- 24 Nisan 2015
- 6.887
- 7.079
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Tamam da ne bileyim, otelin resepsiyonisti istemiş fotoğraf çekmek için telefonunu, ben olsam vermem yani iş için değilki...Birşeyler dönse bile artık adam o klasörü de temizler.
Bana pek yalan söylüyormuş gibi gelmedi.
Evet herkeste kameralı telefon var ama mesela benim de iş nedeniyle senin telden foto çek şu programdan at dedikleri oluyor. telefonumda o uygulama yüklü olduğu için. Belki bu tarz birşey olmuştur.
Bu kadar kurcalamayın eşlerinizin yaptıklarını yahu.
Belki yanlışlıkla kaydedildi. Ben bazen yapıyorum onu, istemeden ekran fotosu falan çekiyorum, sonra siliyorum. Belki oğlu oynarken bişi yaptı. Belki dediğiniz gibi bir başkası çekti, sonra sildi.
Bir fotoğraf yüzünden bu kadar geriliyor ve şüphe duyuyorsanız evliliğinizde güven sıkıntısı var demektir. Güven olmadan sağlıklı bir evlilik olmaz.
fotograflar klasoru nun ıcınde sılınenler klasoru deHayir anlamadigim sen niye adamin silinenler klasorune giriyorsun demekki bir guvensizlik var. Bazi hanimlarda resmen istiyor kavga gurultu olmasini...
Yaaa herkes o kadar zeki değil işte. Benim babam şirket mailinden sahte face açmış. şifresini bilmiyordum ama maili bildiğim içim şifreyi değiştirip girdim. Sonra olaylar olaylar. Yani demek istediğim aldatacak insan her zaman akıllı olamıyor. Bazen Pür salak gibi hareket edebiliyorlar.Sosyal medyanın iyiden iyiye hayatımıza girmesi, eşleri iyice paranoyak yaptı.
Birbirinin hesabına bakmalar, mesajlarını okumalar, silinmiş fotoğraf var mı diye silinmişler klasörünü kontrol etmeler, e-mail hacklemeye çalışmalar v.s..
Öncelikli olarak eşinizin hiçbir benzer vakası olmadığını söyleyip, yine de silinmişler klasörünü kontrol etmeniz garip geldi bana.. Özellikle bakmadığınız halde hooop diye önünüze mi çıktı, nedir?
Eşiniz sizi aldatacak olsa,
500 TL'ye bir akıllı telefon, 30 TL'ye yeni hat alır; sosyal medya hesaplarında sahte profiller oluşturur, istediğini yapar, sizin yine de ruhunuz duymaz.. O yüzden dedektifçilik yapmayın; ilişkinize değer verin, eşinize güvenin ya da güvenmeye çalışın..
Sizinle evlenmeden önce yaptığı şeyler, henüz evliliğin ne olduğunu bile bilmeden önce yaptığı şeylerdi..
Evliliğin sorumluluğuna, 2-3 yılda ancak alışıyor erkekler.. Ondan önce kafa Leyla oluyor, pek ne yaptıklarının bilincinde olmuyor. Sadece kendileri varmış gibi karar alabiliyorlar..
Sosyal medya hesaplarını gizlemesi kadar da normal bir şey olamaz..
Belki adamın sadece takıldığı hatunlar vardı, onlarla olan iletişimini görmenizi arzu etmedi, sizi kırmak istemedi v.s.
Ben şahsen eşlerin sosyal medya hesaplarına varıncaya kadar mahremlerini açması taraftarı değilim. Sizin de eşinizin de bir mahremi olmalı..
Annemle ne yazıştığımdan eşime ne?
Abime söylediğim bir şeyi neden okusun?
Eşim benim telefonumu neden kurcalasın?
Arkadaşlarımla whatsapp konuşmamı neden görsün?
Kesinlikle karşıyım.. Yapanların da eşlerine ve/veya kendilerine güvenmediklerini düşünüyorum.
Eşinizi laboratuvar faresi gibi sürekli göz hapsinde tutmaya çalışmayın lütfen..
İlişkinizi bu şekilde yıpratmak size zarar verir..
valla ben şeffaflıktan yanayım, bir ilişki yaşanıyorsa herşey şeffaf olmalı, evlenmeden önce yaptıkları da evliliğin ne olduğunu bilmeden yapılan şeyler değildi çünkü zaten bir evlilik yapmıştı benden önce... yaşı da var bunun bilincinde olan bir adam.Sosyal medyanın iyiden iyiye hayatımıza girmesi, eşleri iyice paranoyak yaptı.
Birbirinin hesabına bakmalar, mesajlarını okumalar, silinmiş fotoğraf var mı diye silinmişler klasörünü kontrol etmeler, e-mail hacklemeye çalışmalar v.s..
Öncelikli olarak eşinizin hiçbir benzer vakası olmadığını söyleyip, yine de silinmişler klasörünü kontrol etmeniz garip geldi bana.. Özellikle bakmadığınız halde hooop diye önünüze mi çıktı, nedir?
Eşiniz sizi aldatacak olsa,
500 TL'ye bir akıllı telefon, 30 TL'ye yeni hat alır; sosyal medya hesaplarında sahte profiller oluşturur, istediğini yapar, sizin yine de ruhunuz duymaz.. O yüzden dedektifçilik yapmayın; ilişkinize değer verin, eşinize güvenin ya da güvenmeye çalışın..
Sizinle evlenmeden önce yaptığı şeyler, henüz evliliğin ne olduğunu bile bilmeden önce yaptığı şeylerdi..
Evliliğin sorumluluğuna, 2-3 yılda ancak alışıyor erkekler.. Ondan önce kafa Leyla oluyor, pek ne yaptıklarının bilincinde olmuyor. Sadece kendileri varmış gibi karar alabiliyorlar..
Sosyal medya hesaplarını gizlemesi kadar da normal bir şey olamaz..
Belki adamın sadece takıldığı hatunlar vardı, onlarla olan iletişimini görmenizi arzu etmedi, sizi kırmak istemedi v.s.
Ben şahsen eşlerin sosyal medya hesaplarına varıncaya kadar mahremlerini açması taraftarı değilim. Sizin de eşinizin de bir mahremi olmalı..
Annemle ne yazıştığımdan eşime ne?
Abime söylediğim bir şeyi neden okusun?
Eşim benim telefonumu neden kurcalasın?
Arkadaşlarımla whatsapp konuşmamı neden görsün?
Kesinlikle karşıyım.. Yapanların da eşlerine ve/veya kendilerine güvenmediklerini düşünüyorum.
Eşinizi laboratuvar faresi gibi sürekli göz hapsinde tutmaya çalışmayın lütfen..
İlişkinizi bu şekilde yıpratmak size zarar verir..
aldatan her şekilde yakalanır zaten..!!Yaaa herkes o kadar zeki değil işte. Benim babam şirket mailinden sahte face açmış. şifresini bilmiyordum ama maili bildiğim içim şifreyi değiştirip girdim. Sonra olaylar olaylar. Yani demek istediğim aldatacak insan her zaman akıllı olamıyor. Bazen Pür salak gibi hareket edebiliyorlar.
bende takipteyimNeden bir bayanın fotosunu çekmek için tlfn istesin ki .dur ben bi gözlüklü bayanın fotosunu çekip geri vereyim tlfnu mu demiş. Bariz bir is var bu isin içinde. Bence takipte kalın zaten birseyler sakliyorsa bundan sonra daha temkinli davranacaktir.
tepkılerı dogru soyluyor gıbı ıdı ama mantıken o fotografın o telefonda ne işi var ???Hem yalan söylese anlarim diyosun , hemde süphelendim diyosun ..
Soylediginiz herseyin altina imzami atarim da bu soylediginizi pek anlamadim. "Sadece takilmak" altinda siz ne anliyorsunuz?Sosyal medya hesaplarını gizlemesi kadar da normal bir şey olamaz..