Siz olsanız ne yapardınız?

Ponciksi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
1.577
2.528
Selam kızlar bir konu hakkında fikrinizi istiyorum benim bir kuzenim var ve şuan görüşmüyoruz konu her yere kendini dahil etmek istemesi ama çocuklu olması kısaca diğer kuzenlerimle görüşüp kafeye vs çıktığımızda deliriyordu resmen instadan bir şey gördüğü an herkesin modunu düşürüyordu tamam tabiki gelebilir ama şöyle bir durum var gittiğimiz yerler 3-4 yaşında çocuk için uygun değil örneğin canlı müziğe filan gidiyoruz e içerde sigara dumanı gürültü gece 12'lere kadar o çocuk ne olur hesap edin oradan çocugu bırak diyoruz annene yada kayınvalidene onada yok ayrılamazmış en son sinemadan kovulduk çocuk yasak olduğu için ilk yarı fark edilmedi sanırım ikinci yarı sesten şikayet etmiş olacaklar ki haklı olarak kovdular ve kavga ettik sonunda şimdi küsüz 3 aydır sizin böyle durumda tutumunuz ne olurdu?

Sinemadan kovulunca kavga etmezdim ben olsam. Kovulduysak kovulduk yani napayım güler geçerdim,dolayısıyla da küs olmazdım.

Gerçekten ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız bu iş dengeli ilerler.
Yani bazen o bazen siz buluşma yeri hususunda fedakarlık gösterirsiniz.
Her defasında çocuksuz yetişkin yeri tercih ediyorsanız, tek kusurlu burda kuzeniniz diyemem
Hayır tabikide görüşülecek yer var görüşülmeyecek yer var diyoruz ama anlatamıyoruz yeri geliyor alkollü mekan balık restoranları oluyor hepsinde olmak istiyor sorun orada e bırak çocugu gel annesi bakmayacak biri değil zaten yok bırakmam ben pskolojisi bozulur diyor sanki 1 aylık tatil teklif ediyormuşuz gibi normal ortamlara zaten geliyor

Sinemadan kovulunca kavga etmezdim ben olsam. Kovulduysak kovulduk yani napayım güler geçerdim,dolayısıyla da küs olmazdım.
O son noktaydı artık tabiki önemi yok sinemanın yada ücretinin ama aynı sebepten sürekli sorun yaşıyoruz patlama noktası oldu yani

Ben sizi haklı buldum,gidilecek zamanlarda çocuğu 2 saatlik annesine bırakabilir,bırakacak yeri ve bakacak birileri varsa ya çocuğu getirmeyecek ya kendi dahil olmayacak,hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı olmuş

O son noktaydı artık tabiki önemi yok sinemanın yada ücretinin ama aynı sebepten sürekli sorun yaşıyoruz patlama noktası oldu yani
İlişkinizi devam ettirmek istiyorsanız karşılıklı adım atmalısınız. Sürekli olarak çocuksuz gidilebilecek yerler seçiyorsanız da sıkıntı olur. Biz arkadaşlarla toplanırken herkese uyacak yerleri seçiyoruz mesela. Halbuki küçük çocuğu olan sadece bir kişi var ama olsun,ona da uydurmaya çalışıyoruz. Bence siz de ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız bu yolda devam edin. Yoksa da hiç ellemeyin böylece kalsın

Ben sizi haklı buldum,gidilecek zamanlarda çocuğu 2 saatlik annesine bırakabilir,bırakacak yeri ve bakacak birileri varsa ya çocuğu getirmeyecek ya kendi dahil olmayacak,hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı olmuş
Yani sadece ben değil diğer kuzenlerimde rahatsız e onlarında çocukları var sonuçta kimisinin milletin çocugu çöp senin ki mi altın yani

Çocuklu bir kadın olarak, çocuğa uygun olmayan ortamlara başta ben gitmek istemem. Bunu talep etmem. Ama sürekli böyle ortamlara gidilip, çocuğa uygun ortamlara gidilmiyorsa da kırılırdım.

Yani sadece ben değil diğer kuzenlerimde rahatsız e onlarında çocukları var sonuçta kimisinin milletin çocugu çöp senin ki mi altın yani
görüşmemekle iyi ediyorsunuzu duymak istiyorsanız buyrun söyleyeyim. Ben kuzenin yerinde olsam istenmediğim yerde durmam

Çocukla gidilecek mekanlarda seçiyor musunuz peki arada?

Her anne çocuk ilişkisi farklıdır, her anne çocuğunu bırakıp bi yere gitmek istemez, "bi onunki mi altın" demenizden pek de anlayışlı, orta yolu bulmak isteyen biri gibi gelmediniz..

Çocukla gidilecek mekanlarda seçiyor musunuz peki arada?

Her anne çocuk ilişkisi farklıdır, her anne çocuğunu bırakıp bi yere gitmek istemez, "bi onunki mi altın" demenizden pek de anlayışlı, orta yolu bulmak isteyen biri gibi gelmediniz..
Bırakıp gelen insanların ki çöp mü? O kadar değerliyse gelmezsin gelmediğininde tribine girmezsin bu kadar basit yani evet çocuklu mekanlarada gidiyoruz tabiki 3 kişinin var her zaman bırakamıyorlar 3 seferde 1 çocuksuz gelse ölmez herhalde

Çocuklu bir kadın olarak, çocuğa uygun olmayan ortamlara başta ben gitmek istemem. Bunu talep etmem. Ama sürekli böyle ortamlara gidilip, çocuğa uygun ortamlara gidilmiyorsa da kırılırdım.
Hayır tabikide 3ünün var zaten onlar anlayışla karşılıyor ya bırakıp geliyor yada ben bugun bırakamm size iyi eğlenceler der

Çoğunluk çocuğunu bırakıyorsa onun da bırakması lazım. Birkaç saat annesiz kalacağı için çocuğun psikolojisi bozuluyorsa öncelikle o konuyu halletsin. Çocuk okula başlayacak yakında o zaman ne yapacak?

X