• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz napardiniz ...

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.424
3.357
333
İzmir
3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.

3 yil once evlenen bir arkadasim var. Nikahina isten izin alip gittim falan. Sonra dugune gidememistim. Farkli ildeydi. Nikah olmadan once de surekli isim var falan dedi dogru durust gorusmedi hadi telaslidir dedim.Evine gitmek istedigimde 7_8 kere aramisimdir. Hep isi vardi ve uygun degildi. Sonra birgun uygun olunca haber veririm fln dedi. Artik ben de ustelemedim. Ayrilmis ve bugun beni aradi hicbirsey olmamis gibi. Sanki gecen hafta gorustuk simdide haftaya plan yapiyoruz gibi. Ayrildigi konusuna girmedim hic cani sikilmasin diye fln. Ama saka gibi geldi. Ben de kotu birsey oldu sandim bu kadar zaman sonra dedim. Ama cidden gorusesim yok yani. Onca zaman sonra oylesine bir ara ayarlariz uygun degilim dedim. Valla bir daha ararsa direkt soylesem mi? Bilemedim yani. Evlenince bir koseye at sonra da ayrilinca a nerdeydin kusura bakmasin ya. O donem baya bir canim sikilmisti.
gayet haklısın, içinden geldiği gibi davran...

Belki geçerli bir aebebi vardır. Bazı erkekler karışarını kısıtlıyor, arkadaşlarıyla görüşmesine izin vermiyor. Ayrılma sebebi bile bu tip bir baskı olabilir. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir insansa açıklamasını dinleyin derim.
olabilir tabi ama farkli ildeydi buraya gelirsen haber ver burda gorusup vereyim dedim. Hani o zamanlar deseydi bir aciklama yapsaydi tamam ama donerim sana deyip 2 yil sonra ayrilinca aramasi ve hicbirsey olmamis gibi konusmasi baya tuhaf geldi acikcasi. Genel itibari ile kimseyi kirmam hoslanmiyorsam uzaklasirim gider. En iyisi atlatmak anlar nasilsa.

İlk önce sebebini sorun, aklınıza yatmazsa o zaman görüşmezsiniz. Koca olarak bir psikopata denk gelmiş de olabilir çünkü. Evlenince karısını anasından babasından sakınan manyaklar var yav.

ayyyy sinir olurum öyle tiplere. Sen arayınca açmaz, noldu diye dönmez ama onun işleri hep en önemli hep en'dir... sen bilirsin ama ben bir bahane bulur görüşmezdim

koca 3 yil aramadi dahi mesaj bile atmadi. İsteyken mesaj atabilirdi en azindan. Kabul edemiyorum diye. Bugun aradiginda hicbirsey demedi. Yani bilmiyorumm. Uzulmesin diye ayrildin mi bile demedimm.
Öyle insanlar varki ne arayacak moral ne cesaret bırakıyorlar.ne olacakki son kez kendini açıklama fırsatı verin onun için değil allah rızası için,merhametli bir insan olarak.

Yargisiz infaz ediyorsunuz.Ne yasadi Allah bilir.Baktin ki aciklamasi yetersiz o zaman dusunursun.Suanda zan ile hareket ediyorsun.

Back
X