Siz olsanız ne düşünürdünüz?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum beni biliyorsunuz nişanlandım 2 ay içinde aldatıldım ve yüzükleri geri verdim.. Şimdi ayrılığın 3. ayına giriyoruz eski nişanlım hala o kızla beraberdi. 2 gün önce aniden bana o nişanlımdan instagramda takip isteği geldi sonra geri aldı aradan 1 saat geçmeden ortak bir tanıdığımız vardı benim arkadaşlarımda kaç aydır ilk defa beni sildi.. Sonra dün akşamda aniden beni aldattığı kız takip etti geri aldı hemen engelledi. Sizlere sormak istiyorum bunların amaçları nedir siz olsanız ne düşünürsünüz hadi eski nişanlım tamam takip etti geri çekti peki o ortak tanıdığa neden beni sildirdi e hadi ona sildirdi hemen 1 gün sonra beni aldattığı o kız neden beni ekledi geri alıp engelledi hemen lütfen düşüncelerinizi söyleyin

Ortak tanıdığın engellemesi tesadüf olabilir. Planlı değildir.

Diğer ikisi belli ki sizi stalk’luyor. Yanlışlıkla takip isteği göndermişler. Başka bir anlamı yok bence.

Canı sıkılmış ergen gibi davranmış hepsi birden.
İyi ya da kötü bir anlam çıkarmak saçma olur.

Saçma sapan insanlar diye düşünürüm ve kendi hayatıma bakarım.

Eski sevgilinin aklına gelmissindir, seni aldattığı kız da merakından stalklarken yanlışlıkla takip isteği göndermiştir ..profilin gizliyse yine merakından takip isteği gönderip sonra ya pişman olmuştur ya sevgilisi uyarmıştır .. böyleyse de değilse de sana ne ,boşversene .. ben olsam umursamazdim. .beni aldatan zırtapoz benden uzak cehenneme direk ..kısaca ne b.k yerse yesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…