaktır.

2- Karabasan, cin, peri, 3-5 harfliler, öcüler, böcüler, hocalar, büyülerle ilgili konu açmak yasaktır.

3- Açtığınız bir konunun devamı niteliğinde Kaynana bölüm-1, çekim 2, kayınpeder bölüm-3 tarzı konular açmak yasaktır, devam niteliği olan konular derhal kapatılır.

4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu?(resimli), arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi(resimli), orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerde aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır, açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu kapatılır, ısrarcı olursa ceza alır. Hele bu bölüm daha çok okunuyor deyip diş taşını bile buraya yazanlara hiç af yok.

Lütfen her aklınıza gelen konuyu buraya açmayın, ilgili bölümlere açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…