- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
- Konu Sahibi eftelya2015
güvensizlik var zaten cunku evlenmeden önce eşimin çok dengesizlikleri oldu, aldatma vs değil ama parasal anlamda sorumsuzluk, sosyal hesaplarını benden gizleme, hayati anlamda bazı kararlarını bana ve aılesıne yansıtmadan alması gibi şeyler...
birde ne amaçla o fotoğraf oraya konmuş olursa olsun, o telefonda yeri yok bence...
ben elin adamlarının fotograflarını cekmıyorum, kımseyede telefonumu odunc vermem, hadi yanlışlıkla oldu diyelim o zaman tamamen silip atması silinmiş klasöründede tutmaması gerekti , benım telefonumda görse tanımadıgı bir adamın resmini kıyamet kopar
ben sordum-cevabımı aldım-kapadım konuyu ama yazdım bir köşeye yeri gelince ısıtıp sunmak için önüne
En başından beri güvenmediğiniz bir adamla neden evlendiniz o zaman? Bana hiç sevgiyle aşkla gelmeyin, bunların oluşması için de güven olması gerektiğini düşünüyorum. Evlilik öncesi hoşlanmayacağım şeyler yaşasam, eşimin telefonunu silinmiş resimler klasörüne varana kadar inceleme gereği duysam evlenmezdim ben o insanla. Ki eşim iphone kullanıyor, silinmiş resim klasörünü sayenizde öğrendim.
O telefonda yeri olmadığını düşündüğü için silmiş belli ki eşiniz. Ama silimişler klasörüne girmeye tamamen temizlemeye gerek duymamış demek ki. Çok abartılı geldi davranışlarınız bana açıkçası. Sanki telefonda çıplak kadın fotoğrafı falan yakalamışsınız gibi. Resim de kadının yüzünün bile görünmediği bir resim üstelik gözlüklü falan. Bu derece bir kıskançlığı ve güvensizliği ömrüm boyunca anlayamayacağım sanırım.
Yeri gelince ısıtıp sunmak falan çok saçma, çok çocukça değil mi? Evlilik mi yaşıyorsunuz, yoksa birbirinizin önüne ısıtıp sunmak üzere intikam kırıntıları mı biriktiriyorsunuz? Bu kadar kastığınız, gerildiğiniz, biriktirip dosyalar hazırladığınız bir evliliği neden devam ettiriyorsunuz?