- 25 Eylül 2011
- 7.434
- 11.153
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Dayamadin,konuyu nasıl okudunuz anlamadimki.O kendi hep olmazsa ben burdayım derdi Ona guvenseydim ev arkadaşı bulmazdim değil mi?O orda diye kafam rahattı diye bir şey olamaz komşunuza sırtınızı dayamışsınız komşunun bundan haberi yok anneniz değil babanız değil zor durumda kalmışsınız evet allah yardımcınız olsun ama kimse sizi evine kabul etmek zorunda değil bu dönemde bir bebeğiniz varmış gerçekler üzüldüm yani hiç mi ev olmaz bir semtte
Yok hiç sormadı.Esas ona kırıldım zaten.Hani kendi hep ediyordu birde.Ben hiç ona guvenmedim.Guvensem ev arkadaşı aramazdim zatenBeklentiniz yersiz olmuş. Elbette reddedebilir. Ama yalandan da olsa bi ne yapacaksın filan diyebilirdi. Ben görüşmezdim.
Şahsi aracımla gelecektim.Eşi onun bu yaptığını duysa inanın ona kızar.oyoe hurmetkar biriBelki esi tepki vermistir zor durumda kalmistir. Belki de virüsten korkmuştur. Üzgünüm ama bu şartlarda ben de kimseyi kabul etmem hele 24 saat yoldan gelecek asla.
Yok boş yer yok olsa kalacağız.oyle bi zor durum işteEv bulana kadar polisevi ya da öğretmenevi gibi yerlerde kalın , yani korona zamanında arkadaşiniz tedirgin olmuştur aynı şeyi siz de düşünebilirdiniz haksızlık etmeyin..dediğim gibi bi süre ogretmenevinde vs kalın o sürede evde bulursunuz illaki
Anladım.siz de calisiyosunuz devlet memurusunuz anladigim kadarıyla o zaman bir süre ucretsiz izin alin ?Yok boş yer yok olsa kalacağız.oylr bi zor durum işte
Öyle.Diyorum ya onu ne zor durumlardan kurtardım.Kazık yedim resmenBen öyle birini sildim doğudaHiç çekinmeyin onun derdi dert oluyor ama sizin derdiniz varken hiç umrunda olmuyorsunuz. Ağzının kenarıyla söylemiş demek. Keşke böyle farketmek zorunda kalmasaydınız.
Kışı her türlü geçirirsiniz ama yediğiniz ayazıda unutmazsınız
Ah ah.Ev kredisi olmasa o dediğinizi yapacağız ama malesef.birde temmuzda ev bulacağız kismetse.1 ay için ücretsiz izne ayrılmaya değmez biraz zahmet çekeyim dedimAnladım.siz de calisiyosunuz devlet memurusunuz anladigim kadarıyla o zaman bir süre ucretsiz izin alin ?
Öyle.Diyorum ya onu ne zor durumlardan kurtardım.Kazık yedim resmen
Devletteyim..Ama ödemelerden dolayı çok zor.İlk atanadigim sene aynen sizin durumunuzu yaşadım ne eksik ne fazla.ilk bebeğim 2 aylıktı o zamanlar.Siz özelde misiniz, eğer devlette iseniz bu kadar zor durumda keşke 2 3 ay en azındna tayin dönemine kadar ücretsiz izin hakkınızı kullansaydınız. Ben çok yakın arkadşalarımda dahi yatılı kalma vs olaylarını çok sevmiyorum. En yakınımda olsa evimde yatılı misafir sevmiyorum. Bunun doğruluğunu yada yanlışlığını tartışmak istemiyorum. Birileriyle güle oynaya zaman geçirmek çok güzel birşey ki gayet sosyal biriyim ama iş yatılı kalmaya gelince valla kafam kaldırmıyor. Bu süreci bende yaşadım. Kızım 2 yaşındayken, üstelik yeni hamile iken tayinim doğunun en ücra yerlerinden birine çıktı ve asla ama asla ev yoktu. Eşiminde tayinini yanıma verilmeyince iyice çıkmaza girmiştim ama bir yer ayarlayana kadar her gün 1.5 saat yolu gittim geldim. Yaklaşık 1 ay. Merkezde öğretmen evinde kaldım ama o yola dayandım. İnş sizde kısa sürede düzeninizi kurarsınız.
İnş en az stresle halledersiniz. Bende sizin gibi çok kişi misafir ettim geçmişte. Tayine gelen tüm arkadşalarımıza eşim ev bulurdu kendimize ev bakar gibi ayarlardık. Sonra belkide dediğiniz gibi vefasızlıkları göre göre değiştim belkide. Geçen ablama gittim farklı şehirlerdeyiz. Akşam 6 da arabadan indim valla ertesi akşam 6 da tekrar arabama atladım çocukların gürültülerine vs hiç katlanamıyorum artıkİlk atanadigim sene aynen sizin durumunuzu yaşadım ne eksik ne fazla.ilk bebeğim 2 aylıktı o zamanlar.
Yasa 1.5 saatlik uzak bir yerden ev tutup git gel yapmıştım.esim yanıma aylar sonra tayin olabildi.
yani o dediğiniz ayrı konu.
ama yollar aşırı aşırı virajlı.hergun bebek ve çocukla o yolları çekmek inanın işkence.ben çok kişi misafir ettim evimde orda düzen kurduktan sonra.
o yüzden bekar arkadaşım kendi teklif etti .yoksa kimse istemez evet.
zaten hergun öğretmen evini didikliyoruz.bos yer bulursak oraya geceegiz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?