- 28 Eylül 2024
- 48
- 9
- 1
- 24
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
-
teşekkür ederim. gerçekten içimi bildiği için olay esnasında söylemiştim gerçekten içimdeki o 1 senelik hebaya ağladığımı ve şükürün nir sebebi olarak ağladığımı.Gidip konusursaniz, "unutamadi" algisi oluşturursunuz. Akisina birakin, mutluluklar
Çok takıntılı ve açıklamayı seven biriyim. Ya acaba böyle düşündü mü, düşünmemesi gerek diye sürekli kafamda kurdum. Çok zor bir süreçten geçmiştim bu eskş sevgilisi kişisi de konusu hala açılır hatta nasıl geçti gitti şimdi ne kadar mutlusun diye. Hayatımda tecrübe olarak kaldı tabi :)Zaten o sırada söylemişsiniz kurtulduğum için die yeniden açıklama yapmak demek hala aklımda kaldı demek bosverın . Zor bı süreçten gectıgınızı bilen arkadaş da böyle düşünmez zaten düşüyorsa da onun sorunu size ima etmedıgı sürece gerek yok açıklamaya
Tedavi gördüğünüz bi konunun hâlâ açılıyor olması hoş değil . Üstelik bi ilişkiniz varken muhabbetin eskisi olması etik değil .Çok takıntılı ve açıklamayı seven biriyim. Ya acaba böyle düşündü mü, düşünmemesi gerek diye sürekli kafamda kurdum. Çok zor bir süreçten geçmiştim bu eskş sevgilisi kişisi de konusu hala açılır hatta nasıl geçti gitti şimdi ne kadar mutlusun diye. Hayatımda tecrübe olarak kaldı tabi :)
Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz ki. İçinizde çok sıkışıp kalan bir histir ve ağlayarak dışavurum yapmışsınız işte iyi bile olmuş hatta. Artık o kişiyle bağınız kesildi tamamen çünkü biriken duygu dışarı çıktı.Dışarıdan bir gözün nasıl yorumlayacağını çok merak ettiğim için bu soruyu sizlere sormak istiyorum.
2 sene önce bir ilişkim oldu, bu ilişkide çok ciddi bir psikolojik şiddete uğradım. ilişki bitince 1 seneye yakın psikoterapi almak durumunda kaldım. tüm yakınlarım benden umudu kesmişti. çok üzülmüş ve harap olmuştum. zaman geçti ben de başka biriyle tanıştım. harika bir eş, tam bana uygun bir partner. hala devam ediyoruz ilişkimize. onu gerçekten çok seviyorum. çok da uzun süredir beraberiz.
geçenlerde çok tesadüfen, eski sevgilimin benden önceki sürekli gördüğüm sevgilisiyle barıştığını öğrendim. Sürekli bu kişyii bununla itham ederdim ancak kendisi kabul etmez beni suçlardı, aslında hissettiğim şey biraz gecikmeli gerçekleşmiş. allahıma çok şükür kurtuldum diye ağladım. hatta kendi salaklığıma, kendim malım bu salak içşn 1 senemi heba ettim üzdüm diye de kendime kızdım. o gün öylece kapandı. bu durum aklıma da gelmedi ama ev arkadaşım yanımdaydı. o ilişkimi de biliyor, şu anki sevgilimi ne kadar sevdiğimi falan da. ancak ya kız dışarıdan benim hakkımda farklı düşünürse diye içim içimi yedi. Gidip açıklama yapmalı mıyım diye. belki buraya unutamadın kendine itiraf edemiyorsun ben olsam işte aklıma bile gelmezdi yazanlar olacaktır ama gerçekten hiç durum öyle değil. asla unutamamak değil. sadece ben neden kendimi böyle biri için senelerce heba ettim duygusu oluştu. çok da duygusal biriyim her şeye de ağlarım. Arkadaşıma da ağlarken ben gerçekten kurtulduğuma ağlıyorum falan dedim ama insanın içinden ne düşündüğünü bilemem. Bu olayda da hayatımda her şey başıma gelebilir elbette diye düşündüm. Elbette bu kadar dramatize etmeye gerek yok ama zor süreçten geçen herkes beni anlar tabii ki. siz dışarıdan ne yorum yapardınız, gece gece rahatsız ettim kusura bakmayınız.
Hayır ya öyle değil asla. Öyle beni rahatsız eden konusu asla açılmaz. Ne yaptığını ne ettiğini bile bilmem ben bu kişinin. Arkadaş grubundaki “ibretlik” denilecek hikayedir. Kız grubumla bununla mı sevgili oldum be deyip geçeceğimiz biri. Asla daha fazlası değilTedavi gördüğünüz bi konunun hâlâ açılıyor olması hoş değil . Üstelik bi ilişkiniz varken muhabbetin eskisi olması etik değil .
Anladım tam siz yine de kendınızı bildiğiniz konularda açıklama yapmayın kimseyeHayır ya öyle değil asla. Öyle beni rahatsız eden konusu asla açılmaz. Ne yaptığını ne ettiğini bile bilmem ben bu kişinin. Arkadaş grubundaki “ibretlik” denilecek hikayedir. Kız grubumla bununla mı sevgili oldum be deyip geçeceğimiz biri. Asla daha fazlası değil
Zaten bu kişiyle bağım kesileli kendime yol çizeli ve aşırı mutlu sakin sessiz toksik olmayan nir hayata başlayalı çok oldu. Şu anki sevgilim dünyalar iyisi birisi. Onunla beraber olmak benim için şans. Evet içimde biriken duyguları sadece çok ani açığa çıkardım. Kız da bana ben daha fazla bile tepki verirdim dddi amaKimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz ki. İçinizde çok sıkışıp kalan bir histir ve ağlayarak dışavurum yapmışsınız işte iyi bile olmuş hatta. Artık o kişiyle bağınız kesildi tamamen çünkü biriken duygu dışarı çıktı.
Evet de işte. Yani ne bileyim ya unutamadı diye düşünürse falan diye düşündüm. Sonra dedim ki düşünürse düşünsün ne önemi var ayrıca düşünse gelip söylerdi deAnladım tam siz yine de kendınızı bildiğiniz konularda açıklama yapmayın kimseye
Elbette öyle işin sonu. Gerçi ben sevgilisini sevdiğinden emin olduğum bir arkadaşım böyle bir şey yaşasa kötü niyetli konuşmazdım asla ya da düşünmezdim. Ama sanki insanlar hep benim hakkımda kötü düşünüyormuş gibi hissediyorumKimin ne düşündüğü umrunda olmasın, geçmişteki ilişki için ağladığını düşünse ne düşünmese ne boşver gitsin. Kendi hayatına, ilişkine odaklan. Böyle düşünürsen kafaya takarsan durduk yere mutsuz olursun
Öncelikle yeni sevgilinizle mutlu olduğunuz yazdıklarınızdan anlaşılıyor. Dilerim hep mutlu olursunuzDışarıdan bir gözün nasıl yorumlayacağını çok merak ettiğim için bu soruyu sizlere sormak istiyorum.
2 sene önce bir ilişkim oldu, bu ilişkide çok ciddi bir psikolojik şiddete uğradım. ilişki bitince 1 seneye yakın psikoterapi almak durumunda kaldım. tüm yakınlarım benden umudu kesmişti. çok üzülmüş ve harap olmuştum. zaman geçti ben de başka biriyle tanıştım. harika bir eş, tam bana uygun bir partner. hala devam ediyoruz ilişkimize. onu gerçekten çok seviyorum. çok da uzun süredir beraberiz.
geçenlerde çok tesadüfen, eski sevgilimin benden önceki sürekli gördüğüm sevgilisiyle barıştığını öğrendim. Sürekli bu kişyii bununla itham ederdim ancak kendisi kabul etmez beni suçlardı, aslında hissettiğim şey biraz gecikmeli gerçekleşmiş. allahıma çok şükür kurtuldum diye ağladım. hatta kendi salaklığıma, kendim malım bu salak içşn 1 senemi heba ettim üzdüm diye de kendime kızdım. o gün öylece kapandı. bu durum aklıma da gelmedi ama ev arkadaşım yanımdaydı. o ilişkimi de biliyor, şu anki sevgilimi ne kadar sevdiğimi falan da. ancak ya kız dışarıdan benim hakkımda farklı düşünürse diye içim içimi yedi. Gidip açıklama yapmalı mıyım diye. belki buraya unutamadın kendine itiraf edemiyorsun ben olsam işte aklıma bile gelmezdi yazanlar olacaktır ama gerçekten hiç durum öyle değil. asla unutamamak değil. sadece ben neden kendimi böyle biri için senelerce heba ettim duygusu oluştu. çok da duygusal biriyim her şeye de ağlarım. Arkadaşıma da ağlarken ben gerçekten kurtulduğuma ağlıyorum falan dedim ama insanın içinden ne düşündüğünü bilemem. Bu olayda da hayatımda her şey başıma gelebilir elbette diye düşündüm. Elbette bu kadar dramatize etmeye gerek yok ama zor süreçten geçen herkes beni anlar tabii ki. siz dışarıdan ne yorum yapardınız, gece gece rahatsız ettim kusura bakmayınız.
Öncelikle yeni sevgilinizle mutlu olduğunuz yazdıklarınızdan anlaşılıyor. Dilerim hep mutlu olursunuz
Onun dışında ağlamanız belki de çok sarsıcı süreçler geçirdiğiniz için hala içinizde bi yara olarak kalmış olabilir. Yani ağlamanızı görsem eski sevgilisini seviyor değil de hala yaşananları atlatamamış derdim. Bence yapabiliyorsanız her şeyi geride bırakmanız iyi olur. Örneğin şimdiki sevgiliniz böyle bi şey için ağladığınızı öğrense incinir bence.
Yani arkadaşınızın ne düşündüğü önemli değil bence önemli olan artık geçmişi geçmişte bırakmanız. Şimdiye ve geleceğe odaklanmanız.
O zaman kız arkadaşınızın ya da herhangi birisinin ne düşündüğü önemli değil , sizin ne hissettiğiniz önemli :)Evet zaten bu olaydan sonra hiç bmyle bir şey yaşamadım, kabul ettim, ve hayatıma çok güzel devam ettim. Hatta söyleyenlere de birlikte mutlu olsunlar beni hiç ilgilendirmez dedim. Çocuğu da merak etmedim, sormadım, ne yapar ne eder bilmem. Atlattım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?