- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- Konu Sahibi Papatya129
Aynısı benim başıma da gelmişti. Ve arkadaşım laf arasında "benim şu genital siğilleri de artık yaktırmam lazım" diyerek haberdar etmişti sağ olsun Ve aynı sizin gibi çok tedirgin olmuştum...Oturduğu tuvaleti baştan aşağı beklete beklete temizlemeden girmiyordum vsvs. Hatta dayanamayıp doktoruma gitmiştim kontrol amaçlı.
İnsanlar cinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında hem hiçbir şey bilmiyor hem de çok umursamaz davranıyor. Ama diğer arkadaşların da dediği gibi bu virüsün çeşitli bulaşma yolları olsa da hem uzun süre hem de direkt kaynağına maruz kalmak gerekiyor hemen bulaşması için bildiğim kadarıyla.
Siz yine de dikkatli olun ama tatilinizi zehir etmeyin. Eğer ihtimaller üzerine düşünecek olursanız daha da tedirgin olursunuz
Söylediği andan itibaren çok dikkat etmeye başladım. Ama ben olayı öğrenene kadar 2-3 gün geçti ve bu süreçte havlularımızın plaj çantasında ciddi münasebetler yaşadığı oldu.
Tuvalete bir kere oturdum onun dışında peçete falan sermiştim, zaten genel olarak tuvalette dikkatliyimdir. Herhangi bir kişisel eşyasını da kullanmadım. Tek endişe ettiğim havlu olayı gerçekten, aynı şezlonga oturmamız falan.
Sizce sıkıntı olmuş mudur ya?
İçimi rahatlattınız bir tık