- 17 Ocak 2020
- 27.432
- 39.617
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
erkekler bu konuda cahil olabiliyor, bende hpv vardı eski sevgilim aidsli diye adımı çıkarmıştı mesela kdajsdjasd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekler bu konuda cahil olabiliyor, bende hpv vardı eski sevgilim aidsli diye adımı çıkarmıştı mesela kdajsdjasd
Rahim ağzını kastetmistirrahim ağzında sigil oluyor bı sürüAma yumurtalıkta hpv diye bir şey yok değil mi? Çünkü araştırdığım kadarıyla böyle bir şeye ulaşamadım. Kendisi de ne olduğunu anlamak için doktorların bir sürü test yaptıklarını söylüyor, herhangi bir şey bulamamışlar ama bana nedense anlatılan çok saçma geliyor
Yani hpv türü?Rahim ağzını kastetmistirrahim ağzında sigil oluyor bı sürü
Evet hpv= siğil zatenYani hpv türü?
Smear testi yapılmış sonuç temiz çıkmış öyle söylüyor erkek arkadaşınız... ama rahimdeki ultrason görüntüsü yani yıldız diye ifade ettiği ne peki o zaman?? Hpv değilse ne teşhisi koyulmuş madem, teshissiz geçmez ki doktorKafamda sadece şu oturmuyor, diyor ki rahimde yıldız gibi bir şey olduğunu söyledi doktor, bir sürü test olduk(kendisinin genital bölgesine kulak çubuğu gibi bir şey sokup doku da almışlar) hiçbir şey bulunamadı hpv bile kanıtlanamadı, yok efendim rahimdeki şey de bir ay sonra geçti ben bunun nesini anlatsaydım kaç yıl önceki mesele sordun söyledim diyor ama bana saçma sapan bir hikaye gibi geliyor
İşte ben de onu anlamıyorum ya. Ben ne biliyorsam anlattım sana diyor. Anlattığı da aynen bu şekilde. Karıştırıyor musun yumurtalıkta kist mi vardı yoksa hpv değil mi diyorum, hpv mi değil mi belli bile değildi bir ayda geçti gitti diyor, allah aşkına mantıklı mı bu şimdi ? Bilmiyorum anlattığı bana saçma geliyorSmear testi yapılmış sonuç temiz çıkmış öyle söylüyor erkek arkadaşınız... ama rahimdeki ultrason görüntüsü yani yıldız diye ifade ettiği ne peki o zaman?? Hpv değilse ne teşhisi koyulmuş madem, teshissiz geçmez ki doktor
Mesela şöyle olabilir mi, kadından erkeğe geçmiştir erkek taşıyıcıdır? Çünkü araştırdığım kadarıyla ilişki sırasında her şekilde geçiyormuş korunsan da korunmasan da geçmeme gibi bir durum göremiyorumEvet hpv= siğil zaten
Bazen yüzeyde bazen rahimde
Genelde uykuda olur ama( yani siğil bulgusuna rastlamayabilirsin ama hpv lisindir mesela)
Benim mantığima yatmadıİşte ben de onu anlamıyorum ya. Ben ne biliyorsam anlattım sana diyor. Anlattığı da aynen bu şekilde. Karıştırıyor musun yumurtalıkta kist mi vardı yoksa hpv değil mi diyorum, hpv mi değil mi belli bile değildi bir ayda geçti gitti diyor, allah aşkına mantıklı mı bu şimdi ? Bilmiyorum anlattığı bana saçma geliyor
Ya pipiriklinin önde gideni herrr şeyden huylu adam nasıl böyle rahat rahat konuşuyor inanılmaz, saf falan da değilBenim mantığima yatmadı
Bilgi vermemek sıkışmışlik hissiyatı sacmalatiyor gibi
Yani örtmeye çalışıyor ortemiyor gibi
Ya da gerçekten saf
Evet tabi ki .Mesela şöyle olabilir mi, kadından erkeğe geçmiştir erkek taşıyıcıdır? Çünkü araştırdığım kadarıyla ilişki sırasında her şekilde geçiyormuş korunsan da korunmasan da geçmeme gibi bir durum göremiyorum
Bu arada korunursan bulasmiyor aslında ama nasıl korunacaksin ? Prezervatifle korundun diyelim e bunun opusmesiMesela şöyle olabilir mi, kadından erkeğe geçmiştir erkek taşıyıcıdır? Çünkü araştırdığım kadarıyla ilişki sırasında her şekilde geçiyormuş korunsan da korunmasan da geçmeme gibi bir durum göremiyorum
Bizim yakınlaşmamızdan kastım öpüşmekti, bilmiyorum ya aşırı öfkelendim olay sana nasıl bağlandıya geldi. Bir de vücut atıyor zaten bunu diyor. Ya aslında mesele şu, bana bu kadar önemli bir bilgiyi daha önce söylememesi şu an bile sinirimden deliye dönüyorum ve konuşurken beni suçluyor bunun seninle alakası ne diye. Ama anlattığı hikaye de saçma sapan, elle tutulur bir yanı yok. Hpv miymiş kadın değil miymiş o bile belli değil onu bile açıklamıyor yumurtalıkta yıldız şeklinde bir şey diyorBu arada korunursan bulasmiyor aslında ama nasıl korunacaksin ? Prezervatifle korundun diyelim e bunun opusmesi
Genital sıvıların bulaşması
Ya da oral seksi var
Hangi birine önlem alacaksın ki ...o yüzden korunsan da başına geliyor
Valla aşırı saçmalamış. Yumurtalıkta hpv olmaz. Ama erkek arkadaşınız cidden zorlu bir teste girmiş, hpv testinin yapılışına da benziyor anlattığı. Belki odur belki değildir. Hastane kayıtlarında kesin lab sonucu vardır, keşke ne sıkıntı varmış öğrenseymiş. Geçti deyince bıraktı herhalde.Bizim yakınlaşmamızdan kastım öpüşmekti, bilmiyorum ya aşırı öfkelendim olay sana nasıl bağlandıya geldi. Bir de vücut atıyor zaten bunu diyor. Ya aslında mesele şu, bana bu kadar önemli bir bilgiyi daha önce söylememesi şu an bile sinirimden deliye dönüyorum ve konuşurken beni suçluyor bunun seninle alakası ne diye. Ama anlattığı hikaye de saçma sapan, elle tutulur bir yanı yok. Hpv miymiş kadın değil miymiş o bile belli değil onu bile açıklamıyor yumurtalıkta yıldız şeklinde bir şey diyor
Ben hpv olduğunu düşünüyorum yüzde yüz. Zaten öyleyse ona bulaşmama ihtimali sıfır, bir de vücut atar diyor ama araştırdım %90’nını 2 sene içinde atıyormuş vücut.%1 ihtimal bile olsa, o ihtimal kendisine bağlı olduğu için söylemeliydi ya.Valla aşırı saçmalamış. Yumurtalıkta hpv olmaz. Ama erkek arkadaşınız cidden zorlu bir teste girmiş, hpv testinin yapılışına da benziyor anlattığı. Belki odur belki değildir. Hastane kayıtlarında kesin lab sonucu vardır, keşke ne sıkıntı varmış öğrenseymiş. Geçti deyince bıraktı herhalde.
Kadın bir şeyden rahatsız olmuş, doktora gitmiş kist görülmüş gel sana bir de smear testi yapalım hazır gelmişken demişler o da temiz çıkmış bence. Bu kazma da smear testinin rutin bir uygulama olduğunu bilmediğinden adını da aklında tutamadığından böyle saçma sapan bağlamış her şeyi birbirine.Kafamda sadece şu oturmuyor, diyor ki rahimde yıldız gibi bir şey olduğunu söyledi doktor, bir sürü test olduk(kendisinin genital bölgesine kulak çubuğu gibi bir şey sokup doku da almışlar) hiçbir şey bulunamadı hpv bile kanıtlanamadı, yok efendim rahimdeki şey de bir ay sonra geçti ben bunun nesini anlatsaydım kaç yıl önceki mesele sordun söyledim diyor ama bana saçma sapan bir hikaye gibi geliyor
Ama mesajları bir daha bir daha okuyunca, öncesinde iki kere demiş ki yumurtalıkta hpv dedi doktor sonra ben sıkıştırınca hpv olduğu kanıtlamadı falan dedi. Kız baya üzülmüş günlerce kanser oldum falan diye ağlamış beni anlayışsızlıkla suçluyor ya kendi saçma sapan bişeyler anlatıyor belki dediğiniz gibi ama bana hiç öyle gelmiyorKadın bir şeyden rahatsız olmuş, doktora gitmiş kist görülmüş gel sana bir de smear testi yapalım hazır gelmişken demişler o da temiz çıkmış bence. Bu kazma da smear testinin rutin bir uygulama olduğunu bilmediğinden adını da aklında tutamadığından böyle saçma sapan bağlamış her şeyi birbirine.
Bundan daha mantıklı bir açıklama bulan varsa bana da söylesin. Kadın test verdi diye hiv taşıyıcısı ilan etmeye az kalmış