- 28 Eylül 2024
- 43
- 7
- 1
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
Ben üniversite dördüncü sınıf öğrencisiyim ve yaşadığım yerden çok uzak bir şehirde üniversite okuyorum. 1 aylık bir tatilim var bu yüzden memlekete geldim. Ama ara sıra çalışmaya gidiyorum, çok sevdiğim arkadaşlarımdan birisiyle uzun süredir plan yapıyorduk. Plan günü işe gitmem gerekti ve onun için mahsuru olmayacaksa ertesi güne alabilecek miyiz onu sordum. Patronuma da plan yaptım bugün işe gelemem demiştim çoktan. Yani işe gitmemeyi göze almıştım. Ancak kız yarın da müsait olduğunu söyledi veben de patronuma işe gelebileceğimi söyledim. İş süresince bana ertesi gün napacağımızı bile sormadı. Kaçta buluşacağımızı falan. İşten eve 11’de döndüm. Yazdım kendisine saat kaçta buluşacağız diye. İşte sen yorgunsundur başka zaman buluşalım falan dedi yok dedim ben zaten gelmek istiyorum. Gerçekten de dışarı çıkmak istiyordum. Israrla yorgunsundur gelme falan dedi. Ben de anlam veremiyorum gerçekten gelmek istiyorum. Neyse bunların hiçbirine cevap vermedi. Gece 12 buçuk fivi tekrar yazdım. Senin için bu saat uygun mudur diye. Bana sabah 10’da müsait değilim kanka gelemem yazmış. Ben de kendimi gairp hissettim. Ben işimi ertelemeyi bile göze almıştım. Ayrıca tüm gece beni habersiz bırakması da çok zoruma gitti. Çünkü attığı mesajlara anında dönüyordum. Ve planı bir gün sonraya ertelerken de defalarca özür diledim. Bana sadece gelemeyeceğini yazmış. Siz olsanız bu davranışı nasıl değerlendirirdiniz? Normal bir durum mu yoksa gerçekten sorgulanması mı gerekir?