- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
- Konu Sahibi poncikvegece
Güzel KK kadınları 
Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorumm..
Danışmak istediğim bir konu var, yardımınızı en azından düşüncelerinizi rica edeceğim

Çalışan bir kadınım; işyerinden 12 günlüğüne izne ayrıldım.. Bir ablam var birbirinden tatlıda 3 tane yeğenim hepsi ufak en büyüğü 5 yaşında
hepsine bayılıyorum, onlar da bana, bazen anne derler, bazen teyze.. daha önce minnoşlarımla 1 aylık bir serüvenimiz oldu ablam tatile çıktı çocuklara ben baktım.. Eşi ile izne ayrılıyorlarmış benimde izinde oldğumu duyunca çocuklara bakmamı rica etti.
Daha önceki ricasında hiç düşünmeden tabikii demiştim. Fakat şimdi hamileyim, evde 1 köpeğim var eşim çalışıyor vs..
Yani henüz cevap veremedim, ben seni yarın arayayım dedim..
Siz olsanız ne yapardınız ? yani çocukların yaşları küçük hali ile biraz yaramazlar, bu sefer bilemedim ya

Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorumm..
Danışmak istediğim bir konu var, yardımınızı en azından düşüncelerinizi rica edeceğim

Çalışan bir kadınım; işyerinden 12 günlüğüne izne ayrıldım.. Bir ablam var birbirinden tatlıda 3 tane yeğenim hepsi ufak en büyüğü 5 yaşında

Daha önceki ricasında hiç düşünmeden tabikii demiştim. Fakat şimdi hamileyim, evde 1 köpeğim var eşim çalışıyor vs..
Yani henüz cevap veremedim, ben seni yarın arayayım dedim..

Siz olsanız ne yapardınız ? yani çocukların yaşları küçük hali ile biraz yaramazlar, bu sefer bilemedim ya