Siz olsanız ne tepki verirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lave
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet verdigi için hatalı ama bırakın bence hatasını kendisi anlasın siz yüzüne vurdukça çok kavga edersiniz... oturun konuşun ve bu konuyu çözün bence.. Şikayet olarak degilde tatlı bir diller

Şikayet degilde tatlı bir diillle anlatıp aile olmanın maddi ve manevi degerlerini anlatsaydınız tartışma olmazdı... Benimde kv kp dügünümden önce tadilat flan yaptırdılar ama ben gocunmadım bunu eşim gördü bırakın hatasını eşiniz anlasın

evlenince durumun değişecegini hiç bekleme daha cok talepleri olur ayrıca ilerde colugun cocugun olacak onların ihtiyaclarından kısıp kv ye yardım edersiniz durumunuzun cok da zengin olmadıgını belirtmişsin kendi ihtiyaclarınızdan kısmak zorunda kalırsınız daha nişanlıyken böyle rahat davranan bir aile var.

Hahaha açıklayıcı olsun istedim. Böyle bir aileye elini veren kolunu nasıl kaptırır bilsin istedim. Yani ben bir patlama yaşadım ama nasıl neden?
bence siz de ayrı bir konu açın orda yazılan yeni yorumlar konu sahibi takip eder ona da faydası olur

Canim o takilarida nissnlina alirirlar of valla iyi bir goz dagi vermen lazim

Dedesinin evi yani kpin sayılır ama tapu yine dedeyin üzerine
Dede halada kalıyor ev bizim sayılırmış biz kiraya gidecektik dede verdi evi istediğiniz gibi yerleşin diye
E adamların verdiği ev için hiç sağ olsunlar demiyorsunuz? Ne ilginç ya, koskoca evi vermişler oturun diye, hâlâ "Babam nişan elbisesi aldı" denir mi?

Sizin bir katkınız yok, mecbur babanızın katkısı olacak. Onun da ailesinin katkısı yok, kendisi yapıyor işte. Zorunuza gidiyorsa babanız da yapmasın, siz de çalışıp beraber ödeyin.

böyle bir adamla kesinlikle evlenmezdim. diyelim nişanlın aklını başına aldı ailesine para göndermedi. evlendikten sonra o kaynanayla kayınbabayı eve almazdım gelselerde kovardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…